İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

pelin selda nezahat gunturk neredesiniz kızlar
hadi seldanın bahanesi var bebeği uğraştırıyordur ...(bu da bahane olamaz biz merak ederiz selda sende oğlunun ve senin sağlık haberlerini yaz bize:)
kızlar arada ses verin

slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl iyisinizidr umarım oğlumla ben iyiyiz misafirlerimiz vardı ankaradan oğlumun halaları geldi çok yoğundum bakamadım Seldacım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün nasılsın bebeğin nasıl kaç kilo doğdu sağlık durumu nasıl

kolay gelsin yeldacım kaç gün kalacak misafirlerin
hepimiz iyiyiz sanırım
bu aralar durgunlaştık
emreyi öp bizim için

kızlar selam hepinize,nasılsınız bakalım?
gülsencim saol tatlım,dediğin gibi Allah cümlesini korusun.
malesef benim çok oldu ağrım sızım ve yan odadaki arkadaşlarımın da öyle oldu.
ben yine ağlaya ağlaya da olsa kalktım yürüdüm hep yavaş yavaş,ama diğerleri hiç kıpırdayamıyordu bile.bir çoğunun zor oluyo sezeryan,ne derlerse desinler ameliyat sonuçta.
inş.senin normal doğum olur.
sezeryan olacakların da benim gibi olmaz inş.

plincim senin de hakkında hayırlısı olsun cnm
kolay bir sezeryan olur inş.seninki.
şimdiden düşünüp üzmeyin kendinizi,heyecan yapmayın
diyorum ya ben de hep normal doğum istiyordum ama nasip olmadı
gülsemcim sormuşsun sana da cvp.vermiş olayım hem de
geçen pazar hastaneye kontrole gittiğimde suyun azalmış dediler,acil yatış verdiler buca kadın doğumda.Tabii benim psikolojimi sen düşün.nerden geldiğimizi şaşırdık eşimle
apar topar yattım hastaneye,1 gece kaldm doğumhanede,ama çok zordu yanımda kimse kalamıyo,haber alamıyorum,veremiyorum.çıldırcaktım.
ertesi günü kendim çıktım,göndermiyorlardı fakat bütün hayati tehlikeyi ben üstleniyorum diye imza attım,ancak öyle taburcu olabildim.
o gün ansızın sezeryana karar verdik eşimle,hem 41 haftalık oldu diye bebişimiz hem de suyu azaldı dedikleri için.
bucada neden yapamadık doğumu onu da söyleyim yatsaydım eğer orda 1 yada 1,5 hafata daha bekleyebilirmişim.sancım yada açılmam olsun diye.orda müşaade altında tutulcaktım,bekleyemedim ben okadar ve doğumhanede yatınca korktum.
hayyırlısı böyleymiş napalım.

tşk.ederim plincim
darısı başına inş.sağ salim.
ağrılarım çok şükür baya hafifledi.umarım senin benimki gibi olmaz.
Allah yardım etsin cümlesine.
teyzene çok üzüldüm talihsizlik olmş.Allah rahmet eylesin.

canımmm saolasın,ben de kurtuldum ve her geçen gün iyileşiyorum çok şükür.
bebişim 3.780 gr.doğdu teyzesi
sağlığı iyi şükür ama acayip gaz sorunu yaşıyoruz,her emmede feryat figan ağlıyo ve her seferinde afedersin isal yapıyo,sürekli karnı gurulduyo(
o yüzden baya zorlanıyoruz.ağlamaya başlayınca dünya başıma yıkılıyo
ben de ağlıyorum,içim parçalanıyo okadar çok ağlıyo yani düşün (
daha iyi olck inş.yeldacım ne diyeyim.
Emre de sen de iyisinizdir inş.Öpüyorum ikinizi de:1hug
:

canım benim hep yazmak istiyorum ama,oğlum çok ağlıyo hiç durmuyo,günlerce gecelerce uykusuz kalıyorum okadar yani düşün
gaz sancıları çok oluyo,atamıyo bir türlü
dünyam kararıyor inanki gülsencim.o yüzden sık sık uğrayamıyorum,gönül koymayın bana olurmu.

bu arada nezahatcım sen de iyisindir inş.ilgin alakan için çok saol canım benim.
oğluşunla Allah a emanet olun.

benden haberler bukadar şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın...:1hug:

seldacım hoşgeldin canım annelik nasıl bi duygu oğluşunun gaz sorununa da çok üzüldüm sen yediklerine dikkat et tatlım sütünden ona geçiyor ya yediklerin gaz yapan şeyler yememeye çalış daha çok yeni ilk günlerin zor geçmesi çok normal canım ya, farklı sorunlarda olsa her anne ilk günlerde sorunlar yaşar allah yardımcın olsun canım

gülsencim canım bişey sormak istiyorum sana aramızda hafta olarak çok fark yok bu zamana kadar kaç kilo aldın canım

canımmmm çok geçmiş olsun atlattın herşeyi ama yaşadıklarına bakınca gözüm korktu
neden o kadar bekliyorlarmış buca da 42. 43. haftada bebek kocaman olur nasıl normal doğurulur bucada neden sezeryan istemedin? benim tercihim buca olurdu sezeryan için
sanırım seninki biraz spontane gelişti korkunca teklif edemedin?
senden sonra karar verdim 38. haftada sıcak suyla duş almaya başlıcam rahim açılsın diye
adaçayı falan gibi rahim kasılmalarına sebep olan çayları da içicem bolbol
inşallah normal doğum yapabilirim olmazsa da napalım bizde gideriz sezaryen yaptırırız de mi ama
şimdi nasılsın seldacım ağrılar devam mı? azalmıştır en azından inşallah
senin bebiş gününü doldurdu sağlığı iyidir muhakkak aman bozulmasın sağlığı çok dikkat et canım öptük oğlunu ve seni kızımla beraber

gülsencim canım bişey sormak istiyorum sana aramızda hafta olarak çok fark yok bu zamana kadar kaç kilo aldın canım

pelincim 8kg oldu ama 2 günde 3kg aldım benim ödemim çok sanırım
ben kiloyu takmıyorum zaten
kolay kilo verenlerdenim
senin nasıl gidiyor kilolar

seldacım bu gaz sorunu hem anneyi hem bebeği canından bezdiriyor
benimde en büyük korkum bu bebeğimle ilgili
burada da yazmıştım galiba bebekler doğar doğmaz bir çay kaşığı nar suyu içerse gaz sorunu olmuyormuş diye duydum denicem sanırım ben
benimde hassas bağırsak sorunum var ve inanılmaz gaz sancıları çekiyorum
inşallah bebişim çekmez
ukalalık gibi olmasın daha bebek büyütmedim ama selda okuduğum kadarıyla bebek memede uyusa bile uyandırıp gazını çıkartmak gerekiyormuş birde düzenli olarak her memeden sonra masaj yapıyordu arkadaşım dizlerini kırdırıp karnına doğru hafif hafif bastırıyorlardı bebek gaz çıkarıyordu onun bebeği de kolikti sanırım 3. ya da 4. aya kadar çekti onlarda sonra rahatladılar inşallah yakın zamanda atlatırsınız
sende rezene çayı iç canım senin yediklerin bebeğe gaz yapmasın

[
pelincim 8kg oldu ama 2 günde 3kg aldım benim ödemim çok sanırım
ben kiloyu takmıyorum zaten
kolay kilo verenlerdenim
senin nasıl gidiyor kilolar

caım ben sabahları aç karnına tartıldığmda 9kilo çıkıkyo
akşama kadar oluyo işte
55 kilo ile hamile kaldım ben şuan 64 üm
tahir beyde hızlı kilo alıyorsun dikkat et dedi ondan sordum sanada bütün gün boğazım boş kalmıyo ki​

bana birşey demiyor tahir bey kilo konusunda
fazla başıboş bıraktı o beni
bende koptum herşeyi yiyorum
çokta umursamıyorum kilo konusunu bebişim sağlıklı olsunda kiloyu veririm nasılsa
sen zaten zayıf başlamışsın boyun çok kısa değilse tabii
zayıf olanlar daha çok kilo alırmış hamilelikte
ben birde sigarayı bıraktım ya 5kg hakkımda oradan var
boyumda uzun herkes sen hiç kilo almadın diyor bana 8kg rağmen
ben düpedüz top yutmuş gibiyim şimdi
bir 10kg daha almayı göze aldım ben
aile hekimimde bana aman dikkat et dedi ama sonra ilave etti ben 27kg almıştım hamileliğimde şimdi hepsini verdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…