gülsencim zahmet olmazsa tekrar gebelik çizelgesi hazırlayabilir misin bana seninyaptığın olmadı ben uğraştım yapamadım
günaydın canım sana da iyi haftalar UYKUCU KIZLAR SİZEDE GÜNAYDINtabii ki herkese iyi haftalar
GÜNAYDINNNNNN
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl iyisinizidr umarım oğlumla ben iyiyiz misafirlerimiz vardı ankaradan oğlumun halaları geldi çok yoğundum bakamadım Seldacım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün nasılsın bebeğin nasıl kaç kilo doğdu sağlık durumu nasıl
cumaya kadar burdalar canım allah iyiylik versin dikkat edin kendinize
maşallah tuna bebeğe annesi
allah nazarlardan korusun
sana üzüldüm tatlım çevremdeki herkes sezeryandan sonra aynı gün ayağa kalktı
seninki büyük talihsizlik ama inşallah geçecek ağrıların yakın zamanda
hastaneyi istememekte haklıymışsın
hastane hakkında bizi bilgilendirdiğin için de sağol canım
buca da neden kaldın selda
bende seni öpüyorum canım tabii tuna bebeği de öptüm missss gibi süt kokulu
günaydın kızlar gülsencim maşallah kızına iyi besliyorsn prensesi... sunuakcım çok geçmiş olsun sana inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer bende sana onu soracaktım sezeryan nasıl memnun musun diye gülsen gibi benimde çevremdekiler bi günde kalkıyorlar ayağa acaba doktorla mı alakalı yoksa kişinin kendi bünyesiyle mi bilmiyorum bende kısmetse sezeryan düşünüyorum benim normal doğum korkum var on yıl önce teyzemi normal doğumda kaybettik biz aşırı kan kaybından gitti doktor hatası tabi ama o yüzden hiç düşünmüyorum normal doğumu...
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl iyisinizidr umarım oğlumla ben iyiyiz misafirlerimiz vardı ankaradan oğlumun halaları geldi çok yoğundum bakamadım Seldacım gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün nasılsın bebeğin nasıl kaç kilo doğdu sağlık durumu nasıl
pelin selda nezahat gunturk neredesiniz kızlar
hadi seldanın bahanesi var bebeği uğraştırıyordur ...(bu da bahane olamaz biz merak ederiz selda sende oğlunun ve senin sağlık haberlerini yaz bize:)
kızlar arada ses verin
seldacım hoşgeldin canım annelik nasıl bi duygu oğluşunun gaz sorununa da çok üzüldüm sen yediklerine dikkat et tatlım sütünden ona geçiyor ya yediklerin gaz yapan şeyler yememeye çalış daha çok yeni ilk günlerin zor geçmesi çok normal canım ya, farklı sorunlarda olsa her anne ilk günlerde sorunlar yaşar allah yardımcın olsun canımcanım benim hep yazmak istiyorum ama,oğlum çok ağlıyo hiç durmuyo,günlerce gecelerce uykusuz kalıyorum okadar yani düşün
gaz sancıları çok oluyo,atamıyo bir türlü
dünyam kararıyor inanki gülsencim.o yüzden sık sık uğrayamıyorum,gönül koymayın bana olurmu.
bu arada nezahatcım sen de iyisindir inş.ilgin alakan için çok saol canım benim.
oğluşunla Allah a emanet olun.
benden haberler bukadar şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın...:1hug:
kızlar selam hepinize,nasılsınız bakalım?
gülsencim saol tatlım,dediğin gibi Allah cümlesini korusun.
malesef benim çok oldu ağrım sızım ve yan odadaki arkadaşlarımın da öyle oldu.
ben yine ağlaya ağlaya da olsa kalktım yürüdüm hep yavaş yavaş,ama diğerleri hiç kıpırdayamıyordu bile.bir çoğunun zor oluyo sezeryan,ne derlerse desinler ameliyat sonuçta.
inş.senin normal doğum olur.
sezeryan olacakların da benim gibi olmaz inş.
plincim senin de hakkında hayırlısı olsun cnm
kolay bir sezeryan olur inş.seninki.
şimdiden düşünüp üzmeyin kendinizi,heyecan yapmayın
diyorum ya ben de hep normal doğum istiyordum ama nasip olmadı
gülsemcim sormuşsun sana da cvp.vermiş olayım hem de
geçen pazar hastaneye kontrole gittiğimde suyun azalmış dediler,acil yatış verdiler buca kadın doğumda.Tabii benim psikolojimi sen düşün.nerden geldiğimizi şaşırdık eşimle
apar topar yattım hastaneye,1 gece kaldm doğumhanede,ama çok zordu yanımda kimse kalamıyo,haber alamıyorum,veremiyorum.çıldırcaktım.
ertesi günü kendim çıktım,göndermiyorlardı fakat bütün hayati tehlikeyi ben üstleniyorum diye imza attım,ancak öyle taburcu olabildim.
o gün ansızın sezeryana karar verdik eşimle,hem 41 haftalık oldu diye bebişimiz hem de suyu azaldı dedikleri için.
bucada neden yapamadık doğumu onu da söyleyim yatsaydım eğer orda 1 yada 1,5 hafata daha bekleyebilirmişim.sancım yada açılmam olsun diye.orda müşaade altında tutulcaktım,bekleyemedim ben okadar ve doğumhanede yatınca korktum.
hayyırlısı böyleymiş napalım.
gülsencim canım bişey sormak istiyorum sana aramızda hafta olarak çok fark yok bu zamana kadar kaç kilo aldın canım
canım benim hep yazmak istiyorum ama,oğlum çok ağlıyo hiç durmuyo,günlerce gecelerce uykusuz kalıyorum okadar yani düşün
gaz sancıları çok oluyo,atamıyo bir türlü
dünyam kararıyor inanki gülsencim.o yüzden sık sık uğrayamıyorum,gönül koymayın bana olurmu.
bu arada nezahatcım sen de iyisindir inş.ilgin alakan için çok saol canım benim.
oğluşunla Allah a emanet olun.
benden haberler bukadar şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum
sağlıcakla kalın...:1hug:
pelincim 8kg oldu ama 2 günde 3kg aldım benim ödemim çok sanırım
ben kiloyu takmıyorum zaten
kolay kilo verenlerdenim
senin nasıl gidiyor kilolar
[
caım ben sabahları aç karnına tartıldığmda 9kilo çıkıkyo
akşama kadar oluyo işte
55 kilo ile hamile kaldım ben şuan 64 üm
tahir beyde hızlı kilo alıyorsun dikkat et dedi ondan sordum sanada bütün gün boğazım boş kalmıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?