İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

]
1.68 boyum var benim bizim ailede kilolu insan yoktur zaten
kendimi teselli etmeye çalışıyorum veririm falan diye işte
bende doğuma kadar bi on kilo daha alrım diye tahmin ediyorum
bide bi arkadaşım var beni deli edyo kilom çokmuş o bütün hamileliği boyunca 10 kilo almış sen çok yiyorsun duba gibi olacaksın diye sinir ediyo beni​

tahir bey kızacak ama kaç kez hamile kalıcaz ki
boşver kiloyu falan bebişler sağlıklı olsun peşlerinde koştururken eririz nasılsa
ben baktım 18kg almak normal diyor hamilelikte
arkadaşında bir ilginç o kilo almadı diye sende mi almayacakmışsın
bende çok yiyorum hatta hiç boş durmuyorum diyebilirim
ceviz yemeyi de unutma hergün iki tane zeka için

doğru söylüyorsun valla boşver be bi daha kaç kere hamile kalıcam
ceviz yiyorum mutlaka balık yiyemiyorum ya ben onun yerine cevizle açığı kapatmaya çalışıyorum işte
bilmem biliyor musun ben hergün bir şişe gazı çıkarılmış maden suyu içiyorum bu sıcak havada ter kaybı çok olduğu için maden suyunun içindeki mineraller takviye olyor aklında olsun

günde 2 tane içtiğimde oluyor maden suyunu bebeğin kemik gelişimi için önemliymiş
normalde içemem bağırsak sorunum yüzünden ama 4. aydan itibaren hergün içtim bende
alışverişe çıktın mı pelin bebiş için

hoşbuldum canım
annelik inanılmaz güzel bir duygu,ilk görüşte aşk budur diyorum ben.gerisi yalan :))
valla cnm okadar dikkat ediyorum ki yediklerime anlatamam,yine de aynı
dediğin gibi Allah yardımcımız olsun artık ne diyeyim.

canım benim de tercihim bucadaydı sezeryan da normal de olsa ama orda isteğe bağlı sezeryan yok,e benim ordaki herhangi bi dr.la anlaşmam da olmadığı için özel yanii o yüzden yaptıramadık.
evet malesef devlet hastaneleri daha fazla bekliyor normal doğum olsun diye
aslında en iyisi de bu bence,doğumhanede kaldm ya 1 gece 4-5 doğuma kulaklarımla şahit oldm:)) inanılmaz güzeldi varyaa,yanımda doğum salonu vardı kaldığım odanın.
okadar hoş olduki.valla 5-10 dk.bağırma sesi duydum doğum yapanlardan ardından da bebişlerinin sesi yansıttı koskoca doğumhane servisini.muhteşemdi.
dedim ki bukadar mı kolay normal doğum
inan benim sezeryan onlarınkinden zor oldu.diyorum ya inş.sizlerin zor olmaz.
şimdi ağrılarım daha iyi şükür.kendi kendime kalkıp yatabiliyorum,geziyorum bol bol evin içinde.çoğunlukla ayaktayım hep.
bebişim de iyi tuvalet sorununun dışında Allaha şükür.
biz de sizi öpüyoruz teyzesi,oğluşumla.

Son düzenleme:

ah canım hiç sorma hem de nasıl zor.diyorum ya dünyam kararıyor gülsen
evet nar suyunu okumuştum.hatta bayadır dolapta bunun için 1 ad.nar bekletip o günde hastaneye giderken yanımıza götürmüştük veririz bebişime diye ama nedense kısmet olmadı.hemşire geldi gitti,gelen giden ağrım sızım derken unutulup gitti.
yok canım yaa ukalalık olurmu herşeyi birbirimizden öğreniyoruz işte ne güzel
sonuçta hepimiz de cahiliz bebek konusunda ilkimizi yaşıyoruz.
inan anlattıklarının hepsini yaptık cnm,masajlar,gaz damlası,rezene herbişey.
sabaha kadar kucakta pış pış.
yediklerime de dikkat ediyorum zaten sezeryan olunca mecbur ama oluyo işte yine de
bizim sorun şöyle tam olarak gaz demek doğru değil sanırım.tuvalet sorunu var yani alttan gaz sorunu ve her emmede isal oluşu,acayip gurluyo karnı sürekli,dayanamıyor yavrum sancısına.
umarım en kısa zamanda geçer,napayım sabıırla geçmesini bekliyorum.

merhaba hatunlar nasılsınız ???

selda ? yelda ? pelin ? gülşen ? gunturk ? umarım herkes iyidir...
seldacımm sende oğluşunla iyisindir inşallah ve umarım kısa sürede toparlarsın kendini..

beni soracak olursanız çok iyiyim allaha şükür.. birazcık karnım geriliyo gibi oluyo bide bu bıcırık kıpır kıpır oldu. için gıcıklanıyo çok hoş bi duygu kaydirigubbakcemile3

KIZLAR HEPİNİZİ KOCAMAAAN ÖPÜYORUM. KENDINIZE VE BEBİŞLERE DIKKAT EDİN.. opuyorumnanaktan

canım benim geçti gitti işte bak
ağrıların da çok azalmış düşünme bile doğumunu
oğlun sağlıklı çok şükür tuvalet problemide en yakın zamanda geçer inşallah
evet canım söylediğin gibi bende acile gittiğimde evde rahim 9cm açılıncaya kadar beklemiş bir hamile görmüştüm ilk doğumuymuş üstelik acilden doğumhaneye zor yetiştirdiler kadını kadının bağırmasına ben fena olunca önce ben doğurucam zannedip beni çıkarttılar acilden ama haberini aldım hemen doğurmuş kadın
amin canım inşallah bizim doğumlarımız kolay olur
oğlunu dışarı çıkarttın mı hiç selda?

yok canım daha alışverişe çıkmadım yedinci ayı bekliyorum ama bişeyler alıp getiren çok oluyo kendim daha bişey almadım

seldacım insan hamileykende annelik duygusunu hissedebiliyor tabi
içimde her kıpırdadığında suratımı bir gülümseme kaplıyo işte mutluluk bu diyorum herşeye pozitif bakıyorsun
en kızgın anında bile bebeğin aklına gelince herşeyi unutuveriyorsun
ama bebeğini kucağında görüp ona dokunmak nasıl bi duygu bilmiyorum
eminim muhteşemdir tatmak için sabırsızlanıyorum
allah bebeklerimize sağlık versin geçici sorunlar hiç önemli değil canım
biz şanslı olan kadınlardanız
allah yıllarca anne olmak için bekleyen varını yoğunu harcayan ne kadar kadın varsa hepsine anne olmayı nasip etsin inşallah

canım benim iyiyiz çok şükür biz,her geçen gün daha da iyi oluyoruz.her acı ağrı zamanla hafifleyip bitiyo,Allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş.

kıpraşır tabii artık annesi büyüyo,adam oluyo artık.ALlah a emanet.

geçti çok şükür cnm,daha da iyi olcz Allahın izniyle.
evet ben de hep kolay doğumlara tanık oldm,çevremde de öyle oldu ama arkadaşların eşin dostun.
darısı başınıza inş.,su gibi doğumlar nasip etsin Rabbim sizlere
oğluşum dışarı çok çıktı teyzesi 3 kere hastaneye acile,yeni doğan polikliniğine,sağlık ocağına ( inş.yakında gezmelere de çıkcak prensim.hele bi 20 miz olsun da:)

yok canım daha alışverişe çıkmadım yedinci ayı bekliyorum ama bişeyler alıp getiren çok oluyo kendim daha bişey almadım

pelincim biraz daha bekle o zaman beraber çıkalım alışverişe ben eylül başı çıkıcam havalar biraz daha serin olur hem
buradan tanıştığım bir arkadaşım var leyla daha önce beni gezdirdi önerilerde bulundu alışveriş konusunda yardımcı olacak o da gelecek yani alışverişe
şimdi 8 aylık bir kızı var çoooookkkkk şeker onu da getiriyor buluşmaya bayılırsın ela'ya

tamam canım neden olmasın
ben zaten o günü iple çekiyorum alışverişe bayılırım bide kızım için oldumu ne zevkli olur
birlikte çıkarız

inşallah canım yakın zamanda daha iyi olacaksın
güzel dileklerin için çok teşekkürler umarım hepimiz kolay doğururuz,
20sinden sonra bizede bekleriz artık annesi
biz gelecektik doğumunuza ama siz hastane değiştirdiniz son anda
inşallah siz bizimkine gelirsiniz

tamam canım neden olmasın
ben zaten o günü iple çekiyorum alışverişe bayılırım bide kızım için oldumu ne zevkli olur
birlikte çıkarız

ohhhh ne güzel iki alışveriş delisi kimse bizi tutamaz olumunekankayizsmile
bizim kızlar fena kokoş olacak desene

__gulsen__ merhaba cnm şeker yüklemesi kaçncı haftada yapılıyoo ??? bizde 22nci haftaya girdikte.. aklımda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…