evet canımpelin yarından sonra şeker yüklemen var senin değil mi
canım ben 24. haftadayım bu hafta gidicem sen bi daha ne zaman gidiyorsun doktora__gulsen__ merhaba cnm şeker yüklemesi kaçncı haftada yapılıyoo ??? bizde 22nci haftaya girdikte.. aklımda olsun..
canımmm saolasın,ben de kurtuldum ve her geçen gün iyileşiyorum çok şükür.
bebişim 3.780 gr.doğdu teyzesi
sağlığı iyi şükür ama acayip gaz sorunu yaşıyoruz,her emmede feryat figan ağlıyo ve her seferinde afedersin isal yapıyo,sürekli karnı gurulduyo(
o yüzden baya zorlanıyoruz.ağlamaya başlayınca dünya başıma yıkılıyo
ben de ağlıyorum,içim parçalanıyo okadar çok ağlıyo yani düşün(
daha iyi olck inş.yeldacım ne diyeyim.
Emre de sen de iyisinizdir inş.Öpüyorum ikinizi de:1hug:
merhaba hatunlar nasılsınız ???
selda ? yelda ? pelin ? gülşen ? gunturk ? umarım herkes iyidir...
seldacımm sende oğluşunla iyisindir inşallah ve umarım kısa sürede toparlarsın kendini..
beni soracak olursanız çok iyiyim allaha şükür.. birazcık karnım geriliyo gibi oluyo bide bu bıcırık kıpır kıpır oldu. için gıcıklanıyo çok hoş bi duygu kaydirigubbakcemile3
KIZLAR HEPİNİZİ KOCAMAAAN ÖPÜYORUM. KENDINIZE VE BEBİŞLERE DIKKAT EDİN.. opuyorumnanaktan
iyiyim canım bi sorunumuz yok şükür.. kızımla cilveleşiyoruz artık konuşmalarıma da tepki vermeye başladı sen nasılsın emre nasıl?gülsen pelin sizler nasılsınız
__gulsen__ merhaba cnm şeker yüklemesi kaçncı haftada yapılıyoo ??? bizde 22nci haftaya girdikte.. aklımda olsun..
canım ben 24. haftadayım bu hafta gidicem sen bi daha ne zaman gidiyorsun doktora
çünkü tahirbey beni iki hafta önce çağırmıştı yani 22 haftalıkken 2 hafta sonra gel demişti
gülsen pelin sizler nasılsınız
iyiyim canım bi sorunumuz yok şükür.. kızımla cilveleşiyoruz artık konuşmalarıma da tepki vermeye başladı sen nasılsın emre nasıl?
inşalllah gülsencim canı acısa bile az ağlıyoda bu sıcaklarda ateşi olursa diye korkuyorum vercez artık ateş düşürücüyü napalım
inşallah canım şimdiye kadar sorunsuz geçirdim şimdiden sonrada öyle olur inşallahsana zaten 22. haftanda tahir bey ayrıntılı bakmıştı canım
inşallah senin de şeker sonucun iyi çıkar
belki ateşlenmez yeldacım
iyi düşünelim iyi olsun yakışıklı oğlun
pelincim benimki obez olacak sanırım
en çok yediklerime tepki veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?