İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

__gulsen__ merhaba cnm şeker yüklemesi kaçncı haftada yapılıyoo ??? bizde 22nci haftaya girdikte.. aklımda olsun..
canım ben 24. haftadayım bu hafta gidicem sen bi daha ne zaman gidiyorsun doktora
çünkü tahirbey beni iki hafta önce çağırmıştı yani 22 haftalıkken 2 hafta sonra gel demişti

Maşallah bebişine kilosu iyi doğmuş karın guruldaması ilk başlarda oluyor Emredede vardı ve her seferinde ishal gibi yapardı her bezi kakalıydı 2 ay devam etti şimdi normale döndü hatta bazen kabız bile oluyor.Canım benim karşı komşum hemşire bana her yemeğe 1-2 diş sarmısak at demişti bebeğe gaz yapmaz dedi biz her yemeğe sarmısak attık ve ben kurufasulye bile yedim Emrede hiç gaz sorunu yaşamadık sende bir dene istersen.Napsın annesi yeni ortma ayak uydurmaya çalışıyor kokla oğluşunu benim için

sağol canım iyiyim sen nasılsın sen birde kollarına al o zaman görceksin o kadar güzel birşeyki 1 saat bile ayrı kalamıyosun bebeğinden

__gulsen__ merhaba cnm şeker yüklemesi kaçncı haftada yapılıyoo ??? bizde 22nci haftaya girdikte.. aklımda olsun..

bildiğim kadarıyla 24-28. haftalar arasında istediğin zaman yapılabiliyor canım
inşallah iyi çıkar sonucun
sen eğer istersen bu hafta son haftan ayrıntılı ultrasona da girebilirsin

canım ben 24. haftadayım bu hafta gidicem sen bi daha ne zaman gidiyorsun doktora
çünkü tahirbey beni iki hafta önce çağırmıştı yani 22 haftalıkken 2 hafta sonra gel demişti

sana zaten 22. haftanda tahir bey ayrıntılı bakmıştı canım
inşallah senin de şeker sonucun iyi çıkar

inşalllah gülsencim canı acısa bile az ağlıyoda bu sıcaklarda ateşi olursa diye korkuyorum vercez artık ateş düşürücüyü napalım

selam kızlar nasılsınız ??

umarım herkesin keyfi yerindedir.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…