İlk katılım benden olsun ozamanMerhaba kızlaryeni bir buluşma ayarlayalım diyoruz.Ama buraya sık girmediğiniz için iki üç hafta içinde gelmek isteyenlerin buraya yazması sanırım buluşma planı için daha mantıklı olacak.En azından bellir bir sayı oluşturup gurup haline gelebilelim istiyorum ben şahsen, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Kimler gelmeyi düşünüyor şimdi ne zaman buluşalım haydi beraber karar verelim!!!!
Merhaba kızlaryeni bir buluşma ayarlayalım diyoruz.Ama buraya sık girmediğiniz için iki üç hafta içinde gelmek isteyenlerin buraya yazması sanırım buluşma planı için daha mantıklı olacak.En azından bellir bir sayı oluşturup gurup haline gelebilelim istiyorum ben şahsen, bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Kimler gelmeyi düşünüyor şimdi ne zaman buluşalım haydi beraber karar verelim!!!!
İlk katılım benden olsun ozaman
Bende gelirim :)
Nerelerde oturuyorsunuz kızçeler önce bir tanışalım hele :))
Ben özge karşıyakada oturuyorum.
Anladigim kadariyla daha onceden bulusmussunuz. kabul edersiniz bende gelmek isterim
Ben de Hatay Bahçelievlerden.. Yakın bir yerde olursa gelmeye çalışırım. Malum bir çocuk artı gebelik..
Ben de Hatay Bahçelievlerden.. Yakın bir yerde olursa gelmeye çalışırım. Malum bir çocuk artı gebelik..
Ben de bornovadayım en yakın zamana ayarlayalım herkese uygun bir güne:)Hepimize uygun bir yer ayarlarız canım
pazar bana uygun:)Ben çalışıyorum kızlar pazar günü olursa çok memnun olurum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?