İzmir burun estetiği

Rica ederim canım faceden istek gelmedi bana kesinlikle git canım asla pişman olmazsın:)

kızlar ben de estetik için araştırma yapanlar sınıfındayım. açıkçası kafam iyice karıştı buraya girdiğimden beri,keza buzamana kadar saç kestirme maceralarım bile hüsranla sonuçlandığı için burnumda yaşıyacağım bi bedevilik korkusu beni dün gece 4 e kadar burada yapışık bıraktı. nefes alma problemim var bu problem halledilirken burnumun kemeri törpülenip çok hafif ucu kalksın istiyorum. klişe olucak ama tüm bunların doğal olmasını istiyorum kavisi bol ince piggy gibi kalkık burun olmasından da çok korkuyorum. ve yaptıranların birkaçında burun profilden gayet doğal ama aşşağıdan ve önden estetik olduğunu bağırıyo adeta. şimdi tüm bu korkularım ve beklentilerime göre en sağlıklı işi çıkarıcak dr. diyince altına imzanızı atacağınız dr. kimdir acaba yardımcı olabilecek varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…