evet..nedenki..benim ilk derdim nefes alamama sorunu zaten. kemikte eğrilik var. nefes alayım yeter ki.. estetik olarak bora bey kendini çok iyi yetiştirmiş bir doktor.ona sonsuz güveniyorum..bişi mi biliyorsun, nedir, ne var..ya şimdi konuş ya sonsuza dek sus :) zaten korkuyorum :)
Kime olacaksın canım .
Benim arkadaşım avusturalyadan revizyon için geldi benim doktoruma çok da memnun kaldı şimdi bi arkadaşım daha 30 temmuzda revizyon ameliyatı olucak benim doktoruma bende estetik oldum kesinlikle tavsiye ederim ege ünv plastik cerrah yiğit tiftikçioğlu pişman olmazsın :)Arkadaslar sizden bir ricam var. Benim icin cok onemli. İki bucuk sene once bi burun ameliyati gecirdim. Fakat cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Burnum hala sis. Ve cildim kalinlasti ve sert oldu sanki. İzmirde ameliyat olmayi dusunuyorum ancak revizyon ameliyatlarinda basarili olan bir doktor bulmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa LÜTFEN bana yardimci olun ...
var mı fotografların görebilir miyim acaba
Arkadaslar sizden bir ricam var. Benim icin cok onemli. İki bucuk sene once bi burun ameliyati gecirdim. Fakat cok buyuk hayal kirikligina ugradim. Burnum hala sis. Ve cildim kalinlasti ve sert oldu sanki. İzmirde ameliyat olmayi dusunuyorum ancak revizyon ameliyatlarinda basarili olan bir doktor bulmam gerekiyor. Bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan varsa LÜTFEN bana yardimci olun ...
Benim arkadaşım avusturalyadan revizyon için geldi benim doktoruma çok da memnun kaldı şimdi bi arkadaşım daha 30 temmuzda revizyon ameliyatı olucak benim doktoruma bende estetik oldum kesinlikle tavsiye ederim ege ünv plastik cerrah yiğit tiftikçioğlu pişman olmazsın :)
ekledım sızı arkadas olarak .. gorebılırsınız oncesı ve sonrası seklınde.
cenk bey revızyonda basarılı bır cerrahtır..görüşüp fıkır almanı öneririm..
cogu doktor bır baskasının yaptıgı burunu yapmak ıstemez, neyle karsılasacagını bılemedıgı ıcin..
bırıncı amelıyatta sorun yasamışsınız , revızyon ıcın daha dıkkatlı ve tıtız olmanız gerekır..
gorustugun cerrahların yaptııgı amelıyat resımlerıne bakın ve dıkkatlı ınceleyın. senın burnuna en yakın olanları gostermesını rıca edersın. daha net fıkır edınırsın..
acık amelıyat mı olmustun daha once ? kbb cı mı yapı amelıyatını plastık cerrah mı?
ıkı bucuk sene ve hala şiş olması ılgınc. ama bence o şişlik degıdır. benım 1 sene bıttı ve şişlik falan kalmadı.
doktorunla tekrar gorusmeyı denedın mı , yada memnunıyetsızlıgını belırttın mi?
ekledım sızı arkadas olarak .. gorebılırsınız oncesı ve sonrası seklınde.
cenk bey revızyonda basarılı bır cerrahtır..görüşüp fıkır almanı öneririm..
cogu doktor bır baskasının yaptıgı burunu yapmak ıstemez, neyle karsılasacagını bılemedıgı ıcin..
bırıncı amelıyatta sorun yasamışsınız , revızyon ıcın daha dıkkatlı ve tıtız olmanız gerekır..
gorustugun cerrahların yaptııgı amelıyat resımlerıne bakın ve dıkkatlı ınceleyın. senın burnuna en yakın olanları gostermesını rıca edersın. daha net fıkır edınırsın..
acık amelıyat mı olmustun daha once ? kbb cı mı yapı amelıyatını plastık cerrah mı?
ıkı bucuk sene ve hala şiş olması ılgınc. ama bence o şişlik degıdır. benım 1 sene bıttı ve şişlik falan kalmadı.
doktorunla tekrar gorusmeyı denedın mı , yada memnunıyetsızlıgını belırttın mi?
Beni de eklermisin ? Resimlerini gorebilir miyim ? Karar verme asamasinda bana yardimci olmus olursun :)
arkadas olarak ekledım canım.
CENK TOKAT ismi
Kizlar fotoğraflar nası gorucem nerden bakicam bende izmirde erhan Sönmez diye bi doktorla görüştüm ona olan varmı aranızda
Canım yeşilyurt devlet hastanesinde çalışıyo demi filmi mi ona çektirmiştim ama asistan doktor değil mi çok gençti ben ege ünv de yiğit beye oldum çok da memnun kaldım tanıdığım bi çok kişi de yiğit beye ameliyat oldu hepsi çok memnun :)
yazdıklarınızdan çok etkildendim, ben de yiğit beye muayene olmak istiyorum. yeni olduğum için mesaj atamadım size. yiğit beye nasıl ulaşabileceğimi anlatır mısınız bana da?
Özelden msj atarım canım sana detaylı bi şekilde anlatırım pazartesi günü solunum testine gitcem arkadaşla müsaitsen aynı gün de gelebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?