İzmir burun estetiği

Bilgi için tşkler canım ama eski yorumlara baktığımda doğal deil genellde küçük ve kavisli burunlar yaptığını okumuştum hatta tasarım yapıp sunduğunu hatta hastanında istediği burnun tasarımını yaptığını vs vs okudum.. Gerçeklik payı var mı ?

yani canım illaki yaptığı güzel burunlarda vardır ben görüşmedim cemil beyle o yüzden çok fazla yorum yapmam doğru olmaz tabiki. Ama en az 4 5 kişiden duydum yaptığı burunların fazla doğal olduğunu birde fiyatını bana yüksek geldi o yüzden vazgeçtim . Tasarım yapıyomuş doğru hatta onun mailine profilden çektirdiğin bir fotoğrafını gönderirsen taslak gönderiyo nasıl olur diye. Ben yaklaşık 3 aydır araştırıyorum en çok can kopal'ın yaptığı burunlar hoşuma gitti ama olumsuz yorumlar okuyunca korkmuyor değilim onun içinde mesela kavisli burunlarda üst kısmı fazlaca oyduğundan şikayetçi olan arkadaşlar var. Ama ben yinede mutlaka bir görüşücem can bey'le..Karar verme süreci gerçekten bu işin en zor kısmı iyi araştırmak lazım birazda şans işi galiba Allah gölümüze göre versin yaa inşallah..

Cemil Tugay hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana ulaşırsa çoooook sevinirim şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tşkler..

cnm ben cemil tugaya ameliyat oldum album yaptim gir bak istersen ilk basta sislerden memnun degildim ama sisler indikce begenmeye basliyorum burnumu , tabi ne istedigine bagli cemil bey genelde cok dogal burunlar yapiyor

arkadaşlar ufuk bilkaya olan arkadaşlar nası memnun mu ya sanırım forumda kendinden bahsedilmesini istemiyomuş hiç ama birinin burnunu görmüştüm gayet ölçülü yapmış begenmiştim ben ama başka bi arkadaş göremedim yaptıran bilgisi olan var mı ki

forumda kendisinden bahsedilmesini istemiyormuymuşş nedenki çok ilginçmiş

forumda kendisinden bahsedilmesini istemiyormuymuşş nedenki çok ilginçmiş

evet canım arama yaparsan görürsün zaten ne foto var ne yorum hatta bi sayfada direk kaldırılmıştır yazıyodu sebebini bende bilmiyorum ama dediğim gibi bi bayanın gördüm burnunu ufuk beyin yaptığı hoşuma gitmişti ama başka bişey bulamadım

evet bende arama bölümden baktım dediğin gibi göremedim . ufuk beyde izmirde isim varmış bi doktor çok sık rastlıyorum bende yorumlarda ama henüz bir hastasının fotoğrafını görmedim o yüzden bişey diyemiyorum.

yine ben, fotarinizi görmem icin yorum yapmam lazmimis...

sız nerede amelıyat olacaksınız?
kapalı teknık kullanan bır cerrahı secın eger burnunuz cok sorunlu bır burun degılse..
kapalı teknıgın hem ıyılesme suresı kısa hemde burun delıklerınden gırıldıgı ıcın iz kalma gıbı bır durum yok. ben genelde ınstagramda yada bu forumda gordugum resımlerde eger cerrah ıyı dıkıs atmamıssa ız cok bellı oluyo..burun dogal olsa bıle ız bellı edıyo kendını.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…