- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
canım bi ara bende cemil tugayı düşündüm ama burada bilgi aldığım arkadaşların geneli doğallığı abarttığını eski halinden çokta fazla bir şey değiştirmediğini söylediler. ama tabii memnun olanlarda vardır. o yüzden ben kafamdan sildim cemil tugayı.
Bilgi için tşkler canımama eski yorumlara baktığımda doğal deil genellde küçük ve kavisli burunlar yaptığını okumuştum hatta tasarım yapıp sunduğunu hatta hastanında istediği burnun tasarımını yaptığını vs vs okudum.. Gerçeklik payı var mı ?
Cemil Tugay hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana ulaşırsa çoooook sevinirim şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tşkler..
arkadaşlar ufuk bilkaya olan arkadaşlar nası memnun mu ya sanırım forumda kendinden bahsedilmesini istemiyomuş hiç ama birinin burnunu görmüştüm gayet ölçülü yapmış begenmiştim ben ama başka bi arkadaş göremedim yaptıran bilgisi olan var mı ki
forumda kendisinden bahsedilmesini istemiyormuymuşş nedenki çok ilginçmiş
kizlar, ben izmirde burun estetigi olmak istiyorum, bana öneride bulunurmusunz? fotoda gönderseniz cok mutlu olurum!!!
evet canım arama yaparsan görürsün zaten ne foto var ne yorum hatta bi sayfada direk kaldırılmıştır yazıyodu sebebini bende bilmiyorum ama dediğim gibi bi bayanın gördüm burnunu ufuk beyin yaptığı hoşuma gitmişti ama başka bişey bulamadım
yine ben, fotarinizi görmem icin yorum yapmam lazmimis...
Canım bende ege üniversitesi yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum ben ve yiğit beye ameliyat olan diğer arkadaşlarımın da resimleri albümümde var hastanede uygun fiyata oldum çok da memnun kaldım :)
Yakın zamanda izmirde olmak isteyen var mı
yine ben, fotarinizi görmem icin yorum yapmam lazmimis...
ben varım canım. hatta operasyon tarihi 5 haziran:)
3 haziran bora karaali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?