İzmir burun estetiği

aklimdaki doktor sayısı 2 iken(can kopal ve Ufuk bilkay)3 e çıktı :) Cemil tugay da eklendi :) Ufuk bey ile Kasım basına kadar gorusemiycem,dünkü mailinde oyle demiş..
bu pazartesi de can bey den ve Cemil Bey'den randevu alicam..Cemil bey para istemiyormuş...
peki bir şey sorucam,ameliyat a karar vermeden tasarım yapıyorlar mı?yani ben muayene gittiğimde hepsinden tasarım yapmalarını isteyebilirim di mı?

tatlım can bey le ben de konuşmaya gitmiştim ağustos ayında...tasarım yapmıyor,yapmayı doğru da bulmuyor zaten...tasarım olmadığını duyunca insan şöyle bir kalakalıyor açıkçası...hani sonucu ne olacak neyle karşılaşacağım falan diye ama doğru olan da bence bu...iyice konuş can beyle muayene ücreti zaten yok acayip ilgili...ben daha olmadım haziran gibi olmayı düşünüyrm....Allah yardımcımız olsun cnm...

Merhaba

Lutfen su ayirimi iyi yapmanizi rica ediyorum, muayene ucreti alinmasi ne sizi enayi yerine koyar, ne de farkli bir anlam cikar. X arkadas demis ki ben muayene oldum ucret almadi zaten baskasina ameliyat oldum demis, bu durumda hoca mi enayi yerine kondu.

Lutfen on gorusme, muayene, tasarim gibi kavramlarin farkli oldugunu ve burada ki paylasimlarda ben muayene oldum benden para almadi (o kisi ile ne yapildi detaylari bilmiyorsunuz), ben muayene oldum benden aldi (sizinle ne kadar ugrasildi) statuleri mukayese etmeniz soz konusu degil. Lutfen hocalarimizi bu kadar kolay elestirmeyin.

Heleki yaptiklari isler cok iyi olan bu hocalarimizin isimlerinin bu sekilde anilmasi pek hos olmamis.

Buna ek olarak bundan sonra farkindaysaniz, bu bolumde konular onay ile acilmakta ve mesajlar tek tek kontro ledilmektedir. Bu kadar ozgurluk nahos yorumlara yol acmis hem sizlerin hemde bizlerin ciddi olarak basimiza is acmistir. En onemlisi bundan sonra X hekimin kimligine yapilan hakaret karalama gibi olaylarda yaziyi yazana bizzat Kadinlar Kulubu olarak biz dava acacagiz. Bunuda bilmenizi isterim.

Bu site paylasim sitesidir, asla insalara hakaret, kurum kisi kotuleme sitesi degildir. Bu tur yaklasimda olnlarin %80-90 gibi bir orani malesef ki ozel ekipler tarafindan yapilmakta ve haklarinda gecen hafta basindan beri davalar acilmaktadir.

Bilginize

evet ufuk bey de ayni sekilde dusunuyor.
ben de hak veriyorum acikcasi sonucta bilgisayar uzerinden yapilmis bir sey, burnun kesinlikle tipkisi gibi olmuyor ve bence tasarimlar insanlara ameliyatla ilgili fazla vaatler veriyor.

bir de soyle dusunuyorum...
genelde tasarim profilden yapiliyor, hasta burnunun profilden nasil gorunecegini goruyor ama onden nasil gorunecegini(ki onden gorunum profil gorunumunden cok cok daha onemli) anlayamiyor.
mesela cok kavisli bir burun onden kisiye cok yakismayabilir, ama profilden tasarim yapildiginda hasta profil gorunusunu begenip cok kavisli bir burun isteyebilir.

bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum...
gerci doktorlarimiz daha iyi bilirler ama...
bu benim yorumum tasarim hakkinda...

ben burdan hiçbir hekimi karalayıcı yada hakkında eksi bir şey yazmadım sadece o hekmlede görüşüp bana yaptığı tasarımı beğenmediğimi sölemiştim saırım bir yanlış anlama oldu aslına bakarsanız direk hekim ismi werip onları gerçek anlamda karalayanları fazlasıyla göreceksiniz sanırım bnm iletim yanlış anlaşıldı.

200 tl verildikten sonra kaç kere muayeneye gidiyoruz?Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı acaba?

yok tatlım o uyarı banaydı cunku o kelımeyı ben kullandım..
kımısınden ucret alındıgını kımısınden alınmadıgını duymak ve benden ucret(hemde az buz da degıl 200tl) talep edılınce oyle bır kelıme kullandım,kı zaten bunu kendıme soyledım bır baskasına degıl :) neyse bugun bunu doktor bey e sordum zaten..henuz yanıt gelmedı gercı ama gelınce sızlerle de paylasırım..

hmm bıraz da suprız olacak yanı :) alcı cıktıktan sonra :)))) cok heycanlıymıs yaa :)))
ınsan zaten doktoruna guvenırse eger sorun olmaz bence..
bızım aıle de klasık bır laf vardır 'doktor tavsıye edılmez' dıye :))) gercekten de oyle..guvenmek lazım..ısterse dunyanın en unlu doktoru olsun karsındakı eger sende bır guven duygusu olusturmadıysa nafıle..
o yuzden de sırf ınternet ortamında arastırmamak lazım..gıdıp mutlaka bıre bır yuz yuze gorusmek lazım..o zaman kıme karar verecegını secebılır ınsan..
hele hele soz konusu sey burunsa..butun yuzunun ıfadesını bır anda berbatta yapabılır muhtesemde..bu yuzden zaten yıllardır korktum amelıyat olmaktan..ya gelen gıdenı aratırsa dıye :))))
ama goruyorum kı doktorlar artık bu ısı kavramıs :)) hepsı bırbırınden guzel ısler cıkarmıslar..zaten bu yuzden de karar vermek bu kadar zor :)))

haklısın cnm bende takıntı oldu bır an once yaptırmak istiyorum cevremdekı herkes karsı burnumun bana cok yaksıtıgını dusunuyolar :S ufuk bey ıcın beklemeye deger sanırım sabretmem lazım

dün aksam,6 ay önce İstanbul da burun ameliyatı olan bir arkadaşımla konuştum..izmir de baya araştırmış doktor fakat İstanbul da estetik üzerine Türkiye de Prof olmuş iki doktordan birisine ameliyat olmuş..izmir de yaptıgı araştırmada Ufuk bey i söyledi o da bana..ayrıca Fazıl apaydin ve ulvi Güner i söyledi..
Fazıl bey kbb uzmanı ama dedim..meger Fazıl bey kbb uzmanı olduktan sonra yurtdisinda da estetik üzerine tekrar egitim almış ve yurtdışı deneyimi oldukça fazla bir drmus..
ulvi Güner de aynı sekilde yurtdisinda bu konu üzerine oldukça deneyim kazanmış biriymiş..
bahsettigim arkadaşımın bu konuda özellikle dikkat ettigi şey,doktorun yurtdışı deneyimi olmuş..o yuzden Fazıl beyi ve ulvi beyi özellikle söyledi bana..
benim aklımdaki can bey ve Cemil bey ile ilgili olarak; can beye ameliyat olmuş olan 3 arkadaşından bahsetti..Cemil bey in adını duymadığını söyledi..
bu durumda Fazıl bey ve ulvi bey de görüşülecek doktorlar listesine eklenmiş oldu :)
yurtdışı deneyimlerine iyi bak dedi özellikle bana,çünkü burada(Türkiye de) 100 estetik yapılıyorsa,yurtdisinda bu sayı 200 hatta daha fazla dedi..tabii bu onun kendi görüşü..
arkadaşımın burnu baya problemliydi..genzine kadar inmiş bir kemiği,burnunun ucunda baya yamuk olan bir kikirdagi ve oldukça kemerli bir burnu vardı..şimdiki burnu(tamamen şahsi görüşüm) bana göre mükemmel değil..hala az da olsa kemeri var..ama önceki haline göre muhtesem..
buradaki bir çok arkadasın söylediği gibi,doktorun kim olursa olsun sana güven veriyorsa gerisi önemli değil dedi..
ameliyat oncesi ve sonrası hakkında da bütün herseyi anlattı..yazık kız yanıma geldiğine gelecegine pişman oldu zaten :) bütün aksam kızı esir aldım :)))
bunları sizlerle de paylaşmak istedim benim gibi ameliyat olmayı düşünenlere fikir olsun diye..
hatta dün ilk defa birinin fotografını çektim :) daha dogrusu burnunun:) ilk defa dün tanıştığım,hiç bir muhabbetimin olmadıgı bir kızın burnunun resmini çektim :) oldukça komikti :)))) kızcağız şaşırdı ve korktu:) açıkladım tabii durumu,bu seferde hosuna gitti :)))
herneyse :)
bu konu benim sandığım kadar kolay değilmiş..çok zormus gercekten..sürekli kafam karışıyor
ama bu bahsettigim arkadasım Ufuk bey i baya övdü..Ufuk beyle zaten bir haftadır sürekli maillasiyoruz :) bakalım kim olacak :)))
dün aksam istediğim burunu da buldum :) insallah hayallerim gercek olur :))

kızlar cok heycanlıyım ılk randevumu aldım :) ptesı saat 15:00 da ulvı bey e gıdıyorum :)))))))))))) bu hafta ufuk bey yok ona gıdemıycem sımdı gerıye kalan 2 dr u da arayıp randevu alıcam

Yalçın Akın hakkında bılgısı olan var mı kızlar?Prof kendısı..dıkkatımı cektı..CADIARZU

dun aksam konustugum arkadasım sacmalamıs o zaman turkıye de prof olmus ıkı doktor var benım oldugum da o 2 tanenın 1 tanesı ıste demıstı de..bakıyorum ama prof var yanı kafamçokkarıştı

Yalçın Akın hakkında bılgısı olan var mı kızlar?Prof kendısı..dıkkatımı cektı..CADIARZU

cnm yalçın akına benim bi arkadaşım oldu çok güzel olmuştu hatta bende konu açtım ona olan varmı diye ama kimse bişey yazmadı kendisi prof sanırım egedede bölüm başkanı

cnm yalçın akına benim bi arkadaşım oldu çok güzel olmuştu hatta bende konu açtım ona olan varmı diye ama kimse bişey yazmadı kendisi prof sanırım egedede bölüm başkanı

evet tatlım oyleymıs..benımde dıkkatımı cektı..hem prof hem de bolum baskanı yanı..
amaaan yaa gene kafam karıstı ama benıııımmmmmm :gitme:

valla prof yada docent bence bunlara takılmayın...doktorun deneymını aratırın derım..

Cemil tugay hangi hastanede acaba..ben daha önce adını hi ç duymadım bu sitede..senağlama

kesinlikle cemil tugayı şiddetle tavsiye ederim bnm yarın 1 ay olacak mükemmelllllllll

cemil tugay ismini ilk defa sizden duydum hayret ediyorum o kadar doktor araştırması yapmıştım zamanında hiç o kişini adını duymadım..bu arada resmine baktım gayet güzel kalkık doğal bi burun gibi ..ama biraz daha resmi büyültüp yakından çekseydin olmazmıydı??* istersen bi de öyle dene..ama burnuma nazar değer diyasan bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…