tatlım can bey le ben de konuşmaya gitmiştim ağustos ayında...tasarım yapmıyor,yapmayı doğru da bulmuyor zaten...tasarım olmadığını duyunca insan şöyle bir kalakalıyor açıkçası...hani sonucu ne olacak neyle karşılaşacağım falan diye ama doğru olan da bence bu...iyice konuş can beyle muayene ücreti zaten yok acayip ilgili...ben daha olmadım haziran gibi olmayı düşünüyrm....Allah yardımcımız olsun cnm...
ben burdan hiçbir hekimi karalayıcı yada hakkında eksi bir şey yazmadım sadece o hekmlede görüşüp bana yaptığı tasarımı beğenmediğimi sölemiştim saırım bir yanlış anlama oldu aslına bakarsanız direk hekim ismi werip onları gerçek anlamda karalayanları fazlasıyla göreceksiniz sanırım bnm iletim yanlış anlaşıldı.
200 tl verildikten sonra kaç kere muayeneye gidiyoruz?Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı acaba?
evet ufuk bey de ayni sekilde dusunuyor.
ben de hak veriyorum acikcasi sonucta bilgisayar uzerinden yapilmis bir sey, burnun kesinlikle tipkisi gibi olmuyor ve bence tasarimlar insanlara ameliyatla ilgili fazla vaatler veriyor.
bir de soyle dusunuyorum...
genelde tasarim profilden yapiliyor, hasta burnunun profilden nasil gorunecegini goruyor ama onden nasil gorunecegini(ki onden gorunum profil gorunumunden cok cok daha onemli) anlayamiyor.
mesela cok kavisli bir burun onden kisiye cok yakismayabilir, ama profilden tasarim yapildiginda hasta profil gorunusunu begenip cok kavisli bir burun isteyebilir.
bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum...
gerci doktorlarimiz daha iyi bilirler ama...
bu benim yorumum tasarim hakkinda...
cnm bence acele etme ameliyat olmak için gerekirse biraz bekle ama aceleye getirme...sonuçta sağlığın söz konusu bunuda para için riske atma...beklemen daha mantıklı olur..sanırım en uygunda 3 milyardan başlıyor..ufuk bilkay için 4 milyarı gözden çıkarmak lazım...
Yalçın Akın hakkında bılgısı olan var mı kızlar?Prof kendısı..dıkkatımı cektı..CADIARZU
cnm yalçın akına benim bi arkadaşım oldu çok güzel olmuştu hatta bende konu açtım ona olan varmı diye ama kimse bişey yazmadı kendisi prof sanırım egedede bölüm başkanı
cemil tugaya 24 gün önce oldum kimse ama kimse anlamıyıor bu kadar kısa zaman ragmen inanılmaz doğal duruyor.tavsiye ederim...ahmet seyhanın bnm için yaptığı tasarımı daha önce beğenmedim cemil bey bi sanat eseri koydu ortaya diebilirim...
Cemil tugay hangi hastanede acaba..ben daha önce adını hi ç duymadım bu sitede..senağlama
kesinlikle cemil tugayı şiddetle tavsiye ederim bnm yarın 1 ay olacak mükemmelllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?