Bende İzmir'de burun estetiği yaptıracağım. Gerçekten İzmir'de çok fazla bilinmiş doktor yok. Cem Karas'a muayene oldum ve açıkcaksı biraz fazla parayı önemsiyor gibi geldi bana ve ilgisiz gibi o yüzden ondan vazgeçtim. 5.000 fiyat verdi bu arada. Ufuk Bilkay var, Can Kopal var ama ondan da şikayet fazla gibi direkt akıldan eledim. Şuanlık Bora Karaali'yi düşünüyor gibiyim gerçi her gün fikir değiştiriyorum... Siz kimi düşünüyorsunuz?
Canım cuneyt ozeki çok merak ediyorum. İnstagramda falan göremedim onun hastalarını. Ben burun şekli konusunda biraz hassasım çoğu burnu beğenemiyorum. Senin fotoğrafını görebilirmiyim yan profilden?Kendi doktorumu oneririm cuneyt ozek bende izmirdeyim 5. Ayimdayim gayette memnunum insallah sizde icinize sinen bir doktor bulursunuz
Tabikide gorebilirsin ...ben ufuk bilkayla arasinda kaldim ama ufuk hoca cok reklamci hasta ameliyattan cikar cikmaz fotolari sosyal medyada birak ben yapayim senin reklamini cuneyt hoca gayet insani ve kesinlikle hastaya maddi kaygilarla bakmiyorCanım cuneyt ozeki çok merak ediyorum. İnstagramda falan göremedim onun hastalarını. Ben burun şekli konusunda biraz hassasım çoğu burnu beğenemiyorum. Senin fotoğrafını görebilirmiyim yan profilden?
Bir de doktorun kbb uzmanı mı? Ücret ne kadardı
Ekolde yaptirab bi koz gordum ben 1 yili gecmis hala sisti ...İzmir de ben de arıyorum kızlar. Ekol hastanesini önerdiler yardımlarınızı bekliyorum
Canım ist da bekir sivri alpaslan yıldırım falan var biliyorsundur o doktorlarda ameliyat masasında hasta baygınken fotoğraflıyorlar burunları. Yani bunu çok garipsemiyorum çünkü pekçok insan bu kareleri görüp ikna oluyor ameliyata. Tabi burada önemli olan nokta hastanın rızasının alınmasıdır ya da baskı yapılmamasıdır. Paragözlük kısmında haklısın ya da ameliyat sonrası azalan ilgi konusunda da. Bunlardan çok korkuyorum senin doktorunda ilgi azalması olmadı mı? Fotoğrafını nasıl görebilirim?Tabikide gorebilirsin ...ben ufuk bilkayla arasinda kaldim ama ufuk hoca cok reklamci hasta ameliyattan cikar cikmaz fotolari sosyal medyada birak ben yapayim senin reklamini cuneyt hoca gayet insani ve kesinlikle hastaya maddi kaygilarla bakmiyor
Alpaslan bey her fotoğrafladığı burnu internete paylaşmıyor yalnız..Canım ist da bekir sivri alpaslan yıldırım falan var biliyorsundur o doktorlarda ameliyat masasında hasta baygınken fotoğraflıyorlar burunları. Yani bunu çok garipsemiyorum çünkü pekçok insan bu kareleri görüp ikna oluyor ameliyata. Tabi burada önemli olan nokta hastanın rızasının alınmasıdır ya da baskı yapılmamasıdır. Paragözlük kısmında haklısın ya da ameliyat sonrası azalan ilgi konusunda da. Bunlardan çok korkuyorum senin doktorunda ilgi azalması olmadı mı? Fotoğrafını nasıl görebilirim?
birAlpaslan bey her fotoğrafladığı burnu internete paylaşmıyor yalnız..
Arkadaş doktorun hastalardan izinsiz çekip paylaşmasını örnek verince sende öyle yazınca belirtmek istedim sadece sorun yok:)Her fotoğrafı paylaşıyor demedim ki zaten canım
bir
merhaba canim burnunu ben de gorebilir miyim acaba bir de daha once cok sorunlu muydu fiyat 5000 cvari oldu yoksa standart fiyati mi bu acaba ben daha dusuk dusunuyorum cunku 5000 e burda yaptirana kadar biriktirip 2-3 daha koyup en bilinen kisilere de yaptirmak daha mantikli ama o da biraz hayal bu sebepten daha uygun butceme gore bir doktor ariyorum ben de kolay begenemiyorum cogu burunu ve doktoruKendi doktorumu oneririm cuneyt ozek bende izmirdeyim 5. Ayimdayim gayette memnunum insallah sizde icinize sinen bir doktor bulursunuz
Canım merhaba acaba ben de görebilir miyim revizyon için doktor araştırıyorum daPlastik cerrah canim ucreti sen konusursun ben 5 civari yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?