- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 322
- 123
- 41
Reklam yaptığımı düşünen üye bu forumda değilmiş, onu burada sanıp fırsattan istifade birşeyler kelam edeyim demiştim.. Burun estetiği isimli başka bir başlıkta bayağı bir uğraştı benimle sağolsun, rumuzu morcivert gibi birşeydi, bana karşı olan aşırı tepkisine belki sizlerde rastlarınız.. Ve ben kendisine ameliyat olmamama rağmen, bu sitede Yiğit Bey içinde çok bilgi paylaştım üyelerle, halaa da paylaşıyorum bildiklerimi.. Yiğit Bey için yazdıklarımda reklama girmeli o halde değil miReklam başka..Buraya geliş amacımız doktor bulmak...Elbette soracağız bilgi edineceğiz .Ben de geçen yıl doktorumu bu forumdan buldum.
Zaten beklentiler farklı. Kimi hokka gibi burun isterken kimi yüzüm çok değişmesin diyor .Anlatılanlardan yola çıkarak karar veriyoruz.
Ayrıca reklam olduğunu fark edince forum moderatörleri o kişiyi uyarıyor ya da üyeliğini siliyor. Normal hasta elbette anlatacak ve soranlara yanıt verecek.
Sabahlara kadar burun estetigi bolumunu okudugumu bilirim :))temmuz 2017de sezgin ozturke ameliyat oldum ve asiri memnunum, izmirde olan herkese de oneririm. ben de gecen sene buraya uye olup deli gibi doktor ariyordum, daha sonra cogu doktorla gorusum sezgin beyde karar kildim. turkiyede de yasamadigim icin biraz deli cesareti hemen guvenip gittim, ama gercekten degdi. umarim istedigin burna kavusursun :)
Çok haklısınız, o nedenle ben uzun uzun ve ayrıntılı bir şekilde anlattım süreci sırf burdaki arkadaşlara yardımcı olmak için, ama adı reklam oldu :)Reklam çamurunu atarken sanki doktorum burnumu ücretsiz yaptı, ya da kendisinden komisyon alıyorum gibi art niyetli düşündüler sanırım, kıskanç- fesat insana her yerde rastlamak mümkün ne diyeceksiniz işte :) ama gelin görün ki bende doktorumu burda ki hastalar sayesinde keşfettim, onlara çok şey borçluyum :)
Alkışlar sizesadece forum yorumları okunarak doktor seçilmeyeceğini bilmeyenler bir zahmet yanlış doktora da gitsin, yazılanlara reklam da desin. yani ne derse desin. :)
Yok. Burunla ilgili başka bir foruma üye değilim o yüzden bilmiyorum
Bahsettiğim forum linkini buldum, ekte gönderiyorum size incelemeniz ve destekleriniz içinYok. Burunla ilgili başka bir foruma üye değilim o yüzden bilmiyorum
Alkışlar size
haha aynen. ameliyattan sonraki surec daha az stresli dskjlSabahlara kadar burun estetigi bolumunu okudugumu bilirim :))
Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)Eki Görüntüle 2155563 Fotoğraf burnumun önceki halidir.
Çok teşekkür ederim :) sizin adına da sevindim, halaa mutlu olmanız çok güzel :) Doktorunuz kimdi bu arada?şimdi fark ettim. ifade bu kadar mı değişir! gülüş hele... dilerim seneler sonra da yüzün güler. benim gülüyor burun anlamında yüzüm.
Çok teşekkür ederim :) sizin adına da sevindim, halaa mutlu olmanız çok güzel :) Doktorunuz kimdi bu arada?
Evett takip ettiğim ettiğim doktorlardan biri Ufuk Bey, dudak dolgusunda çok başarılı bulurum kendisini hatta.. Peki sizi yıllar önce Ege Ünv. mi ameliyat etti yoksa özelde mi ?ufuk bilkay. il dışından gittim hem de.
Evett takip ettiğim ettiğim doktorlardan biri Ufuk Bey, dudak dolgusunda çok başarılı bulurum kendisini hatta.. Peki sizi yıllar önce Ege Ünv. mi ameliyat etti yoksa özelde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?