İzmir burun estetiği

Reklam yaptığımı düşünen üye bu forumda değilmiş, onu burada sanıp fırsattan istifade birşeyler kelam edeyim demiştim.. Burun estetiği isimli başka bir başlıkta bayağı bir uğraştı benimle sağolsun, rumuzu morcivert gibi birşeydi, bana karşı olan aşırı tepkisine belki sizlerde rastlarınız.. Ve ben kendisine ameliyat olmamama rağmen, bu sitede Yiğit Bey içinde çok bilgi paylaştım üyelerle, halaa da paylaşıyorum bildiklerimi.. Yiğit Bey için yazdıklarımda reklama girmeli o halde değil mi :)

Yok. Burunla ilgili başka bir foruma üye değilim o yüzden bilmiyorum

Sabahlara kadar burun estetigi bolumunu okudugumu bilirim :))

sadece forum yorumları okunarak doktor seçilmeyeceğini bilmeyenler bir zahmet yanlış doktora da gitsin, yazılanlara reklam da desin. yani ne derse desin. :)

sadece forum yorumları okunarak doktor seçilmeyeceğini bilmeyenler bir zahmet yanlış doktora da gitsin, yazılanlara reklam da desin. yani ne derse desin. :)
Alkışlar size

Eklentiler

• 17613F6A-E17E-4414-AC58-4ED08647A78F.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 85

şimdi fark ettim. ifade bu kadar mı değişir! gülüş hele... dilerim seneler sonra da yüzün güler. benim gülüyor burun anlamında yüzüm.

şimdi fark ettim. ifade bu kadar mı değişir! gülüş hele... dilerim seneler sonra da yüzün güler. benim gülüyor burun anlamında yüzüm.
Çok teşekkür ederim :) sizin adına da sevindim, halaa mutlu olmanız çok güzel :) Doktorunuz kimdi bu arada?

ufuk bilkay. il dışından gittim hem de.
Evett takip ettiğim ettiğim doktorlardan biri Ufuk Bey, dudak dolgusunda çok başarılı bulurum kendisini hatta.. Peki sizi yıllar önce Ege Ünv. mi ameliyat etti yoksa özelde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…