Yasadigim sorunlar ameliyatin sonuclari,kaldi ki hic morluk yada yuzume yansiyan bir odem sorunum olmadi,burun ici odemim cok fazla benim,doktorumdan memnunum,sonuctan da,ama daha bekleme surecindeyim,Fatih Uygur'a oldum.Geçmiş olsun çok sonuçtan memlunsunuzdur umarım o kadar sıkıntının sonucu güzel olur inşallah. Siz kime ameliyat olmuştunuz?
Anladım benimde korkum o sanırım sırf o sıkıntı için 3 yıldır erteliyorum oysa doktor %100ameliyat demişti çok gećmiş olsun umarım çabuk iyileşirYasadigim sorunlar ameliyatin sonuclari,kaldi ki hic morluk yada yuzume yansiyan bir odem sorunum olmadi,burun ici odemim cok fazla benim,doktorumdan memnunum,sonuctan da,ama daha bekleme surecindeyim,Fatih Uygur'a oldum.
ben cem karasa baktım fakat pek beğenemedim sizin neden kendi doktorunuzdan memlun kalmadınızben bora karaalıye amelıyat oldum ama cem karas daha ıyı bence
ben gözluk kullanıyorum.gözlukle guzel durmuyor hafıf yamukluk var.ama gözluksuz gayet basarılıben cem karasa baktım fakat pek beğenemedim sizin neden kendi doktorunuzdan memlun kalmadınız
Bence burnunuz gayet başarılı yüzünüzede yakışmış eğriliğin nedeni gözlük kullanmanız olabilir ister istemez kemiğe baskı uyguluyo benim kuzenimde oldu ve sırf gözlük kullanıp burnunu deporme etmemek için gözlerini çizdirecek bence sizde lens kullanın burnunuza yazık etmwyin :)ben gözluk kullanıyorum.gözlukle guzel durmuyor hafıf yamukluk var.ama gözluksuz gayet basarılı
ayrıca şöyle bir durumda var ; fotolarda gözlukle cook yamuk cırkın cıkıyor ayneda gayt guzel.cevremdekılerde dıyor fotodakı gıbı degıl fotoda cok kotu dıye.yan profılde guzel.dr umda cok ıyı bırı samımı ve guven verıcı elı hafıf bırı .sayfamda öncesı sonrası fotolar var takıp edersenz görebılırsınız
Oyle bi sansim olsa 1 saniye kullanmam bu gözlüğü :) bende kayma oldugu icin mecbur kullaniyorm ve suan icin tedavisi yok malesef :)bu arada cok tesekkr edermBence burnunuz gayet başarılı yüzünüzede yakışmış eğriliğin nedeni gözlük kullanmanız olabilir ister istemez kemiğe baskı uyguluyo benim kuzenimde oldu ve sırf gözlük kullanıp burnunu deporme etmemek için gözlerini çizdirecek bence sizde lens kullanın burnunuza yazık etmwyin :)
Ah ćok geçmiş olsun canım ama bence gayet başarılı olmuşOyle bi sansim olsa 1 saniye kullanmam bu gözlüğü :) bende kayma oldugu icin mecbur kullaniyorm ve suan icin tedavisi yok malesef :)bu arada cok tesekkr ederm
haklısın canımm harıka bır fkır :)Ah ćok geçmiş olsun canım ama bence gayet başarılı olmuşbu arada sen insanlara yamukluğu yada öyle hissettiğini söylersen daha çok dikkat çeker sen kendini ćok beģendiğini dile getir bu karşı cinstede sana farklı bakmalarını sağlar buda beni. Nacizane bir tavsiyem olsun )
merhaba , ameliyatı kime oldunuz? bende haftasonu halis ünlü ile görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim. çok heyecanlıyım :)Merak eden arkadaslar varsa yardimci olmak adina yazmak istedim. 6 ocakta ameliyat oldum. 12 ocakta iindeki tamponlar disindaki atel ve dikisler alindi. Bazi arkadaslar burun icindeki kokudan basetmisler ama benim boyle bir durumum olmadi. Burun uzerindeki alci cikana kadar dik bir konumda sirt ustu uyudum. Kafami saga sola cevirmemek icin boyun yastigim yoktu coraplardan boyun yastigi koydum. Alci ciktiktan sonrada iki yastikla uyumaya calisiyorum mumkun oldugunca kafami pek cevirmiyorum. Burnumun ucuna bir kac defa darbe aldim. Elini uzatan birinin elini operken carptim sonrasinda kendi elim geldi bir sey olmadi ama cok acidi. Morluklarima gecti sayilir goz altlarimda sariliklar kaldi onlardaa gecer sanirim. Burun masaji verdi doktorum bi sayisi yok kafama gore yapiyorum. Hala deniz suyu kullaniyorum ve nemlendiriyorum. Acik ameliyat oldugundan iz kalmamasi icin scarex diye bir krem aldim 44 liraydi. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim. Suan gidisat guzel. Insallahta oyle olmaya devam eder.
benimde çok memnun kalan tanıdıklarım var :) 8 şubat büyük gün, resimlerimi paylaşacağım :))Merhaba, Cem Karas a ameliyat oldum. Halis Unlu'ye ablam ameliya olmustu 8 9 yil once. O cok memnun burnundan. Hayirlisi olsun. Sizinde yorumlarinizi bekliyorum :) insallah guzel ve kolay gecer
Arkadaslar ben çiğli araştırma hastanesinde estetik cerrahi Çağıl Meriç erenoğlu tarafından ameliyat oldum çokta memnun kaldım ben şimdi iyiki olmuşum dedim
Sondor maalesef kapalı tekniği çok az doktor kullanıyor çünkü gerçek bir deneyim gerekiyor, maddi açıdan karşılayabilirsen kesinlikle Fazıl hocayı tavsiye ederim, tam beklentini karşılayacak bir doktor bence (YouTube da eğitim videosu var bir tane orada anlatıyor, benim de burun ucum burun kanatlarım burun köküm yüzüme idealdi ama hump vardı ve nefes alamıyordum şu an 15. Gün çok memnunum)Burun estetiği ile ilgili ince deri ,kalın deri gibi sınıflamalar okudum , bu tam olarak ne anlama geliyor ? Doktor mu söylüyor ince deri mi kalın deri mi olduğunu ?
Kalkık burun , küçük burun istemiyorum , sadece kendi burnumun eğriliği giderilsin istiyorum , Umarım şekil değişikliği olmaz , Doktorla görüşmeme bağlı olarak vazgeçebilirim de ..
öte yandan nefes almam zor , kararsız kaldım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?