İzmir burun estetiği

Ben 12 gün önce İzmir'de oldum çok memnunum neden anlamıyorum bu kadar memnun olmayan kişi var

Düzelmeyen eğrilik top gibi kocaman burun ucu ve kanatların fazla daraltılması sonucu rahat nefes alamama memnuniyetsizlik nedenlerim..

Burun ucundaki top gibi görüntü şişlikten dolayı olabiliyor yalnız.. Bir de ameliyat sonrası burun içi kuruluğu çok fazla olduğunda nefesi de etkileyebiliyor

Ameliyatı yapan doktorum şişlik kalmamış bu son hali dedi 2 ayda nasıl son hali oluyor anlamış değilim ama

Olmaz öyle kızım milletin 1 yılda anca iniyor ucu şiştir bence. Açık mı kapalı mı oldun

Açık oldum, ameliyatı yapan doktor şiş değil deyince insan şaşırıyor çok çok iyi araştırılması gerekiyor doktor çok pişmanım

Tabikide gorebilirsin ...ben ufuk bilkayla arasinda kaldim ama ufuk hoca cok reklamci hasta ameliyattan cikar cikmaz fotolari sosyal medyada birak ben yapayim senin reklamini cuneyt hoca gayet insani ve kesinlikle hastaya maddi kaygilarla bakmiyor
Tugbacım seni sıkıştırmak istemem ama fotoğraf görebilsek çok sevineceğiz benim izmire gitmem için elimde birkaç fikir olması gerekli

Sohbet neden yarim kalmis acaba,doktoru bende merak ettim,henuz doktoruna karar veremeyenler icin bu bilgiler onemli,keske paylassaniz,bende kararsizlardanim....

Istanbullu doktorlarin yorum bollugu var masallah, izmirde secenek yok fazla

Ameliyat olanlarda sonradan pek girmiyor,cok eski yorumlar var ya,2016 yorumlari gelsin lutfen

Ben oldum cok ta memnunum kalin deriliyim ve eskiye gore cokk cokkk guzel oldu doktotum cuneyt ozek .... masallah izmirdw bir tek ufuk bilkay var zaten arkadaslar o yuzden diger dr lerde âmeliyat olanlar fazla yorum yapamiyor ...

Canım ne zaman ameliyat olacaksın ya da oldun mu? Ben de Sezgin Bey'in ameliyatlarını araştırıyorum kendisi kbb uzmanı yanılmıyorsam? Ama burunlar braz aynı gibi geldi.. (Nasıl devrik nasıl devrik cümlelerim ki bu da öyle :))

Bu arada ameliyat olan arkadaşlar,siz ameliyat öncesi tomografi çektirdiniz mi ? Bende sadece endoskopik muayene ile karar verildi,anestezi içinde sadece kan testi aldılar, yeterli mi ki ?! Gün yaklaştıkça paranoyalar artıyor ....

Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız tecrübelerinizi akrarırmısınız

Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız tecrübelerinizi akrarırmısınız
Evet oldum,herkesin tecrubeleri farkli,ben ozetleyecek olursam,en cok korktugum anestezinin korkulacak bir tarafi yokmus,asil onemli olan ameliyattan sonraki donemmis,ben cok zorlandim ve hala 3 hafta gecti normale donemedim,morluk filan olmadi ama nefes problemi,ilk hafta yeme icme zorluklari,dudak uyusuklugu buyuk sıkıntı,ilk 1 ay zor yani,bolca sabir ve zamana ihtiyac duyulan bir ameliyat,fiziksel yada psikolojik problem buyuk degilse katlanmaya degmez,her turlu riski arastirin,iyi dusunun...

Geçmiş olsun çok sonuçtan memlunsunuzdur umarım o kadar sıkıntının sonucu güzel olur inşallah. Siz kime ameliyat olmuştunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…