Hangi doktora oldun canımAçık oldum, ameliyatı yapan doktor şiş değil deyince insan şaşırıyor çok çok iyi araştırılması gerekiyor doktor çok pişmanım
Hangi doktor acaba?Ben 12 gün önce İzmir'de oldum çok memnunum neden anlamıyorum bu kadar memnun olmayan kişi var
Tamamdır :)Arkadaş doktorun hastalardan izinsiz çekip paylaşmasını örnek verince sende öyle yazınca belirtmek istedim sadece sorun yok:)
Tugbacım seni sıkıştırmak istemem ama fotoğraf görebilsek çok sevineceğiz benim izmire gitmem için elimde birkaç fikir olması gerekliTabikide gorebilirsin ...ben ufuk bilkayla arasinda kaldim ama ufuk hoca cok reklamci hasta ameliyattan cikar cikmaz fotolari sosyal medyada birak ben yapayim senin reklamini cuneyt hoca gayet insani ve kesinlikle hastaya maddi kaygilarla bakmiyor
Aynen cevap da vermedilerIstanbullu doktorlarin yorum bollugu var masallah, izmirde secenek yok fazla
Canım ne zaman ameliyat olacaksın ya da oldun mu? Ben de Sezgin Bey'in ameliyatlarını araştırıyorum kendisi kbb uzmanı yanılmıyorsam? Ama burunlar braz aynı gibi geldi.. (Nasıl devrik nasıl devrik cümlelerim ki bu da öyle :))arkadaşlar İzmirde bir arkadaşım Sezgin Öztürk e olmuş. Morluk olmamış.O kadar doğal ve güzel olmuş ki tanıyamadım:) Gittiğimde çok ilgilendi,öncesi sonrası resimleri bilgisayarda yaptı,gayet detaylı bilgi verdi. Ekimde olucam inşallah .Fiyatları burun zorluğuna göre değişiyormuş bana 4500 dedi. İnstigramdan takip edebilirsiniz.görün derim..
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız tecrübelerinizi akrarırmısınızBu arada ameliyat olan arkadaşlar,siz ameliyat öncesi tomografi çektirdiniz mi ? Bende sadece endoskopik muayene ile karar verildi,anestezi içinde sadece kan testi aldılar, yeterli mi ki ?! Gün yaklaştıkça paranoyalar artıyor ....
Evet oldum,herkesin tecrubeleri farkli,ben ozetleyecek olursam,en cok korktugum anestezinin korkulacak bir tarafi yokmus,asil onemli olan ameliyattan sonraki donemmis,ben cok zorlandim ve hala 3 hafta gecti normale donemedim,morluk filan olmadi ama nefes problemi,ilk hafta yeme icme zorluklari,dudak uyusuklugu buyuk sıkıntı,ilk 1 ay zor yani,bolca sabir ve zamana ihtiyac duyulan bir ameliyat,fiziksel yada psikolojik problem buyuk degilse katlanmaya degmez,her turlu riski arastirin,iyi dusunun...Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız tecrübelerinizi akrarırmısınız
Geçmiş olsun çok sonuçtan memlunsunuzdur umarım o kadar sıkıntının sonucu güzel olur inşallah. Siz kime ameliyat olmuştunuz?Evet oldum,herkesin tecrubeleri farkli,ben ozetleyecek olursam,en cok korktugum anestezinin korkulacak bir tarafi yokmus,asil onemli olan ameliyattan sonraki donemmis,ben cok zorlandim ve hala 3 hafta gecti normale donemedim,morluk filan olmadi ama nefes problemi,ilk hafta yeme icme zorluklari,dudak uyusuklugu buyuk sıkıntı,ilk 1 ay zor yani,bolca sabir ve zamana ihtiyac duyulan bir ameliyat,fiziksel yada psikolojik problem buyuk degilse katlanmaya degmez,her turlu riski arastirin,iyi dusunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?