geçmiş olsun canım...allah hayırlısı ile tekrar nasip etsin insallahh...Ben bu ay da kırmızıları gördüm...bu son ayım sonra aşılama yaptıracam..doktorunun ismi ne acaba..ilgili bir doktor mu benim için oda çok onmeli sürekli asık surat görmekten bıktım..gerci şimdiki doktorum çok iyi arzu hanım ama özel de orda aşılama yaptırmak istemiyorum maddi acıdanMerhaba arkadaşlar, ben Ege Üniversitesi nde tedavi görüyorum ve tavsiye ederim. Orada da istediğiniz doktoru seçip ücretli muayene olabilirsiniz. İyi tarafı sadece doktora ücret ödemiş oluyorsunuz ve de ilaçlar tabi. Benim sol tarafımda 5 cm civarı çikolata kistim var. İlk aşılamada ilaçların fazla gelmesinden dolayı OHSS (yumurtalıkların aşırı cevap vermesi) durumunu yaşadım ve 8 gün ege'de yattım. Aslında gebelik var gibiiydi ,aşılamanın ikinci günü bhcg 52 çıkmıştı,fakat yaşadığım acıdan mı, kistten mi yoksa enfeksiyon olmuştu o yüzden verilen antibiyotikten mi bilemiyorum değerler sıfırlandı. Şimdi 2. aşılama tedavisindeyim...
umarım birbirimize deneyimlerimizle yardımımız dokunur.
Bana kistten dolayi laparoskopi onerdiler,arastirdim o konuda doc.Ali Akdemir in iyi oldugunu ogrendim. Muayene oldum danisma amaciyla. Sonuc olarak ikinci asilamayi yapmaya karar verdik ben laparoskopi istemedigim icin. İlgili ve samimi bi dr bence. Digerlerini bilemiyorum acikcasi. Sonucta devlet bize bu destegi veriyor. Devlette İki asilama yapmadan devlet destekli tup bebege gecemiyorsun. Ve ege turkiyede ilk tup bebek merkezi.
Aşılamalar İnfertilite bölümünde yapılıyor, Spermin hazırlanması üst kattaki tüp bebek merkezinin laboratuvarında yapılıyor tabi. infertilite hafta başı hariç diğer günler genelde sakin, sessiz bir yer. Poliklinikler gibi değil.
Merhaba ben ovuslasyn denedim 2ay olmadi asilama yaptirmak istiyorum egepol kotu yaniegepol banada deme resmen 2 sene tüp doktorlarını denedim. malasef sadece oyalıyorlar. yok kolmen yok çatlatma iğnesi tam 6 kez kullandırdılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?