Aşılama İzmir de Aşılama Yaptıranlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sarimamba

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
149
36
13
39
Kızlar aşılamayı nerde yaptırdınız.. ilk aşılama tuttu mu..laporoskopi oldum 2 ay önce yapisiklik varmis tek tüpü açabildi doktorum diğerini açamadı....9 senelik bir serüven benimkisi...Haydin Yardımlaşmaya

inşallah hayırlı haberlerini alırız canim...isteyen herkese nasip etsin rabbim..peki aşılama yaptırmak için direk tup bebek merkezine mi başvuruyoruz.yoksa ilk önce bir kadın doğum doktoruna mi görünüyoruz.. şimdi benim özel bir hastane de doktorum banada aşılama yapacak ama 1000 lirayı bulacak..devlet hastanesinde sadece ilaç parası ödemiyormuş galiba..siz direk tuo bebek merkezine gidip asilama mi taleb ettiniz

yok önce profösör olduğu için randevu alıyorsun. 15 gün sonra filan veriyoarlar. sonra muayene filan birde tadevi geçmişini anlatıyorsun. hoca seni direk yönlendiriyor tüp bebek merkezine. sonraki muhayenerinin hepsini tüp bebek merkezinde oluyorsun. ekstra bi durum ben devlette olmama rağmen sigortalıyım ilaçlara sadece 620 tl verdim. hastaneyede 400 tl para verdim. bakalım..
bugun 8. günü cuma günü test yaptırcam

evet devlette olmana rağmen çok vermişin benim özelde doktorum aşılama için 600 demişti birçok kişi devlet hastanelerinde ilaç parası ödemiş sadece...peki bişey daha soracam aşılama sırasında acı hissettin mi

ASLINDA AŞIALAMDA SADECE RAHİM AĞZINI AÇMAK İÇİN KULLANDIKLARI ALET ACI YAPIYOR. ODA KASMAMAN GEREK TABİ ELİNDE OLMADAN KASIYOSUN. ONUN DISINDA ACIMIYOR

biliyorum o aleti smear testi yaparkende kullanıyorlar...gercekten de yıpratıcı bir süreç bende kaç senedir uğraşıyorum...ama dediğin gibi bebislerimizi kucagimiza alınca herşeyi unutacaz.birde insanların baskısı üstumde ne zman olacak bişey yok mu daha iyice psikolojim alt üst oldu yaşamayan bilemez allah kimseyede yaşatmasın isteyen herkese versin rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin insallah

SEN İZMİRDE HANGİ HASTANELERE GİTTİN. BEN ÇÜNKÜ 10 YAKIN DOKTOR DEĞİŞTİM DOKTORLAR VE ÇALIŞANLARDA ÇOK ÖNEMLİ . ZATEN BİZLER MUTSUSUZ UFACIK SURAT ASMALARI BİLE BİZİ MAHVEDİYOR.

canim ben egepol ayşen hanıma gittim 2 sene oyaladı beni bütün tahlillerimi yaptı rahim filmimi çekti tüpler kapalıymış açıldı hafifde yapisiklik var ama engel değil dedi eşimde varikosel cıktı hareketlilik sorunu cıktı çok az ameliyat falan önermediler..deneyin dediler o ay hamile kaldim ama kimyasalmis hamile kalınca eğer bir sorun olsaydı kalamazdın dedi güler yüzlü bi doktordu kendimi rahat hissediyordum açıkçası yanında ama baktım ki olacak gibi değil deneyin demekten başka bişey yapmıyor hamile de kalamıyorum bun dan 3 ay önce karatas hastanesine gittim arzu hanıma hemen laporoskopi yaptı maalesef tek tüpümü açabildi geç kalınmış dedi 6 ay içinde gebelik olusmazsa aşılama...bende kararsız kaldım özeller mi devlet hastanelrimi iyi diye iste bu postu açtım...sorun yok zannedip senelerce denedik boşu boşuna stres yapma ondan olmuyor diyordu yakınlarım 2 seneye yakında bole kayıp geçti..cok bunaldim artik

egepol banada deme resmen 2 sene tüp doktorlarını denedim. malasef sadece oyalıyorlar. yok kolmen yok çatlatma iğnesi tam 6 kez kullandırdılar.

Merhaba arkadaşlar, ben Ege Üniversitesi nde tedavi görüyorum ve tavsiye ederim. Orada da istediğiniz doktoru seçip ücretli muayene olabilirsiniz. İyi tarafı sadece doktora ücret ödemiş oluyorsunuz ve de ilaçlar tabi. Benim sol tarafımda 5 cm civarı çikolata kistim var. İlk aşılamada ilaçların fazla gelmesinden dolayı OHSS (yumurtalıkların aşırı cevap vermesi) durumunu yaşadım ve 8 gün ege'de yattım. Aslında gebelik var gibiiydi ,aşılamanın ikinci günü bhcg 52 çıkmıştı,fakat yaşadığım acıdan mı, kistten mi yoksa enfeksiyon olmuştu o yüzden verilen antibiyotikten mi bilemiyorum değerler sıfırlandı. Şimdi 2. aşılama tedavisindeyim...
umarım birbirimize deneyimlerimizle yardımımız dokunur.

geçmiş olsun canım...allah hayırlısı ile tekrar nasip etsin insallahh...Ben bu ay da kırmızıları gördüm...bu son ayım sonra aşılama yaptıracam..doktorunun ismi ne acaba..ilgili bir doktor mu benim için oda çok onmeli sürekli asık surat görmekten bıktım..gerci şimdiki doktorum çok iyi arzu hanım ama özel de orda aşılama yaptırmak istemiyorum maddi acıdan

Bana kistten dolayi laparoskopi onerdiler,arastirdim o konuda doc.Ali Akdemir in iyi oldugunu ogrendim. Muayene oldum danisma amaciyla. Sonuc olarak ikinci asilamayi yapmaya karar verdik ben laparoskopi istemedigim icin. İlgili ve samimi bi dr bence. Digerlerini bilemiyorum acikcasi. Sonucta devlet bize bu destegi veriyor. Devlette İki asilama yapmadan devlet destekli tup bebege gecemiyorsun. Ve ege turkiyede ilk tup bebek merkezi.
Aşılamalar İnfertilite bölümünde yapılıyor, Spermin hazırlanması üst kattaki tüp bebek merkezinin laboratuvarında yapılıyor tabi. infertilite hafta başı hariç diğer günler genelde sakin, sessiz bir yer. Poliklinikler gibi değil.

Son düzenleme:

banada lapiroskopi yapildi tek tupumu acabildiler...yapisiklik vardı...doktorum bana da aşılama yapacak..simdi ben direk infertilite bölümüne mi gidecem yoksa ege de tekrar bir kadın doğum uzmanına mi görünmem gerekiyor ilk önce...bir de ne kadar ödediniz aşılama için.dediginiz gibi haklarımız var bende onları kullanmak istiyorum ilk once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…