- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Nasıl yani uğuşturucu iğne yapıyolardı öyle demişlerdi bak korkuttun beni çok mu kötü yaCektirdim canim agri kesici bile yapmadilar direk cektiler agrim oldu ama bahsettikleri kadar degil simdi evdeyim hic halim kalmadi sanci gelio bazen dogum yapmis kadar oldum galiba
Yok valla islem sirasinda bisey lursa agri kesici yapioz die damar holu acildi ama bana diri diri bisey yapmadan cektilerNasıl yani uğuşturucu iğne yapıyolardı öyle demişlerdi bak korkuttun beni çok mu kötü ya
Anladım canım ben ağrı kesici alırım önceden damar yolu açtırmam bana da telefonda cesaret iğnesi gibi bişey yapıyoruz çekmeden demişlerdi işlem toplam kaç dk sürdü ve bana tavsiye edebileceğin bişey var mı?Yok valla islem sirasinda bisey lursa agri kesici yapioz die damar holu acildi ama bana diri diri bisey yapmadan cektiler
Cokkisa suruyor igne vurmadilar ama damar yolu aciliyo islem sirasinda cok agri problem olursa agriAnladım canım ben ağrı kesici alırım önagrikesici veriolarmis normal fil cekilmesi gibi kisa suruyor ylniz gitme sonrasinda asiri yorgunluk oluyo ben geldim yattim kac saat uyumusumn damar yolu açtırmam bana da telefonda cesaret iğnesi gibi bişey yapıyoruz çekmeden demişlerdi işlem toplam kaç dk sürdü ve bana tavsiye edebileceğin bişey var mı?
Dr unla konus canim adetten sonra hemen cekilmesi gerekiyo 5 gun icinde galibaçektiren icindrşlar öncesinde kendi doktorunuza gidip bi hsg öncesi kontrol oldunuz mu? gerekli midir?
ben 17 martta kadın doğuma gidip 18 martta çektircem de..
Ibn Sina yı aradım canım adetin 8.9.10. Ve 11 günü çektiklerini söyledilerDr unla konus canim adetten sonra hemen cekilmesi gerekiyo 5 gun icinde galiba
Benim 9. Gundu cektirdim bende bugun geldim klomen ve ovitrelle dedi istersen aşılamada yapalim dedi ücreti yüksekmis onundaIbn Sina yı aradım canım adetin 8.9.10. Ve 11 günü çektiklerini söylediler
Sen öyle yapmadın mı?
benim 4 tedavim klomen ve çatlatma iğnesinden olmadı 5. ye basladım bugün karatasa gidiyorum 750 dedi aşılama için labaratuvarda işlem yapılıyomuş başka özel yerlerde onun fiyatını bilmiyorum maliyetli dediilk olarak ilaç tedavisi ol canım sonra aşılama yaptırırsın nereye gittin aşılama için ne kadar fiyat verdiler?
750 aslında iyimiş canım arkadaşım özelde 1500 e yaptırdı ,inşallah hsg vesile olsun kendiliğinden gelsin yavrun :)benim 4 tedavim klomen ve çatlatma iğnesinden olmadı 5. ye basladım bugün karatasa gidiyorum 750 dedi aşılama için labaratuvarda işlem yapılıyomuş başka özel yerlerde onun fiyatını bilmiyorum maliyetli dedi
burdada labaratuara ödenenle aynı olur galiba750 aslında iyimiş canım arkadaşım özelde 1500 e yaptırdı ,inşallah hsg vesile olsun kendiliğinden gelsin yavrun :)
Merhaba ne kadar ödediniz çektirdiniz mi nasıl gectikarabağlar ibni sina da çektirmeye karar verdim
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?