bende ihtiyaç ve murat arasında kararsız kaldım.yediiklimin de iyi olduğunu duydum ama görüşmeye gittiğimde hiç ilgilenmediler bile.görüşmelerde ilgisiz davranan bir kurum sonrasında nasıl olur bilmiyorum.1-2 gün içinde yazılmam lazım
kızlar lütfen yardımcı olun günlerdir kararsızlıktan uyuyamıyorum.kpss-b grubundan giricem özellikle gk'ü iyi olan bir yer arıyorum.lider-murat-ihtiyaç hangisini seçmeliyim.lider çok meşhur ama mevcudiyet 40 kişiye kadar çıkabiliyormuş.
Ebim kpss yi öneririm..gk-gy hocaları da çok iyi,sınıflarda 20 kişiyi geçmiyor. Sadece kpss kursu verdikleri için sbs-öss öğretmenleri falan girmiyor derslere diğer dershanelerde olduğu gibi. ben öğretmenlikteyim eğitim hocaları zaten harikalar, b gruplarına da bize gelen gk-gy hocaları giriyor,
kızlar ben hala kararsızlıktan bir dersaneye yazılamadım, şuan aklımda yediiklim, mak.akademi ve körfez akademi var, bu dersanelere gidenler yorum yapabilir mi? bu arada ben önlisans mezunuyum 5 ay kaldı , yardımcı olursanız sevinirim