İzmir de önerebileceğiniz KPSS kursu....

Bende Ebimle Nobel eğitim arasında kaldım....
Ebim 300 saat 700 TL
Nobel eğitim 690 saat mıs 750 TL
aradakı farka bakarmısınız bırısı kandırıyo bızı ama anlamadım

kpss kursuna gitmeyi düşünyrsanız kesinlikle maksimum akademi ben cok memnun kaldım sonuclarımda cok ii geldi suanda istedgım yerde başladım darısı başınıza maksimum akademiyle:)

kpss kursuna gitmeyi düşünyrsanız kesinlikle maksimum akademi ben cok memnun kaldım sonuclarımda cok ii geldi suanda istedgım yerde başladım darısı başınıza maksimum akademiyle:)

forumlarda hep maksimum akedemiden şikayet var kimse memnun degil özellikle memurlar.net te ki yorumlara bakarsanız

Bende Ebimle Nobel eğitim arasında kaldım....
Ebim 300 saat 700 TL
Nobel eğitim 690 saat mıs 750 TL
aradakı farka bakarmısınız bırısı kandırıyo bızı ama anlamadım

fıkrım tamamne degıstı arkadaslar
yedııklım ve ıhtıyac akademı arasında kararsız kaldım
bahsettıgınız max.akademıyı de hıc duymadım bıle....

meyve veren agaç taşlanır bahsedilen yerdede akdaslarım vardı ama onlardan cok daha iyi geldi bnim puanım onlar da hala sınav hazırlıgı içinde bizim hocalarımız cok iyiydi ben öneride bulundum kesinlikle maksimum akademi ben yasadım gördüm!

arkadaşlar ben çok araştırdım ve yediiklime yazıldım gidenlerin hepsi çok memnun hatta dershane sahibi bir yakınım bile orayı önerdi

ben k.akademiye gidiorm 750 ye yazıldım çok memnunum.
sevgili selenyus bende bu sene kpssye hazırlanacağım k.akademi dediğin körfez akademi değilmi?eğer orasıysa biraz bilgi verirmisin?körfezin öss de iyi bir dersane olduğunu biliyorum ama kpssde hiç duymadım methini açıkcası,sınava yaklaşımları kpssde aynımı,titizlermi bu konuda?hocaları iyi konu anlatıyormu?yayınları iyimi?çok soru sordum biliyorum ama giden hiçbir arkadaşım yok yardımcı olursan sevinirim.şuara kpss kursu arayışı içindeyim lisans mezunuyum ve b grubundan sınava giricem 2012de.karşıyakada murat eğitim kurumları ile körfez akademi arasında kaldım.beni bilgilendirirsen ders işleyişleri ve hocaları hakkında,çok sevinirim.ayrıca forumda körfez akademi yada murat eğitime gitmiş yada gidecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

meraba ben bu yıl körfez akademiye gittim çok uzun araştırmalardan sonra buldum.öncelikle diğr dersanelere göre oldukça uygun.hocalar gerçekten çok iyi.eğitimse kesinlikle naci hoca,bülent hoca ve yahya hoca kesinlikle süper.tarihte ahmet hoca harika.diğer dersaneler her fırsatta tatil yaparken biz 1 kere bile yapmadık ayrıca 29 tane deneme vardı kaynaklarda gerçekten iyiydi.son 3 güne kadar deneme vardı.eğer gerçekten iyi bir dersane isterseniz körfez derim.ben çok memnun kaldım.

körfezin azmine hayranım zaten,her fırsatı değerlendirir yan gelip yatmazlar pek,öss de durum belli zaten derecelik öğremciler vardır hep, ama tabi insanlarda bi önyargı oluştuğu için körfezi düşünmeyebilirler,
ama size tavsiyem önyargınız yoksa ''aman ben atanayım işim gücüm bu,başka şeyler ilgilendirmez'' derseniz gidin körfeze, ancaakkkk ben buraya gitmek istemiyorum illa ki diyosanız 7iklim aklınıza gelecek 2. tercihiniz olmalı,aynı şekilde ordaki hocalarada kaliteli,vee para önplanda değil,kaynak hocalar güzeldir,tabi bu işde en öemli faktör sizsiniz,kolay gelsin....

Ben 2010 kpss sınavı için yediiklime gitmiştim arkadaşlar. Çok şükür atandım. 90 puan almıştım . Şöyle bişey söylemek istiyorum yediiklim hakkında öğretmenlik grupları dışında pek ilgilenmiyorlar çok bastırmanız gerekiyor biz iki sınıf çok bastırmıştık etüt olsun ek ders olsun diye siz istemezseniz dershanenin pek bişey yapası yok lisans mezunları için geçerli ama bu söylediklerim. rehber öğretmenleri sıfır alakasız hiç birşey bilmiyor. coğrafya ve vatandaşlık hocalarını tek geçerim harika konularında en iyileri. birde arkadaşlar kpssye hazırlanırken dershaneye gidiyorum olay bitiyor değil iş sizde bitiyor mesela biz derhanede bir arkadaş grubu oluşturmuştuk 3 kişiydik diğer dershanelerin çok cuzi fiyatla deneme sınavları oluyordu onlara mutlaka katılıyprduk her hafta bunun faydası bana çok oldu. zaman açısından hiç sıkıntı yaşamadım sınavda bu sayede.hepinize başarılar

sadece genel kültür kursuna yazılmayı düşünüyorum.özellikle sözel hocalarının iyi olduğu bir kurs tavsiye edebilirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler a.s.

arkdşm 2008 de yazmıssın ama ben de sadece genel kültür düşünüyorum sen ne yaptın tercihini hangi dershaneyi terch ettin memnun kaldın mı bıde dokuz eylul akademı yada ebim diyorm ama tereddutluyum cvb verırsen sewınırım

dokuz eylül akedemiye gittim çok memnun kaldım 82 aldım sınavdan özellikle tarih hocası süperdi(aslı hoca) aynı zamanda vatandaslık dersinede bu giriyodu ömrümde gördüğüm en kaliteli hoca anlattıkları beynine kazınıyo resmen şiddetle tavsiye ediyorum

ben İzmir Ebim kpss ye yazıldım. eylul ayı fiyatları 1500 du su an ki fiyatlar bildiğim kadarıyla 1250 normal gruplar.bi de atama gararantili gruplar var onların fiyatları daha yuksek. kpss ağırlıklı bir kurs olduğu için ve gecen yıl oraya gidip ilk yılında atanan bir arkadasımın tavsiyesi ile gittim. ve gercekten cok memnunum şu ana kadar. Eğitim bilimlerinde forumlarda da okumuştum izmir de en iyi kadro diye, gerçekten çok iyiler. okulda hiçbişey görmediğimizi anlıyorum şimdi ( gk.gy dede çok iyi hocaları var. matematik- tarih hocaları harika. zaten matematik ve tarihden derste yetersiz kalırsan haftada 4 saat matematık ve 3 saat ayrıca tarih dersi, matematik başladı tarih de 2 hafta sonra başlayacakmış. ayrıca ücretsiz olarak bu derslere de katılabiliyorsunuz. hocalar bize yardım için hiç kaçınmıyorlar.
gk-gy de beyaz kalem yayınları ve ebim in kendi yayınlarını, eğitimde de istikrar ve ebim yayınlarını verdiler.
umarım sonuna kadar böyle gider.

normal sınıflar 20 kişi ben atama garantili programdayım 12 kişilik sınıf. oldukça yoğun bi program. özellikle eğitim bilimleri ve matematiği kötü olanlara
kesinlikle tavsiye ederim.

Bende kurs araştırması içerisindeyim, diğer forumlarda da araştırma yaptım.Yalnız arkadaşlar burda dersane sahipleri reklam yapıyorlar, onlara dikkat edelim özellikle maksimum akademi ve körfez dersanesi çokta belli oluyor reklam yaptıkları gideceğimiz varsa da gitmiyoruz yani.Ben Ebimi merak ediyorum, bazı yorumlarda çok iyi bazılarında olumsuz yorumlar yapılmış, daha önce giden ya da şu anda devam eden birileri varsa öğretmenleri falan nasıl?Memnunlar mı?

Ebim 'den ben memnunum ama dediğin gibi farklı yorumlar var,seninde dediğin gibi bazı olumlu yada olumsuz yanlı yazılar var. Şahsen ben şu ana kadar olumsuz hiç bir yanını görmedim. KPSS ağırlıklı bir dershane olduğu ve sınıf mevcutları az olduğu için tercih ettim. için rahat etsin git sende görüş derslerine gir derse giren arkadaslarla yuzyuze görüş, ben şahsen oldukça memnunum eğitim bilimlerinde özellikle gerçekten çok iyi bi kadro.

kesinlikle ebimi tercih etmelisin ben suanda ebime gidiyorum ilk hazırlanışım tarih öğretmeniyim.matematiğim berbat. atama garantili gruptayım.dersleri öğrenmeme gibi bir lüksün yok o kadar ilgililerki yanlışlarını düzeltmen için bir sürü imkan sağlıyorlar.artık herhaftasonu sekiz farklı yayından oluşan türkiye geneli deneme sınavlarımız başladı.bunun dışında her ay sonunda işlenen konuya kadar olan deneme sınavlarımız oluyor konu eksiğimizi görüp telafi etmek için.eğer konu eksiğin varsa hemen telafi etütlerine kalıyorsun.telafi etütlerindede hatalarını devam ettirdiysen birebir etüte alınıyorsun. tüm hocaları çok iyi ama tarih matematik gelişim hocaları süpper. gelmeni tavsiye ederim pişman olmazsın tabi tüm bunlara rağmen işin sırrı elbette bizde bitiyor
umarım faydam olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…