İzmir de önerebileceğiniz KPSS kursu....

ben ebime gidiyorum.o kadar memnunumki yani çok doğru bi karar vermişim bi kez daha anladım tavsiyede ederim herkese zemuszemus

karaca sinemasının yanında canım,
hiltonun yan tarafı, sevgi yoluna giderken

karacanda sadece genel kültüre gitsek olurmu benim bildigim sadece dokuz eylülde var bu uygulama

maksimum akademi dershanesinde de böyle bir uygulama var. ben bütün dersleri aldım ama bir arkadaşım 19 aralıkta başlayacak olan gruplara kayıt oldu sadece genel kültür aldı matematikçi olduğu için

karaca sinemasının yanında canım,
hiltonun yan tarafı, sevgi yoluna giderken
tamam canım teşekkür ederim. eski işyerimin orası.
sen herhangi bi dershaneye gidiomusun cnm şutarafagitti

yazılmadım canım. evde disiplinli bir şekilde çalışmakta zor bencegamyoncuiremsumatematik dersi alıcam şimdilik birebir bakalım.CADIARZU

Merhaba
Ben ve nişanlım bugün kpss kurslarına fikir ve fiyat almak için gittik.
Ege aktif 680tl den 640 tl olur dedi.
Dokuz eylül genel kültür 450 tl. 5 kişi olursanız grup indirimi yaparız dediler. Kuruş aşağı inmediler.
Ebim ve karacanda birinde kontenjan dolmuş diğerinde haftasonu programı yoktu. Hafta içi okul hafta sonu dershane olsun istiyoruz.
Atlasta genel kültür ve yetenek kampanyalı 600tl. Genel kültür 400tl. Size 350tl olur dediler.:jeyyar:
Yediiklime gittim. Taksitli 950tl. Ben buraya gelen sınıftan arkadaşlarım var dedim. Onlar 2 ay önce 800e yazılmışlar size 800 olmaz 850 olur dediler (aynı saat ders alacak olmamıza rağmen). (Bu tavırdan hoşlanmadım. )
Ben hala bir kursa kaydolamadım. senağlama

bende aralikta 9 eylüle yazildim 5 ocakta baslicakti güya beni 4 ocakta aradilar 19 ocak a ertelendi dediler cok sinirlendim bilseydim daha erken baslayan bir programa yazilirdim kendimi oyuna getirilmis hissettim acikcasi

arkadaşlar bende eylülde yapılacak sınava gireceğim daha önce hiç girmedim ve ne tür konular çıkıyo kiç bi bilgim yok yardım edermisiniz. ne konulardan gireceğim

ben nobel akademiye gittim.650 tl nakit peşin fiyatıydı.hocaları çok iyi ve deneyimli ama yönetim öğrencişleri madur ediyor.ek ders için sınıf bulunamıyor.dersler erken kesilip apar topar sınıf açabilmek için soru çözüm grubuna soktular.

arkadaşlar kpss kursuna yazılıcam daha önceden giden arkadaşlar önerileriniz nedir? benim için genel kültür çok önemli kafam çok karıştı..

kızlar guncellemek ıstedım konu baslıgını...
bugunlerde kım nerelerı onerıyor merak ettım??

sayfayı yenilediğiniz için teşekkür ederimm.. ben dokuz eylül ve yediiklim dershaneleri arasında kararsız kaldımm erken kayıt imkanını kaçırmak istemiyorum bana yardımcı olursanız çooookkkk mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…