• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir de su hastanesin de (eurofertil )tüp bebek tedavisi gören yada bilen var mı....

Tanıştım dunya tatlısı.bana haziranda Nuray hanımın uç aylığına abd ye gittiği ve yerine başka doktor geldiği soylenmişti.olsun dedim gittim tanıştım.çok tatlı bi bayan. Ben başlasam nuray hanım mı gelir gelmez mi bilmiyorum
Benim daha tanisma firsatim olmadi ins tanisiriz bigun..nuray hocanin gelmiyecegi belli olmus amerikaya yerlesmis :(((

Bugün hastaneyle görüşmeye gittim cok memnun kaldım Dr özellikle cok ilgili ve cok açıklama yapıyor çalışanlar güler yüzlü emriyoskopi diye bir cihaz varmış emriyoyu 24 saat izliyorlarmış sanırım bu hastaneyi tercih edicem Cumartesi günü de smyra tüp bebek merkeziyle konuşucaz ama buraya içim cok ısındı :)
arkadaşım ne durumdasınız sanırım ege üni.dede tüp bebek yaptırmışsınız. su hastanesinden memnun kaldınızmı. bende 2 defa ege de yaptrdım ama malesef olumsuz sonuçlandı.

arkadaşım ne durumdasınız sanırım ege üni.dede tüp bebek yaptırmışsınız. su hastanesinden memnun kaldınızmı. bende 2 defa ege de yaptrdım ama malesef olumsuz sonuçlandı.
Canım malesef su hastanesinden memnun kalmadım suan İrenbe Kaan Bozkurt da tedavi görüyorum benım sorun yumurta rezervi az ve bu konuda Kaan hoca cok iyi tavsiye ederim ön görüşme ücretsiz bı görüs istersen rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın insallah

Canım malesef su hastanesinden memnun kalmadım suan İrenbe Kaan Bozkurt da tedavi görüyorum benım sorun yumurta rezervi az ve bu konuda Kaan hoca cok iyi tavsiye ederim ön görüşme ücretsiz bı görüs istersen rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın insallah
Slm canim su hastanesinde hangi dk la gorusmustun?

Doktorum Nuray hanımdı canım simdi orda mı bilmıyorum almanyadan gelmişti
Nuray hoca amerikaya gitti canim yerine baska bir dk gelmiste o yuzden sordum.ben kizima nuray hoca da kavustum yeni dkla tanismaya gittim erkek bi dk gelmis ama maalesef iletisim sifirdi.dondurulmuslarim var buyuk ihtimal baska bir merkezle iletiisime gecicem bende.

Back
X