İzmir de Tüp bebek için önerebileceğiniz doktor var mı

İzmir bahceci de ücretisiz ön görüşme yok direk görüşme ve muayene oluyor. Bende öyle aramıştım yokmuş bilginize ben tadeviye başladım bakalım hayırlısı.
Volkan Emirdar benim bir önceki doktorumdu özel klinik actı kendisi tavmergen ile anlaştı tüp bebek için oranın laboratuvarını kullanıyor. Ben tavmergen asla istemedim için bıraktım kendisini.

ben Emre başerde tedavi oluyorum ilk denemem yarın sonucu öğreneceğim bakalım. Bu zamana kadar maddi manevi memnun kaldım araştırabilirsin canım kafana yatarsa bi görüş derim

Yaaa tavmergan ile anlaştıysa benim için de bitmiştir yeni arayışa girmem gerek

2 tüp bebek denemesi yaptık ve malesef olmadı.1. De yumurtam çıkmadı 2. De tutmadı
Doktor öneriniz varsa sevinirim
Hangi doktorla ya da ddaha doğrusu hangi merkez ile tüp bebek sürecine girdiniz acaba ?

OLumsuz olma sebeplerini söylediler mi bir de ? bence bu noktalar üzerinde durabilecek bir doktor ile devam edin

Amin inşallah şimdi de alper biler ile emre başer arasında ikilemdeyim açıkçası
Ben e Alper beyle görüştüm muayenede oldum kendisi iyi biri yaklaşımı düşüncesi iyi bende eksik gördü testleri yaotırmamıda istedi yaptırdım da ama benim için yeri ters kaldı oyüzden devam etmedim.

2 tüp bebek denemesi yaptık ve malesef olmadı.1. De yumurtam çıkmadı 2. De tutmadı
Doktor öneriniz varsa sevinirim
Merhabalar, bizim bi akrabamız bu sene Alper Biler ile çalıştı, bebişi şu an 6 aylık ben de Medical Park’ta Eser Çolak ile başladım sürece, daha çok başındayız ama Eser hoca da çok ilgili ve çok sempatik bi doktor, hastaları da hep çok memnun, biz de memnunuz açık ve net anlatıyor her şeyi

Ayyy ne güzel maşallah peki alper bey ile olan tanıdığınızın sorunu neydi acaba tüp bebeğe başvurması için

Amin inşallah şimdi de alper biler ile emre başer arasında ikilemdeyim açıkçası
Emre hocayla görüşmenizi öneririm kendisi benim doktorum ilk denememiz negatif oldu ama kendisi her koşulda destek ve yardımcı birisi. Bende pcos var doğal yoldan 5 yıldır gebelik oluşmuyor aynı zamanda ramotoid artrit hastasıyım. İnşallah bir sonraki denememizde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…