- 20 Kasım 2024
- 25
- 4
- 1
- Konu Sahibi Cemre12345
-
İzmir'de bahçeci tüp Bebek merkezi var cnm doktorla ücretsiz görüşme varmış arayıp görüşe bilirsin2 tüp bebek denemesi yaptık ve malesef olmadı.1. De yumurtam çıkmadı 2. De tutmadı
Doktor öneriniz varsa sevinirim
Bahçeci başarılı bir merkez oraya gidebilirsinİzmir'de bahçeci tüp Bebek merkezi var cnm doktorla ücretsiz görüşme varmış arayıp görüşe bilirsin
İzmir'de bahçeci tüp Bebek merkezi var cnm doktorla ücretsiz görüşme varmış arayıp görüşe bilirs
İrenbe var bakablirsnz instangramdan2 tüp bebek denemesi yaptık ve malesef olmadı.1. De yumurtam çıkmadı 2. De tutmadı
Merhaba siz hangilerine gitmiştiniz de olumsuz oldu acaba bende başlamayı düşünüyorum da tolga atakul ile volkan emirdar arasındayım2 tüp bebek denemesi yaptık ve malesef olmadı.1. De yumurtam çıkmadı 2. De tutmadı
Yaaa tavmergan ile anlaştıysa benim için de bitmiştir yeni arayışa girmem gerekİzmir bahceci de ücretisiz ön görüşme yok direk görüşme ve muayene oluyor. Bende öyle aramıştım yokmuş bilginize ben tadeviye başladım bakalım hayırlısı.
Volkan Emirdar benim bir önceki doktorumdu özel klinik actı kendisi tavmergen ile anlaştı tüp bebek için oranın laboratuvarını kullanıyor. Ben tavmergen asla istemedim için bıraktım kendisini.
Hangi doktorla ya da ddaha doğrusu hangi merkez ile tüp bebek sürecine girdiniz acaba ?2 tüp bebek denemesi yaptık ve malesef olmadı.1. De yumurtam çıkmadı 2. De tutmadı
Tavmergenden yapıyor tüp işlemlerini bende bundan na dolayı bahceciye gectim sizin içinde hayırlısı nereyse orası olur inş.Yaaa tavmergan ile anlaştıysa benim için de bitmiştir yeni arayışa girmem gerek
Amin inşallah şimdi de alper biler ile emre başer arasında ikilemdeyim açıkçasıTavmergenden yapıyor tüp işlemlerini bende bundan na dolayı bahceciye gectim sizin içinde hayırlısı nereyse orası olur inş.
Ben e Alper beyle görüştüm muayenede oldum kendisi iyi biri yaklaşımı düşüncesi iyi bende eksik gördü testleri yaotırmamıda istedi yaptırdım da ama benim için yeri ters kaldı oyüzden devam etmedim.Amin inşallah şimdi de alper biler ile emre başer arasında ikilemdeyim açıkçası
Şuan kimle devam ediyorsunuzBen e Alper beyle görüştüm muayenede oldum kendisi iyi biri yaklaşımı düşüncesi iyi bende eksik gördü testleri yaotırmamıda istedi yaptırdım da ama benim için yeri ters kaldı oyüzden devam etmedim.
Ben suan bahcecide funda göde hanımla başladım tedaviye onunla devam ediyorum.Şuan kimle devam ediyorsunuz
Oda bayağı iyi diye duydum allahım güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah hayırlısıylaBen suan bahcecide funda göde hanımla başladım tedaviye onunla devam ediyorum.
Evet işinde baya iyi inşallah inşallah Aminn güzel haberler almaya nasip olsun.Oda bayağı iyi diye duydum allahım güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Merhabalar, bizim bi akrabamız bu sene Alper Biler ile çalıştı, bebişi şu an 6 aylık2 tüp bebek denemesi yaptık ve malesef olmadı.1. De yumurtam çıkmadı 2. De tutmadı
Ayyy ne güzel maşallah peki alper bey ile olan tanıdığınızın sorunu neydi acaba tüp bebeğe başvurması içinMerhabalar, bizim bi akrabamız bu sene Alper Biler ile çalıştı, bebişi şu an 6 aylıkben de Medical Park’ta Eser Çolak ile başladım sürece, daha çok başındayız ama Eser hoca da çok ilgili ve çok sempatik bi doktor, hastaları da hep çok memnun, biz de memnunuz açık ve net anlatıyor her şeyi
Emre hocayla görüşmenizi öneririm kendisi benim doktorum ilk denememiz negatif oldu ama kendisi her koşulda destek ve yardımcı birisi. Bende pcos var doğal yoldan 5 yıldır gebelik oluşmuyor aynı zamanda ramotoid artrit hastasıyım. İnşallah bir sonraki denememizde olacakAmin inşallah şimdi de alper biler ile emre başer arasında ikilemdeyim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?