İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Yo prp nin bi süresi yok bildiğim kadarıyla. Ben olalı 3 ay oldu daha transfer olamadım mesela
Ne bileyim geçer belki diye düşündüm ben prp olayım bu ay aradan çıksın bari napayım mayısın 10 undan sonra da tedaviye başlamam lazımdı o zamana Allah kerim

Ne bileyim geçer belki diye düşündüm ben prp olayım bu ay aradan çıksın bari napayım mayısın 10 undan sonra da tedaviye başlamam lazımdı o zamana Allah kerim
Peki bu süreçte prp yi yaparız dediler mi? Onu da ertelemesinler de

Bende yarın 3. Gün embriyosu transfer olacağım nelere dikkat ettiniz kaç gün hattınız bana yardımcı olur musunuz
İlk gun dinlenin sonraki 2 gun dıkkat edin wc kadar gıdın sureklı asla yatmayın, yeme ıcmeyle pekm bısey de gısmıo ama yinede saflık lı beslenin, hatta kahvaltı oncesı kuru kayası yiyin kabız olmayı önler, bol su İcin, raflara uzanma, dıger gunler tum islerini ı rahat a yapabilirsiniz nasıbınızde varsa ztn oluyor yoksa 10 gunde yatsanız olmuyor. Ilaclarınızı saatinde almaya hayret gosterın 3 ara 3 ana ogun sebzenızı etınizi balıgınızı tuketın gerısı nasıp ıns iyi gecer, transfere sıkışmış halde gıdın 30 dk sonra wc gidebilirsiniz 45 dk dinlenme yeter sonra taburcu, stres en onemlı faktör, güzel düşünün güzel olsun.

Hani diyolarya 3. Gün embriyosu 4 gün sonra amca tutunabiliyor o yüzden 3 gün yataktan WC harici kalkmamayi düşünüyordum bende

Hani diyolarya 3. Gün embriyosu 4 gün sonra amca tutunabiliyor o yüzden 3 gün yataktan WC harici kalkmamayi düşünüyordum bende
Siizn tercihiniz cok agır ıs olmadıgı surece dikkatli olmak yınee II, ama bilimsel bir acıklama si yok, keza rahme kan gitmesi her zmn daha iyidir ali beyin hasta si iseniz oda ztn gerekli bilgiyi veriyor hastalarına

SELAM.BEN BİR TANIDIK ARACILIĞLA ALİ ÖNER BEYLE TANIŞTIM.YAŞADIĞIM ŞEHİRDE GİTMEDİĞİM DR. KALMAMIŞTI.HER DR. KENDİLİĞİNDEN HAMİELE KALAMAZSIN.ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞTİ....UMUDUM YERLERDEYDİ TAKİ ALİ HOCAYLA TANIŞANA KADAR

Merhabalar ilk denemede mi tuttu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…