hayırlı doğumlar dilerim sizede sağlıkla bir avazda doğurun inşallah ali beyden allah razi olsun gerçekten mükemmel bir doktorMerhaba bende ali beyin hastasıyım. Ağustos da doğum inşallah. Çok memnunum kendisinden
Hsg ile mi çözdünüz yoksa başka bir tedavi mi uyguladı. Bende daha önce bir gebelik geçirmeme rağmen 1 senedir olmuyorBenim tüplerimde sorun vardı çok şükür ali beyle sonuç aldık darısı sana ve tüm isteyenlere
Benim tüpün biri hidroselpenksliymis diğeri tıkalı kapalı ameliyat etti ali bey ve tüpünün biri alındı diğeri açıldı sonra tup bebek denedik oldu çok şükür ilk seferde tuttu daha önce 2 kere denedik başka dr ile tutmamistiHsg ile mi çözdünüz yoksa başka bir tedavi mi uyguladı. Bende daha önce bir gebelik geçirmeme rağmen 1 senedir olmuyor
doğru karar verdiğinizi gidip görüştüğümüzde daha iyi anlarsınız inşallah tez vakitte olumlu sonuçlar alırsınızBenim de 3 negatifim var. Ali beyden randevu aldım 1 hafta sonra görüşmeye gidicem bakalım ne diyecek.
İnşallah, çok teşekkür ederimdoğru karar verdiğinizi gidip görüştüğümüzde daha iyi anlarsınız inşallah tez vakitte olumlu sonuçlar alırsınız
Yarın öngörüşmeye gidicem.. Eski testlerimi de götürüyorum. Kendi ne gibi testler istiyor, orada yapılıyor mu, yaklaşımı nasıl? Bana biraz bilgi verebilir misinizBenim de doktorum ilk denemede pozitifi gördüm çok şükür çok iyi bir doktor 9 yıl ugrastim sonunda iyi bir doktor buldum bazı doktorlar çok acımasız tavsiye ederim ali öner erdoğdu beyi
Hayırlısı olsun inşallah sizede vesile olur ali beyin ilk yaklaşımı çok net ve dürüstce geldi güven veriyor kendine güvenen bir uzman tüm testlerinizi tetkiklerinizi yanınızda götürün rahim filminiz varsa onun filmlerini görmek istiyor benim problem tüplerimde olduğu içindir belki özellikle onu Görmek istediğini Söylemişti bana gerekli testlerinizi isterseniz oradada yaptırabilirsiniz hayırlısı olsun hakkinizda insallah darısı size olsunYarın öngörüşmeye gidicem.. Eski testlerimi de götürüyorum. Kendi ne gibi testler istiyor, orada yapılıyor mu, yaklaşımı nasıl? Bana biraz bilgi verebilir misiniz
Çok teşekkürler. Rahim filmim var cd sini götürücem. Bir de izbanla gidicem alsancak durağında insem kolay bulur muyum, malesef bilmiyorum hiç o taraflarıHayırlısı olsun inşallah sizede vesile olur ali beyin ilk yaklaşımı çok net ve dürüstce geldi güven veriyor kendine güvenen bir uzman tüm testlerinizi tetkiklerinizi yanınızda götürün rahim filminiz varsa onun filmlerini görmek istiyor benim problem tüplerimde olduğu içindir belki özellikle onu Görmek istediğini Söylemişti bana gerekli testlerinizi isterseniz oradada yaptırabilirsiniz hayırlısı olsun hakkinizda insallah darısı size olsun
Bütün tahlillerinizi götürün muayne eder zaten çok samimî ve cana yakındır ali bey rahat olun hemsireside ayşenur hemşire çok tatlı bir kızdırYarın öngörüşmeye gidicem.. Eski testlerimi de götürüyorum. Kendi ne gibi testler istiyor, orada yapılıyor mu, yaklaşımı nasıl? Bana biraz bilgi verebilir misiniz
Öngörüşmede muayene ediyor mu, bunu bilmiyordum ben sadece konuşacağız sanıyordumBütün tahlillerinizi götürün muayne eder zaten çok samimî ve cana yakındır ali bey rahat olun hemsireside ayşenur hemşire çok tatlı bir kızdır
Muayne etmeden neyi konuscak ki ben ilk gittigimde muayne etti her doktor ederÖngörüşmede muayene ediyor mu, bunu bilmiyordum ben sadece konuşacağız sanıyordum
Ücretsiz olunca muayene etmez sandım ben. Ederse daha iyi tabikiMuayne etmeden neyi konuscak ki ben ilk gittigimde muayne etti her doktor eder
Onu bilmiyorum ben normal ücret verdim canım ilk gittigimdeÜcretsiz olunca muayene etmez sandım ben. Ederse daha iyi tabiki
Ne kadardı peki? Sakıncası yoksa. Hazırlıklı gideyimOnu bilmiyorum ben normal ücret verdim canım ilk gittigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?