İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Bekleyelim tabi ama bu virüs ne zaman bitecek o da meçhul. Hemşire cevap verdi şuan hiç başlamıyoruz demiş.
Hemşire yine durumda paylaşmış randevuyla gelecek hastalarımız hijyen kurallarına uyalım yanınızda en fazla 1 kişi gelsin falan. Ben anlayamadım

Hemşire yine durumda paylaşmış randevuyla gelecek hastalarımız hijyen kurallarına uyalım yanınızda en fazla 1 kişi gelsin falan. Ben anlayamadım
Muhtemelen hamileleri takip ediyolardır ben öyle düşünüyorum

Bence başla canım. Benimde 2 hafta sonra prp olmam lazım ben olacağım ertelemek istemiyorum. 5 dakikalık şeyler bunlar transfer de öyle.
Doktor ne diyecek bilmiyorum ki. Bakalım tamam başlayalım diyecekler mi.

Doktor ne diyecek bilmiyorum ki. Bakalım tamam başlayalım diyecekler mi.
Açıklar ki doktor ınstagram da paylaşım yapıyor. Sokağa çıkma yasağı var ama biz haftasonu yine klinikteyiz endiselenmeyin falan yazmıştı. Bence 2 hafta sonra biraz daha hafifler şu illet daha rahat oluruz

Açıklar da işte transferleri yapmıyorlar. 2 haftaya ne yaparlar bilmem. Prp de Bikaç tüp kan alınıyor, o laboratuvara gidip trombositlerine ayrılıp geliyor alttan veriliyor, aynı transfer olur gibi. Pek bi acı ağrı olmuyor 5 dk lık işlem zaten

Aslında yarin ırembeyi arayıp transfer yapılıyo mu diye sormak lazım ordakiler kesin bilgi verir. Ben bu ay istiyorum doktoru zorlayacagim bekle bekle nereye kadar hazır evdeyim çalışmıyorum transferim de çıksın aradan diye düşünüyorum

Arkadaşlar ali bey sadece ırenbeykemı anlasmalı gıden hastalarına soruyorum alı beye gıtmeyı planlıyorum ama ırenbe ye gitmek istemiyorum, birde ali bey kendisi hsg cekıyırmu elimde yok

Valla ben de istiyorum. Hadi bekleyelim desek nereye kadar, o da belli değil

Valla ben de istiyorum. Hadi bekleyelim desek nereye kadar, o da belli değil
Biz tekrar iğnelere falan başlasak tamam ama bizimki kolay bir işlem. Ben yarin ırembeyi arıcam sana da haber veririm. Şimdi hesapladım mayıs başı da prp olmam lazım haftaya da hemşireye yazarım. Bakalım ne dicek.

Irembeyi aradım şu an icin transferler durdu dedi. Peki zamanı belli mi dedim belli değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…