- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Hayırlısı olsun ne diyelim..inşallah cok sürmez bu durum kendimizi gelecek her aya hazırlıyoruz bakalımYok yani bu süreçte yeni başlayacak olanlara başlamıyorlarmış. Transfer sürecine de tabi.
Hemşire yine durumda paylaşmış randevuyla gelecek hastalarımız hijyen kurallarına uyalım yanınızda en fazla 1 kişi gelsin falan. Ben anlayamadımBekleyelim tabi ama bu virüs ne zaman bitecek o da meçhul. Hemşire cevap verdi şuan hiç başlamıyoruz demiş.
Muhtemelen hamileleri takip ediyolardır ben öyle düşünüyorumHemşire yine durumda paylaşmış randevuyla gelecek hastalarımız hijyen kurallarına uyalım yanınızda en fazla 1 kişi gelsin falan. Ben anlayamadım
O da olabilir dogruMuhtemelen hamileleri takip ediyolardır ben öyle düşünüyorum
Hiç yok herhalde. Ben 2 hafta sonra adet olacağım, acaba başlayabilir miyim transfer hazırlığına bilmiyorumVar mı bu donemde tedavi olan transfer olan ali bey de merak ettim
Bence başla canım. Benimde 2 hafta sonra prp olmam lazım ben olacağım ertelemek istemiyorum. 5 dakikalık şeyler bunlar transfer de öyle.Hiç yok herhalde. Ben 2 hafta sonra adet olacağım, acaba başlayabilir miyim transfer hazırlığına bilmiyorum
Doktor ne diyecek bilmiyorum ki. Bakalım tamam başlayalım diyecekler mi.Bence başla canım. Benimde 2 hafta sonra prp olmam lazım ben olacağım ertelemek istemiyorum. 5 dakikalık şeyler bunlar transfer de öyle.
Açıklar ki doktor ınstagram da paylaşım yapıyor. Sokağa çıkma yasağı var ama biz haftasonu yine klinikteyiz endiselenmeyin falan yazmıştı. Bence 2 hafta sonra biraz daha hafifler şu illet daha rahat oluruzDoktor ne diyecek bilmiyorum ki. Bakalım tamam başlayalım diyecekler mi.
Bide bIsey soracağım. Bu prp de bi tüp kan alıp bi tüp kan mi enjekte ediyolar acı falan oluyor mu toplam ne kadar sürüyor.Doktor ne diyecek bilmiyorum ki. Bakalım tamam başlayalım diyecekler mi.
Açıklar da işte transferleri yapmıyorlar. 2 haftaya ne yaparlar bilmem. Prp de Bikaç tüp kan alınıyor, o laboratuvara gidip trombositlerine ayrılıp geliyor alttan veriliyor, aynı transfer olur gibi. Pek bi acı ağrı olmuyor 5 dk lık işlem zatenAçıklar ki doktor ınstagram da paylaşım yapıyor. Sokağa çıkma yasağı var ama biz haftasonu yine klinikteyiz endiselenmeyin falan yazmıştı. Bence 2 hafta sonra biraz daha hafifler şu illet daha rahat oluruz
Aslında yarin ırembeyi arayıp transfer yapılıyo mu diye sormak lazım ordakiler kesin bilgi verir. Ben bu ay istiyorum doktoru zorlayacagim bekle bekle nereye kadar hazır evdeyim çalışmıyorum transferim de çıksın aradan diye düşünüyorumAçıklar da işte transferleri yapmıyorlar. 2 haftaya ne yaparlar bilmem. Prp de Bikaç tüp kan alınıyor, o laboratuvara gidip trombositlerine ayrılıp geliyor alttan veriliyor, aynı transfer olur gibi. Pek bi acı ağrı olmuyor 5 dk lık işlem zaten
Evet irenbeyle anlaşmalı hsg bilmiyorum çekiyo muArkadaşlar ali bey sadece ırenbeykemı anlasmalı gıden hastalarına soruyorum alı beye gıtmeyı planlıyorum ama ırenbe ye gitmek istemiyorum, birde ali bey kendisi hsg cekıyırmu elimde yok
Valla ben de istiyorum. Hadi bekleyelim desek nereye kadar, o da belli değilAslında yarin ırembeyi arayıp transfer yapılıyo mu diye sormak lazım ordakiler kesin bilgi verir. Ben bu ay istiyorum doktoru zorlayacagim bekle bekle nereye kadar hazır evdeyim çalışmıyorum transferim de çıksın aradan diye düşünüyorum
Biz tekrar iğnelere falan başlasak tamam ama bizimki kolay bir işlem. Ben yarin ırembeyi arıcam sana da haber veririm. Şimdi hesapladım mayıs başı da prp olmam lazım haftaya da hemşireye yazarım. Bakalım ne dicek.Valla ben de istiyorum. Hadi bekleyelim desek nereye kadar, o da belli değil
Irembeyi aradım şu an icin transferler durdu dedi. Peki zamanı belli mi dedim belli değil dediBiz tekrar iğnelere falan başlasak tamam ama bizimki kolay bir işlem. Ben yarin ırembeyi arıcam sana da haber veririm. Şimdi hesapladım mayıs başı da prp olmam lazım haftaya da hemşireye yazarım. Bakalım ne dicek.
2 haftaya kadar da başlayacaklarını hiç sanmıyorum ben malesef. Muhtemelen haziranda gidebileceğizIrembeyi aradım şu an icin transferler durdu dedi. Peki zamanı belli mi dedim belli değil dedi
Hi sorma ya prP yi bu ay olsam haziran da transfer icin geç mi olur acaba prp nin süresi var.midir2 haftaya kadar da başlayacaklarını hiç sanmıyorum ben malesef. Muhtemelen haziranda gidebileceğiz
Yo prp nin bi süresi yok bildiğim kadarıyla. Ben olalı 3 ay oldu daha transfer olamadım meselaHi sorma ya prP yi bu ay olsam haziran da transfer icin geç mi olur acaba prp nin süresi var.midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?