İzmir Dr. Kaan Bozkurt

Denizzz08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
169
112
33
Bu ay Kaan hocaya muayene olmayı düşünüyorum (pco ve tüp tıkanıklığı tanısı ile). Kendisi hakkında olumlu çok fazla şey duydum. Bu konuda kendisine tedavi olan var mı aramızda?

Bu ay Kaan hocaya muayene olmayı düşünüyorum (pco ve tüp tıkanıklığı tanısı ile). Kendisi hakkında olumlu çok fazla şey duydum. Bu konuda kendisine tedavi olan var mı aramızda?
Merhaba ben de haftaya regli olmayi bekliyorum .Kaan bey ile gorusmeye gidecegim nasipse...3 spontan dusugum var ve sebebi bilinmiyo...rahim filmi temiz kromozom temiz lakin amh dusuk 0.60 civari bir de dusuk olan prolaktinim bu ay firlamis 40 cikti🙄 bakalim nasil bir tedavi gorecegiz...cocugum henuz yok yasim 31

Ben dün muayene oldum çok memnun kaldım inanılmaz pozitif güven verici işinin ehli bir hekim. Ben pko ve tüp tıkanıklığı teşhisi ile gittim. Hiç gebelik yaşamadım yaşım 32. Rahim filmini tekrarlamayı kararlaştırdık. Sonuca göre bir yol izleyeceğimizi söyledi. Dediğim gibi ilk görüşme çok iyi etki bıraktı bende. Umarım sizin için de öyle olur.

Ben dün muayene oldum çok memnun kaldım inanılmaz pozitif güven verici işinin ehli bir hekim. Ben pko ve tüp tıkanıklığı teşhisi ile gittim. Hiç gebelik yaşamadım yaşım 32. Rahim filmini tekrarlamayı kararlaştırdık. Sonuca göre bir yol izleyeceğimizi söyledi. Dediğim gibi ilk görüşme çok iyi etki bıraktı bende. Umarım sizin için de öyle olur.
Hayirlisi olsun insallah saglikla alalim bebislerimizi kolllarimiza.Allahimin izniyle ve Kaan hocanin araciligiyla🙏

Merhaba, umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır. :)
Ücret hakkında bilgi vermeniz mümkün mü acaba?
Bende de pco ve tıkanıklık var.

Merhaba Kaan beyin tup bebek fiyati takiple beraber 7.500 tl ...ilk muayene 450 tl bilginize

çok teşekkür ederim yanıtınız için. Siz tedavi oldunuz mu peki onda? İsrael beyi düşünüyorum aslında ama kaan bey için de İyi-kötü yorumlar var bilemedim..

Önce hayırlısı olur inşallah yeğenimde aynı sorunlar yaşıyordu çok doktor araştırdı bursanın ilçesinde ikamet ediyorlar bi yakınları önermiş Kaan beyi tercih ettiler gittiler görüştüler tedavi oldular Allah nazardan saklasın nurtopu gibi bebekleri var şuan işinde uzman ilgili biri çok memnun kaldılar sizde memnun kalırsınız inşallah

Back
X