Yaş olarak aynıyız evet, bu yaşlarda ilave bir sürü sorun çıkıyor maalesef. Gerçi ben 5 yıldır uğraşıyorum ama inşallah artık başaracağım :) Bende en son durum şöyle: Doktorum Kaan Bozkurt, benden aynı ay içerisinde 9 embriyo toplandı ve 5 embriyo dondurulabilecek kalitede döllendi (bu yaşta şükür etmek lazım), 5 embriyo da donduruldu, geçen ay yerleştirilecekti ki, Kaan Bey'in yaptığı histeroskopi esnasında rahimde kronik endometrit saptandı, antibiyotik ile endometrit tedavisi yapıldı, bu ay tekrar biyopsi yapıldı, endometrit (rahim iltihabı) düzelmiş, ayrıca kistlerim de kaybolmuş, dolayısıyla Allah izin verirse inşallah mart ayında 3 adet embriyo transferi yapacağız. Umarım embriyolarım sorunsuz çözülürler ve umarım rahim yeterince kalınlaşır. Benim asıl sorunum zaten hamile kaldıktan sonra başlıyor, zira 1,5 yıl içersinde 5 gebeliğim de düşükle sonuçlandı ki bebekte genetik bozukluk olmadığı halde, mesela sonuncusu (46XX) idi, kalp atışı alındı ama yine de düştü. Yani benim sorunum hamile kalmakla bitmiyor maalesef, bir de o bebeği düşürmemek için önlemler almak zorundayım, yani işim zor anlayacağınız..Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum. Dr. Kaan beye gelince, klasik bir tüp bebek tedavisiyle sadece 1 embriyo çıkarabilen benden aynı ayda 9 yumurta topladı, uyguladığı ilaç tedavisi, mesela büyüme hormonu ve öncesinde dhea nın çok faydası olduğuna inanıyorum. Dr. Kaan Bey konusunda uzman ve kendisini senelerdir tanıdığım için rahatlıkla söyleyebilirm ki, bilgisi müthiş bir doktor. Dr. Kaan beyin görev yaptığı İrenbe de zaten iyi bir tüp bebek merkezi, ayrıca laboratuvarlarını bir kaç ay önce yepyeni cihazlarla donatıp tadilattan geçtiklerini de biliyorum. Ben tavsiye ederim. Sevgi ve selamlarımla.