Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cetrotide 1 saat önce göbekten vurundum acayip kızarıklık ve kaşıntı var önceki tedavimde bu kadar tepki vermemişti

Sağol canım sen ne aşamasındasın tedavinin?

Daha başındayım ben şimdi yumurtalarımı hazırlıyoruz 20 ekimde kontrolüm var ona göre belirlenecek bir sonraki aşama benim yumurta azlığından bir kere tedavim sonlandı tekrar yumurtalar hazırlandı o yüzden kontrolden sonra karar vereceğiz hayırlısı bakalım.

Allah yardımcın olsun canım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kardan bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar[/QUOTE]
amin canım inşallah.. bebeklerimiz hepimize tutunsun bizi hiç bırakmasınlar

laughnow, merhaba. daha önce sanki konuşmuştuk. seni üzmezsem tedavin hangi aşamada sonlandı. benimde yumurta rezervi az. ve daha transfer aşamasına gelemeden başa döndüm.

Cetrotide 1 saat önce göbekten vurundum acayip kızarıklık ve kaşıntı var önceki tedavimde bu kadar tepki vermemişti
bendede ilk yaptığım gün yapmıştı ama sonra alıştı sanırım vücut birde belki çokyüzeyel olmuş olabilir iğne ondan olabilir 45 dereceye dikkat edilmeli.

laughnow, merhaba. daha önce sanki konuşmuştuk. seni üzmezsem tedavin hangi aşamada sonlandı. benimde yumurta rezervi az. ve daha transfer aşamasına gelemeden başa döndüm.

Evet görüşmüştük :) bir seferde 10 adet yumurtam toplandı 3 adet embriyom oluştu ya da artık bizim deyişimizle 3 adet kardan bebeğim vardı 3 ünü de yerleştirdik ama ne yazık ki olmadı sonrasında ara vermek istedim ben şimdi bir daha baştan başlıyoruz hayırlısı bakalım inşallah bu sefer muradıma ererim :) Benim çok moralim bozulmuştu tedaviyi yarıda bırakıp başa dönmek moral çok önemli gerçekten hiç üzülmeyin şimdi olsa bu kadar takmazdım yaşadıklarımız gerçekten çok zor bir de çevremizde anlatacak kimse yoksa daha da zor aslında varsa da zor benim için çünkü yaşamayan kimse sizi gerçek anlamda anlamıyor "olur canım olur takma" diyor o zaman daha da kızıyorum. Ama sizinle aynı şeyleri yaşadığım için rahatlıkla söylüyorum demoralize olmayın. Bende çok dolmuşum kusura bakmayın :)

olabilir saklama koşullarına akabilirmisiniz? sanki o ilaç 25 derece altında oda ısısında saklanacaktı?

Evet ya öyleymiş iyi ki söylediniz hiç aklıma gelmedi bile Her zaman benimle ilgilenen hemşire yoktu başka biri vardı o da -- 2 farklı iğne verildi bana - iğneleri dolapta muhafaza edin dedi. Onlar ne derse ona göre hareket ediyoruz sonuçta bizde. Kontrole gidince mutlaka söylerim zaten irenbe de tek şikayetim hemşireler ilk başladığımda da sorunlar olmuştu sonra bir hemşire ilgilenmişti benimle adını şimdi hatırlamıyorum. Çıkardım iğneleri daha önce yapmıştı ama iki saat oldu içten yanıyorum hala yatma modundayım kalkıp sıkıştırdığım anda yanıyor

Acaba bugün gördüm seni bugün 9:10 ile 9:30 arası lobideydim. İnşallah güzel haberler alırız senden. Allah yardımcın olsun
Merhaba canim dun girememistimmbugun okudum ve cok uzuldum senin adina oncelikle hersey Allahtan hayirlisi dıye basliyoruz hepimiz bu ise nasipse oluyor dusunki o benim nasibim degilmis allah sabredeni daha buyuk sekilde mukafatlandirir hayirlisi olur insallah senin icin. Bugun bende dedigin saatlerde oradaydim hangisiydin sen :)

ne kusuru canım, hepimizin zaman zaman kötü anları oluyor. ama yakında iyi günlerimizde başlayacaktır inşallah. zaten bizi bizden başka kim anlayabilirki. anne baba hatta eş bile anlayamaz ne hissederiz ne yaşarız. yaşamayan anlamaz. senin en azından 3 embriyon oluşmuş. bence iyi. ama daha iyisi için şimdi uğraşıyorsun. antioksidan değişikliğine gidilmedimi direkt iğneden mi başladınki canım? ben kötü günlerimi geride bıraktım. güçlü olmam gerekiyor ve dediğin gibi moral bu süreçte çok önemli. Allah yardımcımız olsun.

tek başıma kukuman kuşu gibi bekliyordum sen eşofmanlamıydın ? senin opun nasıl geçti?

İnşallah o güzel günleri de görürüz. Evet ben kimseyle paylaşamıyorum yani kendi kendime konuşuyorum artık :) İğneler haricinde birçok ilaç kullanıyorum antioksidan da var vitaminler omega. Var da var yani İnşallah bu kadar emek veren herkes alır kucağına.. Hepimizin yardımcısı olsun Allahım...

Bana
1 ay dondurucaz dedi toplamadan hemen sonra yapacak sanırım

Peki
Peki beze yaptımi sende benim karnım hem kırmızı hem aciyor hemde kasiniyor ve o kırmızı olan yer taş gibi

Son düzenleme:
Canim sen toplama olmadan once ne kadar sure vitaminleri kullandin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…