- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.121
hayırdır canııım sıkıldın mı
rica ederim ne demek biz burada birbirimize her anlamda yardımcı olmak için varız.Rica ederim ben de size teşekkür ederim dün siz iğne için beni uyarmıştınız ya haklıymışsınız bugün sadece hafif bir kaşıntım oldu çok az da şişti dünkü gibi yanmadım sızlanmadım :)
içimde böyle tuhaf birşey var. böyle pamukların üzerindeymişim gibi. halbuki kös kös oturuyorum. hayır olsun. sende bence fazla düşünme. kaan bey.e sor istersen çok endişelenirsen. herşey güzel olacak. inşallahhayırdır canııım sıkıldın mı
Kalbiminozu sen ne kadar kullandin vitaminleri ?içimde böyle tuhaf birşey var. böyle pamukların üzerindeymişim gibi. halbuki kös kös oturuyorum. hayır olsun. sende bence fazla düşünme. kaan bey.e sor istersen çok endişelenirsen. herşey güzel olacak. inşallah
bazen bendede öyle oluyor ama bugün hiç enerjim yok kendimi aşırı yordun hissediyorum.. yok ya birazcık takıldım çok değil birde ben çok fazla soru sormak istemiyorum kaan beye o yüzden elimden geldiğince sormamaya çalışıyorum zaten bir kaç gün olması normalmiş pazartesiye devam ederse sonuçları yolladığımda soracağım.içimde böyle tuhaf birşey var. böyle pamukların üzerindeymişim gibi. halbuki kös kös oturuyorum. hayır olsun. sende bence fazla düşünme. kaan bey.e sor istersen çok endişelenirsen. herşey güzel olacak. inşallah
rica ederim ne demek biz burada birbirimize her anlamda yardımcı olmak için varız.
ben ilk 24 haziranda başladım. ta ki 14 ekime yani opu zamanına kadar kullandım. dün kaan bey ilaçları değiştirdi. bir tek biesteron kaldı değişmeyen. daha pahalı olanları yazdı vitaminlerden.yaklaşık 8 gün sonra gideceğim. o zaman plan yaparız dedi. bu arada b12 d vit. tsh, prolaktin ve hemogram testlerini tekrar istedi. kromozom testini de yaptırdım. yani işte böyle.Kalbiminozu sen ne kadar kullandin vitaminleri ?
sen d vit i nerde yaptırıyorsun canım ? bu arada benimde birsonraki randevu tarih ve saatim 27 ekim 11 deben
ben ilk 24 haziranda başladım. ta ki 14 ekime yani opu zamanına kadar kullandım. dün kaan bey ilaçları değiştirdi. bir tek biesteron kaldı değişmeyen. daha pahalı olanları yazdı vitaminlerden.yaklaşık 8 gün sonra gideceğim. o zaman plan yaparız dedi. bu arada b12 d vit. tsh, prolaktin ve hemogram testlerini tekrar istedi. kromozom testini de yaptırdım. yani işte böyle.
belki narkoz etkisi olabilir. ya da kanamadan dolayı. en iyisini yapıyorsun. kaan bey her soruyu cevaplıyor ama ne onu çok yormamak lazım ne de kendimizi. inanmak başarmanın yarısıdır olacak inşallah Allah.ın izniyle.bazen bendede öyle oluyor ama bugün hiç enerjim yok kendimi aşırı yordun hissediyorum.. yok ya birazcık takıldım çok değil birde ben çok fazla soru sormak istemiyorum kaan beye o yüzden elimden geldiğince sormamaya çalışıyorum zaten bir kaç gün olması normalmiş pazartesiye devam ederse sonuçları yolladığımda soracağım.
eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım. orda yaptıracağım. ayrıca şu bana söyledeğin rapor işini de araştıracağım. aaa belki denk geliriz belki. d.k hapını bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor ki?sen d vit i nerde yaptırıyorsun canım ? bu arada benimde birsonraki randevu tarih ve saatim 27 ekim 11 de
hmm ne iyi ben onu irenbede yaptırdım bu kez geçen sefer bizim hastanede yaptırmıştım ama şimdi ihale bitmiş yaptıramadım. tamam canım sor inşallah halledebilirsin onu.eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım. orda yaptıracağım. ayrıca şu bana söyledeğin rapor işini de araştıracağım. aaa belki denk geliriz belki. d.k hapını bıraktıktan kaç gün sonra adet olunuyor ki?
Hadi hayirlisi canim. Ben de yarin gidecegim bakalim ne diyecek Kaan Bey ? Tedavi nasil.gidecek ?ben
ben ilk 24 haziranda başladım. ta ki 14 ekime yani opu zamanına kadar kullandım. dün kaan bey ilaçları değiştirdi. bir tek biesteron kaldı değişmeyen. daha pahalı olanları yazdı vitaminlerden.yaklaşık 8 gün sonra gideceğim. o zaman plan yaparız dedi. bu arada b12 d vit. tsh, prolaktin ve hemogram testlerini tekrar istedi. kromozom testini de yaptırdım. yani işte böyle.
anladım toplam 8 gün içeceğim.2 si bitti 6+4=10 gün sonra 27 oluyor. matematikhmm ne iyi ben onu irenbede yaptırdım bu kez geçen sefer bizim hastanede yaptırmıştım ama şimdi ihale bitmiş yaptıramadım. tamam canım sor inşallah halledebilirsin onu.
ben doğum kontrol hapını bıraktıktan 4 gün sonra oluyordum. ( microgynon u) hatta 3 gün 15 saat diyebilirim saati bile aynı olmuştu
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. bizi de bilgilendirirsinHadi hayirlisi canim. Ben de yarin gidecegim bakalim ne diyecek Kaan Bey ? Tedavi nasil.gidecek ?
bence sen şimdiden al randevunuanladım toplam 8 gün içeceğim.2 si bitti 6+4=10 gün sonra 27 oluyor. matematik? inşallah görüşürüz canım.
haha evet sağlam kafA sağlam vücut!ta bulunur.bence sen şimdiden al randevunubu sefersağlam kafa ile görüşürüz
Yarın saat kacta randevun benim 9.30 daHadi hayirlisi canim. Ben de yarin gidecegim bakalim ne diyecek Kaan Bey ? Tedavi nasil.gidecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?