- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
- #11.441
Canım çok zor bir karar. Allah hakkında hayırlı olanı verdirsin inşallah. Benim üç tane embriyom olmuştu. 5,7 ve 8 hücreli. Üçü de üçüncü gündü. Maalesef üçü de tutmadı. Çok embriyom olsaydı beşinci güne gidip şansımı arttırmak isterdim. 5. Gün embriyolarının tutunacak uzuvları geliştiği için hamile kalma olasılığın çok yüksek. Ama bizim sperm problemimiz olduğu için sadece üç tanesi döllenebildi. Biliyorum çok zor bir süreç ama bence bir kez daha toplama yaptır, beşinci gün dondursunlarArkadaşlarım sizin değerli fikirlerine ve tecrubelerinize ihtiyacım var özellikle transfer aşamasını geçmiş arkadaşlarımın fikirleri çok önemli olacak.Bugün irenbeden aradılar.Şu an 3. Güne sagsalim gelmiş biri 6 diğeri 7 hücreli olmak üzere 2 embriyom var ve dondurulmuş.Siz aranızda konuşurken 8 hücreliler iyi falan diyordunuz.Sizce bunların tutma olasılığı düşük mu? Biri cozulurken bozulur mu acaba? Kistim olduğu için tranferden önce 2 ay yalancı menapoza gireceğim.O kadar cabadan sonra tutmazsa yıkılırım ve başa dönmek için enerji bulabilir miyim bilmiyorum. Sorum şu benim yerimde olsanız transferi dener miydiniz. Bir kere daha yumurta toplatip embriyo biriktirip Başa donmekten kacinir miydiniz?