merhaba kızlar, sayfaya bir güzel haberde benden gelsin. Uzun zamandır yazmıyordum. Transferim oldu ve sonucumu aldım.Çok şükür bende HAMİLEYİMM

bunu yazabilmeyi ne kadar hayal ettiğimi anlatamam. Allahım bana da gösterdi bu günleri.Hiç umudum yokken rabbim umudumu gönderdi bana. Bana çok büyük bi süpriz oldu. Kesemizide gördük, kalp atışlarını dinleyemedik ama kalbi atıyordu miniğimizin

. Allahım sonuna kadar daim ettirirde kucağımıza da alırız inşallah. Yıllarca hep bu sayfalarda gezinip biri hamile kaldığında bende umutlanıyordum. Allahım bana da yaşattı hala inanamıyorum sanki bir hayalmiş gibi geliyor. Benim durumumda olup umutsuz düşünen arkadaşlarım için bende umut olurum inşallah.Benim çikolata kistim vardı. hiç hamile kalamamıstım ama ikinci denememde allah nasip etti. Allah nerde isteyen varsa herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. herkese dua ediyorum. Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah.. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..şimdiye kadar hep bir tedirginlik vardı yazamadım ama görünce rahatladım. Gerçi o tedirginlik hiç bitmicek biliyorum ama ben hep allahtan hayırlısını istedim. Allahım bu bebeği bana nasip ettiyse yaşatır dedim hala da öyle düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..