Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Özel sağlık kuruluşundan alınan raporları aldığın ilin il sağlık müdürlüğünden veya ilce saglik mudurluklerinden onaylatirsan SGK kabul ediyor.

canım seni en iyi anlayanlardan biride benimdir. bende de 2 kez yumurta toplandı uzun zamanda 3 embriyo transferi ve 10 gün sonra çok düşük hcg değeri. ama değer 10 un üzerinde diye gebelik var deyip havalara uçuyoruz 2 gün sonra değer 10 un altına düşüşyor ve ben ağlamaktan bitmiş vaziyette ne yapacağımı bilemez durumda öyle boşşlukta kaldım. kaan beyle konuşurken yutkuna yutkuna ne dediğimi bile tam hatırlamıyorum. yıkılmıştım..bir süre ne tedavi ne ilaç ne bebek muhabbeti. eşimle bile 1 ay tek kelime etmedik bu konuda. sonra zamanla gücümüzü toplayıp tekrar deneyelim dedik. malesef transfer aşamasına bile gelmedi embriyo. elde var yine sıfır. inşallah bu 3. denememiz başarılı olur da acılarımızı ve çektiklerimizi başkalarına umut olsun diye paylaşırız. ne olur ümidini ve inancını kaybetme benim malesef yaşş faktörü de var.
inşallah allahın izniyle...... kaan beyin bilgisi ve tecrübesiyle ......bizlerinde inancı ve çabalarıyla olacak

Hayırlı olsun inşallah hepsi kaliteli embriyolar olur
Merhaba öncelikle inşallah iyi sonuçlar elde edersiniz. Merak ettiğim konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bugün ilk defa kaan beye muayene oldum. Sağ yumurtalikta hiç rezerve yoktu solda ise 4 5 tane var dedi.bidahaki ay gel yumurta toplayalom dedi.ilaç vs.. verdi (vitamin) yumurta toplama işlemi nasıl oluyor. Biraz detaylı anlatırsanız sevinirim

Tedaviniz hayırlı olsun yumurta toplama işlemi 10-15 dakika sürüyor anestezi uygulanarak yapılan bi işlem korkulacak birşey yok belki yumurta toplamadan sonra biraz ağrı olabilir ama Benimki çok rahatsız edici olmuyordu ertesi gün işe başlamıştım KAAN bey vitamin takviyeler vermiştir heralde onları kullanıyorsun bi de burda arkadaşlar söylemişti balparmağın arı sütü bal polen propolis karışımı var Onu kullanabilirsin ben de kullanmıştım yumurta kalitesi için iyi geliyor diye yumurtanın sayısından ziyade kaliteli olması çok önemli çok yumurta toplanıp içi boş çıkanlar da oluyor o yüzden sayıya takılma bir sonraki randevuda yumurta geliştirmek için iğne ve ilaçlara başlarsınız 10-15 gün arası sürer yumurtalar istenilen boyuta ulaşınca da yumurta toplanır ama süreç herkesin durumuna göre değişebiliyor Ama genel olarak süreç bu şekilde ilerliyor allah kolaylıklar versin

Tavsiyen için ve süreçten bahsettiğin için çok teşekkür ederim. Öncelikle kilo vermem gerekiyor. 100kg yum.3 aya kadar kilo verip vitaminlerime başlayacağım sonrası tüp bebek inşllah.

Tavsiyen için ve süreçten bahsettiğin için çok teşekkür ederim. Öncelikle kilo vermem gerekiyor. 100kg yum.3 aya kadar kilo verip vitaminlerime başlayacağım sonrası tüp bebek inşllah.
Aaa canım kilo yumurta kalitesi için çok önemli diye duymuştum istanbulda çok güvenerek gittiğim çok isim yapmış hastanenin embriyologu söylemişti ne kadar zayıf olursan yumurta kalitesi açısından o kadar iyi olur demişti kilolu degilsin ama kilo vermen iyi olur demişti bana. bizim 4. Tüp bebek tedavimizdi ve her tedaviden sonra 2-3 kilo kaldı bende ilaçlardan dolayı . KAAN bey de tedavi sürecinde geçici menapoz uyguladı 2-3 defa o dönemlerde de çok şişiyor ve kilo alıyordum ben. O süreçlerde spora gittim en azindan kilo almadım ve vücudum sıklaştı sporla beraber plates de yapmistim 2 ay gibi kisa sürelerde de etkisini görmüştüm ama çok aşırı sıkı diyet yapıp vücut dengemi de bozmadım buna da dikkat et bence eğer diyet programı uygulayacaksan da doktor kontrolünde yapman faydalı olur

Merhaba,tedavin hayırlı olsun öncelikle.Bende de problem rezerv azlığıydı.arslan33 ün dediği gibi bende ARI sütü bal polen propolisi kullandım ve herhafta balık özellikle somon yedim halada yiyorum.9aydır her sabah süt yumurta Tahıl ekmeği tüketiyorum.Şekerli,unlu ve Kızartma tüketmedim sayılır.Yumurta kalitesini etkiliyor beslenme.Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah...

A arslan33 canım sen nasılsın,Bebeğin nasıl,doğumun ne zaman? Dua et benim içinde transferime az kaldı hayırlısıyla...
Ay canım benim daha doğumu konuşmak için çok. Çok erken inşallah o günleri de görürüz yarın transfer sonrası ilk kontrolumuze gideceğiz kaan beye şimdilik benim için bir sıkıntı yok ama ne durumda nasıl olduğumuz yarın belli olur heralde bende merak ve heyecanla bekliyorum yarını. Canım inan hergün dua ediyorum tanıdıkları ismiyle söylüyorum forumdaki tüm arkadaşlara ve enson da isteyen herkese diye söylüyorum allahım emeklerinizi boşa çıkartmasın sen de zor süreçlerden geçtin inşallah rabbim gönlündeki muradını versin en kısa zamanda hayırlısıyla

İnşallah canım hayırlı haberler alırsın yarın,çok Sağol.2aydır foruma baktığım için tam zamanını sormak istedim.Transfer öncesi neler yaptınız kabak çekirdeği v.s okumuştum anlatabilirmisin rica etsem?Bir de şimdiden başlayayım mı yoksa transfer Sonrasını yiyeyim diyeceklerini...

Canım ben transfer öncesi pek birşey yapmadım beslenmeme dikkat ettim sadece Ama öncesinde de başlasan birşey olmaz kabak çekirdeği yemeye bir de canım bu yeme işlerini çok abartıp dengeni de bozma bir sürü ilaç falan kullanıyoruz iyi gibi düşündüğümüz şeyler ilaçlarla etkileşime girebiliyor mesela ananas diyorlar kaan bey transferden sonra kan sulandırıcı iğne veriyor genelde ananasın bu etkiyi daha da arttırdığını okudum ben başka bir forumda ben hiç yemedim biraz netten araştırdım tutunmaya etkisiyle de ilgili birşey okumadım hic yine nar suyu, cennet hurması, maydanoz, sararmis tere roka sebze adaçayını hastane söylüyor bunlar transferden sonra iyi gelmiyormuş ben kuru kayısı-incir, ceviz, fındık, badem, kuru dut, kabak çekirdeği yedim bi. De canım balkabağını haşlayıp sonra sütle biraz kaynatıp istersen şeker ekleyip çorba kıvamın da oluyor onu içiyordum kabızlığa iyi geliyordu ekmek yememeye çalıştım. Şimdilik aklıma gelen bunlar yine sormak istediğin birşey olursa cevaplayabilirim benim 3ay önce istanbulda tüp bebek yaptırıp olumlu sonuc alan bir arkadaşım vardı sağolsun o yönlendiriyordu beni sürekli ne yapıp yapmamam konusunda yönlendiriyordu beni. Mesela ben rahim kalınlaştırma dan itibaren nar suyu içiyordum transferden sonra da devam ettim icmeye c vitami bol diye ama duyunca bana içme dedi iyi gelmiyor dedi biraktim hemen. canım senin transfer ne zaman tarih belli mi???

Canımm çok teşekkür ederim bilgilerin için.Maydanoz nane kasları harekete geçirdiği için bu tedavide asla kullanılmazmış bende okudum.Ananasıda tam tüketecektim fakat çikolata kistide var bende sanırım onu tetikliyormuş.Ben Dediğin gibi yapacağım.İlk ay ben takıntı yapmıştım çay kahve hiçbirşey içmedim,yumurtaları şehirdışından getirdik hep,dışarda hiç et yemedim evde de tavuk hiç tüketmemiştim hormonlu diye.Ama Dediğin gibi embriyom oluşmamıştı ilk seferde çünkü kafam düzgün değildi:) En önemlisi kafamızı rahat tutmak ve olumlu düşünmek...Aklıma geldikçe sorarım canım size.Ay sonunda randevumuz var bakalım rahim kalınlaşma durumuna göre sanırım tarih netleşecek inşallah...

Ananas değil nar suyuydu çikolata kistini tetikleyen canım okuduğum,yanlış bilgilendirmeyeyim hiçbirinizi.

OTE="bebitom02, post: 44639815, member: 678068"]İnşallah canım hayırlı haberler alırsın yarın,çok Sağol.2aydır foruma baktığım için tam zamanını sormak istedim.Transfer öncesi neler yaptınız kabak çekirdeği v.s okumuştum anlatabilirmisin rica etsem?Bir de şimdiden başlayayım mı yoksa transfer Sonrasını yiyeyim diyeceklerini...[/QUOTE]
Merhaba canim merak ettim kac yumurtan toplandi kac tanesi embriyo oldu bide ne kadar oldu toplanali?

Benim yeme alışkanlığımı tamamen değiştirmem gerekiyor. Arı poleni de hemenn temin edicem. Diyet için ise endokrin bölümden diyetisyen yardımcı olucak 4 ayda 20 kilo en az vermeliyim.boyum 1.75.umRım kaliteli olur herseyin hayırlısı

Evet diyetisyen yardımıyla kilo vermeye çalışacağım Boyum 1 74 kilom 100 En azından 20 kilo vermem gerekiyor dört ay içerisindeumarım umarım kaliteli yumurtaları sahip olurum daha önce çikolata kisti ameliyatı oldum sağ yumurtalığımın rezervi çok düşük

herkese günaydınlar,
tablomuzun son haliadetin demontegel renklerimiz artsın inşallah kızlar
Eki Görüntüle 1744429
Canım beni de ekle diyecem de şu an saizen ve testojel kullanıyorum.bakalım önümüzdeki adetinde kontrole gel bakalım dedi. bir başarısız transfer bir de transfer aşamasına gelemeyen embriyo vardı. Şimdi 3. Deneme için hazırlanıyoruz.yaş 40 malesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…