Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhabalar bende denizliden izmire gidenlerdenim ilk kez gidicem kaan beye sizin sorununuz neydi bende cikolata kisti var

Herkese merhaba, yeniler beni pek tanımaz.. Eskiler ise, az yazmama rağmen hatırlayabilir..

Kısaca hikayemi yazmak istedim size,

Yaklaşık 4 yıldır baby diye uğraştık bunun 1,5 - 2 yılı Kaan Bey'le geçti.. 4 tüp bebek denedik bunun 2 si transfere ulaşmadan son buldu.2 si transfer olup 2 sinden de gebelikle sonuclandı ama geçen sene bugünlerde sonucu pozitif almama rağmen hcg değerim iyi yükselmediği ve kalp atısını alamadığımız icin 7.haftada kürtaj oldum.. Ağlama krizlerine girdim.. Gecen sene ocak- subat ayımı düşünüyorumda offf diyorum.. 2 ay bekledikten sonra hemen tekrar başlıcam dedim. Kaan Bey ok dedi.. Ve bana 3 tane baby adayı koyuldu ve şuan o babylerden biri önce Allah'ın sonra Kaan Bey'in sayesinde yanımda mışıl mışıl uyuyor.. Hesabımda ki fotoğrafı bi kaç ay sonra gerçekleştirebileceğim için çok mutluyum..

Sizinle paylaşmak istedim çünkü bende ne umutsuzluklar mutsuzluklar yaşadım ama yılmadım pes etmedim mutlu sona ulaştık.. Lütfen sizde pes etmeyin ve Kaan Bey'in her dediğine inanın ve uygulayın..

Sevgilerimle

The End
Mutlu Son

amin cümlemize inşallah kaan bey bizlerede bu mutluluğu yaşatacak

Allah analı babalı büyütsün senin adına çok sevindim

Geçmiş olsun cnm Rabbim şimdiki bebeğinin acılarını göstermesin ona sağlık sıhhat versin sağlıcakla büyüt annesi... Seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimin de 7 haftalıktı kalp atışını duyduk 8 haftalıkken kalp atışı durdu ve kürtaj oldum.. Daha yeni çok olmadı bende biraz ara verip tekrar denemek istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip eder. Bana umut oldun cnm formda bakıyordum kürtajla sonra acaba ne kadar süre geçmesi gerekir diye..

Canım benim, sabah 9dan itibaren ordayım 12de doğuma gireceğim beklerim ve çok sevinirim

Yok canım daha doğurmadım yarın doğum Allah nasip ederse
Ay canım ziyarete geleceğim falan diye görünce dedim yoksa doğum yaptı mı diye heyecanlandim valla desene yarın büyük gün... Hadi sağlıklı ve acısız bir şekilde bebislerine kavuş hayırlısıyla ve bizim de hayırlısıyla bebişlerimize kavuşabilmemiz için dua et canım...

çok tebrik ederim allahım inşllah hepimizinbaşına bu güzel duyguyu versin ve yaşatsın inşallah

kalbiminozu canım benim bugün doğumun sanırım, prensini ve prensesini sağlıkla al kucağına inşallahh, bizlere de ilk fırsatında güzel haberlerini ver mutlaka:)) Allah bir nefeste kurtarsın canım seni inşallah:)
I izmirdilek canım benim senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım 12den önce çıkar inşallah ara ara bakıcam foruma merakta bırakma bizi:)

Çok teşekkür ederim canım.. Bence Kaan Bey ne zaman uygun görürse o zaman başla.. İnancını asla kaybetme çünkü Karşında canlı örneği duruyor.. Allah yardımcınız olsun..

Çok teşekkür ederim canım.. Bence Kaan Bey ne zaman uygun görürse o zaman başla.. İnancını asla kaybetme çünkü Karşında canlı örneği duruyor.. Allah yardımcınız olsun..
amin canım yarın kontrolümüz var inşallah rahim içi temizdir de tekrar operasyon geçirmek durumunda kalmam..yarın konuşucaz ay sonunda tekrar kontrol var evet farkındayım sen hemen 2 ay sonra başlayınca cesaret geldi ama kısmetse biz baharda düşünüyoruz cnm yaz a doğru tabi kararımız değişmezse..3 ay falan bi ara vermek istiyorum daha kromozom testi yaptırmadık yarın yapılacak olan testlerin listesini de alırız bakalım sonuçlar nasıl gelir nasıl bir yol izleriz hayırlısı...sana da çok sevindim şuna baksana nasılda durmuş poz vermiş öyle :) tekrar kaan beyle devam edicez kendiliğinden olmazsa

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum .
pkoluyum 4 kez klomen tedavisinden sonra aşılama yapmadan tüp bebek yapmaya karar verdik, haziran ayında Kaan Bey ile görüştük biraz daha beklememiz konusunda bizi telkin etti fakat artık süreci başlatmak istediğimizden Kaan Bey ile yeniden görüştük ve 2 ay kadar sonra yumurta toplama işlemi yapılacak .ben şimdiden çok heyecanlıyım pko olup sürecin nasıl ilerlediği konusunda bilgi sahibi arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ? sakinleşmem gerek :)

Evet canım,Allah hayırlısıyla hamile kalmayı ve hayırlısıyla bebek sahibi Olmayı bana da kısmet etsin inşallah...Heyecan her an her süreçte devam,şu yaşadıklarımızı normal yoldan anne olanlar anlayamaz asla sadece tahmin edebilir...Allah yardımcımız olsun.

Oncelikle hayirli olsun kesinlikle dogru adrestesin kaan hocaya guven bende pkoluyum 3 kez klomen bir negatif asilama bunlar istanbulda oldu sonra Allah karsima kaan hocayi cikardi esimde sorun yoktu bu yuzden bizede tekrar asilama dedi ama ben istemedim direk tup olsun istedim yanliz benim surec biraz farkli isledi normalde 3 ayda bitecek olan tedavim 10 ayi buldu cunku ben cok uzaktan geliyodum her gittigimde bi islem yaptirdim en son yazin transfer icin gittim cok sukur simdi 5 aylik hamileyim merak ettiklerini elimden geldigince cvplarim guzel sonuca ulasirsiniz inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…