Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

senin amh çok iyiymiş canım ya 1.1 en son tüp bebek denemesinde 6 yumurta toplandı fakat üçünü küçük toplamışlar üç yumurtadan ikisi iyiydi biri birinci kalite idi fakat olmadı
canım hiç takılma bence amh kaçmış falan, 0 küsürlü amh değerlerinde bile hamile kalanları okudum, ben değerimi düşünmedim hiç hep olacak diye olumlu düşündüm sen de öyle olmaya çalış canım. başka yerlerde yaşadıklarını da unut, Kaan Hoca adımını sağlam atar sen hiç merak etme:)
canım benim, sanırım senin haftalarından itibaren omega 3, devit damla, previt positive kullanmaya başladım ben. hatta progestan 15-16. haftalara kadar devam etti. ama sana gerekli görmemiş de olabilir herkese göre değiştiriyor vitaminleri. çok aklına takılırsa sorarsın istersen bunlara gerek var mı diye:)

Canım sağol.Ben İzmirden taşındığım için,buradaki doktorumda birşey vermediği için stres yaptım ondan sordum.Nahide Hemşireye yazdım şimdi,Kaan Bey meşguldür diye.Progestanı buradaki doktorum bu hafta bırak dedi,bende Kaan Beye sordum oda bırak dedi.Decavit, Previt positive yerine benim.Diğerleri yok ama..Bakalım haber verir Nahide Hemşire yoksa ağlamak üzereyim:)

Kızlar Merhaba anca yazabildim.yeni çıktım irenbeden hamileyim. 10 günü değerim 152 çıktı. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat naşıp etsin.
Hayırlı olsun çok sevindim cnm saglikla kucağına almayi nasip etsin allah senin rahim bölgede miydi agrilarin anlat biraz

Yarın tahlil günüm bekliyorum ısallah pozitif sonuçlar alırız sen ne yaptın nasıl gidiyor

İnşallah cnm inş hep beraber alırız güzel pozitif sonuçları. Bende beklemedeyim 2mayis test günüm. Ama test yaptirmaya cesaretim bile yok inan.sen nasılsın varmis belirtilerin

Kızlar Merhaba anca yazabildim.yeni çıktım irenbeden hamileyim. 10 günü değerim 152 çıktı. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat naşıp etsin.

Allahimm cokk sevindim inan suan mutluluk tan gözlerim doldu inann.cok şükür gozun aydin.allahim kucagina amayu nasip etsin.banada dua et nolur bende ins.buduyduyu yaşarım

İnşallah cnm inş hep beraber alırız güzel pozitif sonuçları. Bende beklemedeyim 2mayis test günüm. Ama test yaptirmaya cesaretim bile yok inan.sen nasılsın varmis belirtilerin
Benimde hoc cesareti m yok dün igne için hastaneye gittik yapsak mi yapmasak derken eşimle cesaret edip yaptırmadik yarın günün rahim bölgesi agriyo benim bacaklarimi sizlatiyor o agrida dün gece ve bugün aç ağrım var göğüslerimde az bi hassasiyet var ağrı yok hayırlısı olur işallah hepimiz için çok heyecanliyim

Allahimm cokk sevindim inan suan mutluluk tan gözlerim doldu inann.cok şükür gozun aydin.allahim kucagina amayu nasip etsin.banada dua et nolur bende ins.buduyduyu yaşarım
Çok ağrım vardı hele test yaptırdığım zaman adet oluyorum zannettim. Butun adet ağrılarım vardı inş yarinda senden güzel haber alicaz. Ben çok ağladım bütün hastaneye ayağa kalktı

mrb .bende 6 yildir ugrsiyorum .olmama sebebi ikimizden kaynakli.
size sorum;; morfoloji icin yukselis olmaz denir .ne ameliyati oldu esiniz?
Varikosel ameliyatı. Ama ameliyattan önce de bitkisel birsey kullandı baya pahalı birşeydi aydin dan getirmiştik hangisinin açıkçası faydası oldu bilmiyoruz. Sayı sorunumuz yoktu ama sayı bile iki katı oldu.

çok sevindim sizin için çok şükür:) devamı da gelir inşallah sağlıkla sıhhatle:))
dur canım hemen stres yapma sakın. nahide hemşire cevap verdi mi? vermezse gerilme, sen direkt Kaan hocaya yaz bence. o zaman omega 3 ile devit damlayı sor istersen canım, ya da vitamin adı vermeden kullanayım mı bişi diye sor. ama stres yapma nolur, bize en zararlı şey o:)

Kızlar test yaptım 128 çıktı deger 10. Gun düşük mu değer

CanimmmmC bende tamm sana yaziyodum noldu diyee.hadi gozun aydin cok sevindim vence deger iyi gibi.hayirlis olsun.darisi basima.senin kac embriyoydu kaçıncı günün du.merkezdemi yaptirdin tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…