- Konu Sahibi mavinehir17
mesajlarınız sayesinde dr kaan bozkurtla tanışmak nasip oldu bugün. allah sizdende ondanda razı olsun.psikolog olmalıymış aslında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajlarınız sayesinde dr kaan bozkurtla tanışmak nasip oldu bugün. allah sizdende ondanda razı olsun.psikolog olmalıymış aslında.
dr kaan bey tedaviye iyi cevap verdiğimi söyledi. sende ne ilaçalar ne şekilde kullanılmıştı hatırlıyormusun.aynı sonuca ulaşırım senle inşallah çok heyecanlıyım.
bana sormadın canım ama yazayım yinede:) senin gibi bendede yumurtalık verimiyle ilgili problem olmadığı içi başlangıçta 225 ünite çok bile gelebilir dedi dr kaan bey. iki iğne çeşidini beraber kullanıyorum. gonal 150 digeri günde bir kere menopur 75 lik. sonumuz hayrolsun inşallah hayatım![]()
aaa tamamen aynı gidiyoruz canım yaaa. şimdiden bir tarafta 8 diğer tarafta 6 yumurtam gelişiyormuş. aksilik olmazsa donurup saklayacak embriyolarımda olurmuş:) çok umutluyum ama sonra üzülmekten korkudan söleyemiyorum kimseye.
aaa tamamen aynı gidiyoruz canım yaaa. şimdiden bir tarafta 8 diğer tarafta 6 yumurtam gelişiyormuş. aksilik olmazsa donurup saklayacak embriyolarımda olurmuş:) çok umutluyum ama sonra üzülmekten korkudan söleyemiyorum kimseye.
Tekrar Merhaba. Bugün sabah İrenbe Tüp Bebek Merkezinde Dr. Kaan Bozkurt tarafından yumurta toplama işlemi gerçekleştirildi. Bu ilk tüp bebek denemem ve İrenbe'de ilk defa hizmet alıyorum, merkezden ve çalışanlarından memnun kaldım, Kaan Beyi zaten seviyor ve güveniyoruz. Adetimin 3. günü toplam 7 folikül vardı, 4 ü gelişti, bugün de o dört taneyi aldılar, hepsinin içinde yumurta varmış çok şükür. Kaan Beyin söylediğine göre, ikisinden çok umutluymuş, diğer ikisi de olabilir ama renklerinden dolayı izleyip göreceğiz dedi. Ben de tabii yaş fakötür de var, 43 yaş bitti, dolayısıyla yaşa göre 4 yumurta iyidir diyor Kaan Bey. Büyük ihtimalle salı günü transfer yaparız dedi. Ben gelişmeleri yine sizlerle paylaşırım. Selamlar, sevgiler.
Tekrar Merhaba. Bugün sabah İrenbe Tüp Bebek Merkezinde Dr. Kaan Bozkurt tarafından yumurta toplama işlemi gerçekleştirildi. Bu ilk tüp bebek denemem ve İrenbe'de ilk defa hizmet alıyorum, merkezden ve çalışanlarından memnun kaldım, Kaan Beyi zaten seviyor ve güveniyoruz. Adetimin 3. günü toplam 7 folikül vardı, 4 ü gelişti, bugün de o dört taneyi aldılar, hepsinin içinde yumurta varmış çok şükür. Kaan Beyin söylediğine göre, ikisinden çok umutluymuş, diğer ikisi de olabilir ama renklerinden dolayı izleyip göreceğiz dedi. Ben de tabii yaş fakötür de var, 43 yaş bitti, dolayısıyla yaşa göre 4 yumurta iyidir diyor Kaan Bey. Büyük ihtimalle salı günü transfer yaparız dedi. Ben gelişmeleri yine sizlerle paylaşırım. Selamlar, sevgiler.
aaa tamamen aynı gidiyoruz canım yaaa. şimdiden bir tarafta 8 diğer tarafta 6 yumurtam gelişiyormuş. aksilik olmazsa donurup saklayacak embriyolarımda olurmuş:) çok umutluyum ama sonra üzülmekten korkudan söleyemiyorum kimseye.[/QUOT
iğnelerime başladıktan sonra ilk kan tahlilimi ve muayenemi oldum. muayene odası uygun olmadığı için uzun uzun beklerken dr kaan bey sıkılmadan benle ve eşimle oturup en saçma soru ve endişelerime cevap verdi yaa. 1-2 yumurtalı kadınlara bile bugün kaliteli embriyolar verildiğini öğrendim diğer bekleyenlerden. sonra utandım bir sürü yumurta geliştirdiğimi,muhtemelen çok sayıda sağlıklı embiriyo geliştirebileceğimi öğrenince.
Bugün yada yarın çatlatma iğnelerim yapılacak artık küt küt kalbim hergün kızlar ya.2 çeşit çatlatma iğnesı beraber yapılacakmış şansı arttırmak içim.
allahım bana sağlıklı bir yumurta ürettirsin razıyı yaaabir tek dr kaan bey sağolsun bir süre dhea kullanıp sonra karar vermemizi önerdi umutsuz doktor doktor gezerken. yakında kontrolüm var. bir tane embiriyo yerleştirilip o umudu yaşamaya bile razıyım. sen de dhea kullanmışmıydın ve ne kadar. 43 yaşında 4 yumurta allah gebeliğide nasip etsin canım inşallah.
benimde bir hafta oldu iğnelere başlayalı canım sorunsuz cevap vermişim ilaçlara allaha şükür. bir kaç güne benimde çatlatma zamanım gelecek inşallah.ik seferde gebelik olduğu ve doğurduğum için şansım yüksekmiş neyse. zaten öncekinide dr kaan bozkurt yapmıştı yine aynı sonucu alacağımızı hissediyorum. senin ilk denemen sanırım allah benle aynı şansı versin inşallah.
Benim çatlatma iğnelerim bugün verildi hayatım. Dediğin gibi 2 çeşit decapeptil ve coriomon diye 2 iğne. Şükür Allahıma iyi cevap verdim.15 folikul varmış. Dondurup saklanacak sayıda güzel embiriyolar olur dedi dr kaan bey.
allah ikimizinde yüzünü güldürsün canım. 10 dan fazla yumrutam gelişiyormuş benimde şükür. kaan beye sadece bir doktor değil abi dost gibide güveniyorum. ilkindeki gibi gider inşallah şansım. bir iki yumurtalı hastalarından bile gebe kalanlar gördüm dr kaan beyin hastalarından.
Doktor Kaan Bozkurt sayesinde 2 de 2 tuttu demiştim ve nihayet 2 gün önce oğlumuza da kavuştuk sağlıkla çok şükür:) Allah Kaan Bey'den razı olsun. Tedavi sırasında da sonrasında da hep desteğiyle yanımızdaydı.
allah ikimizinde yüzünü güldürsün canım. 10 dan fazla yumrutam gelişiyormuş benimde şükür. kaan beye sadece bir doktor değil abi dost gibide güveniyorum. ilkindeki gibi gider inşallah şansım. bir iki yumurtalı hastalarından bile gebe kalanlar gördüm dr kaan beyin hastalarından.[/QUOT
yumurtalarınızın değerini bilin kızlar. zamanında tedavileri geciktirmemin bedelini ödüyorum benönceki denememde sadece bir embriyo oluştu ve sonuç negatif. ama ilk defa gebelik sonucu bekleme şansına sahip olmuştum. dr kaan beyden önce gittiğim yerlerde yumurta bile çıkmamıştı. bu sefer yeni ve çok farklı bir ilaç tedavisi denenecek. yanlış anlamadıysam yumurta toplanıp hemen ardından yine ilaçlar kullanmaya devam edilip tekrar aynı ay içinde yumurta alınacakmış. bu tedavinin yapılacağı ilk hastası olacağım dr kaan beyin ama güvenim sonsuz. yinede dualarınızı esirgemeyin az yumurtalı ama şansı gülen hastalardan olayım:)