Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

iki yavruma kaan bey özel egedeyken kavuşmuştum. şimdiki 3. gebeliğinde yine kaan bey sayesinde irenbede gerçekleşti. izmir dışında olduğum kontrollere başka doktora gidiyorum. ama her kontrolümde dr kaan beyi arayıp bilgi veriyorum. kendisine gitmediğim hiç para vermediğim halde allah razı olsun her seferinde sabırla konuşup rahatlatıyor beni. gerekirse doktorumu arayıp bilgi alışverişinde bulunuyor. daha önceki gebeliklerimde rahim ağzı kısalması ve erken doğum riskim olduğundan gebelik boyunca iğne ve jel tedavisi önermişti. buradaki doktorum unuttuğu halde hem beni hem doktorumu arayıp bebeğime iyi bakın diyerek kullanmam gereken ilaçları hatırlattı sağolsun. hastasını sonuna kadar değer vererek böyle ilgilenen doktorum olduğu için çok şanslıyım. ben kendisinden sonuna kadar razı oldum allahta razı olsun.

hiç bunalıma girme canım. emin ol dondurulmuşlarla pozitif sonuç alacaksın. benim bugün hcg değerim 134 çıktı allaha şükür.daha öncede kaan bey özel egedeyken sayesinde kızıma kavşmuştum. inancını yitirme.dondurulumuşlarla gebe kalmış bir sürü hastasını duydum kaan beyin için rahat olsun. irenbenin embriyoloji laboratuarıda çok iyi olmasa bu kadar dondurulmuş embriyomuz oluşmazdı.

yarın transferim var hayırlısıyla benimde.bir tane beşinci gün embriyosu yerleşecek. bakalım kaç tane kalacak dondurmak için. senin gibileri duydukça moralim artıyor. allah seninkini tamamına erdirsin bize debir tane bahşetsin:)

iki yavruma kaan bey özel egedeyken kavuşmuştum. şimdiki 3. gebeliğinde yine kaan bey sayesinde irenbede gerçekleşti. izmir dışında olduğum kontrollere başka doktora gidiyorum. ama her kontrolümde dr kaan beyi arayıp bilgi veriyorum. kendisine gitmediğim hiç para vermediğim halde allah razı olsun her seferinde sabırla konuşup rahatlatıyor beni. gerekirse doktorumu arayıp bilgi alışverişinde bulunuyor. daha önceki gebeliklerimde rahim ağzı kısalması ve erken doğum riskim olduğundan gebelik boyunca iğne ve jel tedavisi önermişti. buradaki doktorum unuttuğu halde hem beni hem doktorumu arayıp bebeğime iyi bakın diyerek kullanmam gereken ilaçları hatırlattı sağolsun. hastasını sonuna kadar değer vererek böyle ilgilenen doktorum olduğu için çok şanslıyım. ben kendisinden sonuna kadar razı oldum allahta razı olsun.

bizde senin yaşadıklarının ilkini hiç değilse yaşarız hayatım yaa. bugün çatlatma iğnelerim yapıldı benimde. cumartesi hayırlısıyla yumurtalarım toplanacak.irenbeye gelip giderken dr kaan beyin bir sürü ileri yaş gebesini duydukça şansımın çok olduğuna artık iyice inandım. bütün hastalar senin gibi olsa ne gebelik oranlarına ulaşırız diye takılıyordu kaan bey bugün çatlatma iğnelerini tarif ederken:)ende dualarını esirgeme bizden canım.

korka korka başladım ben de tekrar tedavime. yumurtası en az hastalarından biriyim dr kaan beyin:( bu sefer çok yeni bir tedavi yöntemini denemeye razı oldum inşallah farklı olur sonuç. ama doğrusu dr kaan bey ne önerse sonsuz güvenim var. 1 ay içinde 2 kere ilaç kullanıp 2 kere yumurta toplanıp embiriyolar dondurulup sonra transfer edilecek. sonuç ne olursa olsun benle sevinip benle üzülmeye zaman ayıran bir doktorum var hiç değilse.

kendim bile inanamıyorum. gebelik kesem görüldü canım. yok denecek bir gebelik şansıyla çıkmıştım yola. 3 ay dr kaan beyin az yumurtalı hastalar içim önerdiği beslenme şekli ve ilaçları kullandım önce. ilk muayenede belkide hiç denenmeyecek haldeydi yumurta rezervlerim ve amh değerlerim. hatta yumurta donasyonu için başvurmayı planlarken yurtdışına gidip kaybedecek ne var dedi dr kaan bey. birkaç ay sporcu gibi yaşayıp beslenip, dhea ve diğer destekleri kullansan. yumurta üretemezsen donasyon bir yere kaçmıyor dedi:) bir yumurta ve bir embryo ile gebelik kesem görüldü artık ve hala gerçekmi diye düşünüyorum:)büyüme hormonu, testojel vs dahil bir sürü değişik ilaç kullandık ama. allah razı olsun kaan bey gebelik elde edebimeyi kendisine bir armağan görüyor bizim gibi hastalardan. ben onun kadar sevindimmi bilmiyorum. moralini bozmadan sonuna kadar git derim ben.

kendim bile inanamıyorum. gebelik kesem görüldü canım. yok denecek bir gebelik şansıyla çıkmıştım yola. 3 ay dr kaan beyin az yumurtalı hastalar içim önerdiği beslenme şekli ve ilaçları kullandım önce. ilk muayenede belkide hiç denenmeyecek haldeydi yumurta rezervlerim ve amh değerlerim. hatta yumurta donasyonu için başvurmayı planlarken yurtdışına gidip kaybedecek ne var dedi dr kaan bey. birkaç ay sporcu gibi yaşayıp beslenip, dhea ve diğer destekleri kullansan. yumurta üretemezsen donasyon bir yere kaçmıyor dedi:) bir yumurta ve bir embryo ile gebelik kesem görüldü artık ve hala gerçekmi diye düşünüyorum:)büyüme hormonu, testojel vs dahil bir sürü değişik ilaç kullandık ama. allah razı olsun kaan bey gebelik elde edebimeyi kendisine bir armağan görüyor bizim gibi hastalardan. ben onun kadar sevindimmi bilmiyorum. moralini bozmadan sonuna kadar git derim ben.

canım seni okuduktan sonra bugün güle oynaya gittim yumurta toplama işlemime:) 9 olgun yumurtam çıktı. irenbenin hemşireleride embriyologlarıda sağolsunlar bugün çok moral verdiler. dr kaan bey zaten ilk tanıdığım günden beri merkezde olsun telefonla olsun her an yanımdaydı ne sorunum olsa allah razı olsun. bu moral ve bu yumurtalarla herhalde bana da güler şans diyorum. allah senin gebeliğinide tamamına erdirsin inşallah.

Hayirlisi olsun. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm. Amh kacti senin. Nasil bir tedavi uygulandi dobdurulmuslami hamile kaldin

Hayirlisi olsun. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin cnm. Amh kacti senin. Nasil bir tedavi uygulandi dobdurulmuslami hamile kaldin
Önce aylarca dhea ve vitaminler uyku hormonu arısütü vs dahil kullanarak kontrollere gittim. Ultrasonda yumurta çok az olduģu için amh ile moralini bozmayalim değer çok düşük çıkıp kafana takacaksın sonra dedi kaan bey. En son iğnelerden önce jel ve ostrojen hapları sonra büyüme hormonu ile femara diye hap kullandim iğnelere başlarken. Tek yumurta tek embriyo ve taze transfer yapıldı. Birde neupogen diye bir ilaç rahim içine verilmişti. Hepsi bir yana tutsun tutmasın transfer günü bile içimde endişe yoktu. Darısı başına hayatım.

Önce aylarca dhea ve vitaminler uyku hormonu arısütü vs dahil kullanarak kontrollere gittim. Ultrasonda yumurta çok az olduģu için amh ile moralini bozmayalim değer çok düşük çıkıp kafana takacaksın sonra dedi kaan bey. En son iğnelerden önce jel ve ostrojen hapları sonra büyüme hormonu ile femara diye hap kullandim iğnelere başlarken. Tek yumurta tek embriyo ve taze transfer yapıldı. Birde neupogen diye bir ilaç rahim içine verilmişti. Hepsi bir yana tutsun tutmasın transfer günü bile içimde endişe yoktu. Darısı başına hayatım.

çok sağol cnm. ben de şu anda dhea ve vitaminleri kullanıyorum merak ettim o yüzden.

bende ikinci tüp bebeğimin 14 haftasını dertsiz tasasız doldurdum hayırlısıyla.. ilkide dr kaan bey sayesindeydi.ikili test taramalarım normal çıktıktan sonra bebeğin karnında bir damar akımına ve kalp kapakçığında kaçak varmı onlara baktı bu hafta. bunların normal çıkması kromozom hastalıkları riskini dahada azaltıyormuş allaha şükür. anne kanında testlerle anlaşılabilir hale gelmiş kromozom bozuklukları ama çok pahalı testler. doktoruma güvenip girmedim o masraflara.

cumartesi cok korkuyordu ben yine kalp atısı olmaz diye. gecen tup bebekte dusuk olmustum. bu sefer 6 hafta 3 gun kalp atıslarıda guzel. korktugum ıcın kaan bey uzmuyor hıc her sorumu anlatıyor.

benim cumartesiydi hcg testim ama negatif:( 1 tane birinci kalite 5. gün embiriyosu yerleşmisti. 2 mi isteseydim acaba ya. 3 tane birinci kalitede dondurulmuş var neyse. kaan bey son 6 ayda yaptığı dondurulmuş embriyo transferlerinde % 50 nin çok üzerinde gebelik olduğunu söyledi. bu biraz üzüntümü azalttı. irenbede tüm ekibin en iyisini yaptığından hiç endişem yok ama. sonunda kadar buradayım. bir problem olsa bu kadar kaliteli dondurulmuş embriyolarım olmazdı herhalde.

ben de taze transferde gebe kalamamıştım ama dondurulmuşlarla 11 haftalık hamileyim şu an. hiç moralini bozma hayatım. bir tek yumurta bir tek dondurulmuş embriyoyla bile gebelik olduğunu gördüm irenbede. kaan bey laboratuara çok güveniyor. çok zaman biraz bile rahimiçinden şüphelense bütün embriyoları dondurtup sonra yerleştiriyormuş. tazeden daha çok gebelik oranı diyor.içini ferah tut.

1ay sonra irenbe de tup bebek icin ilk gorusmeye gidecegim . Hala arastiriyorum ama kaan beye gidecegim artik kararimi verdim . Bizim de tedavi mayis haziran gibi baslayacak . Sorun sperm bizde. Bu tedavide moral ve kalite (dr ve ekibin, merkezin) onemli oldugu icin aklimda sorular vardi ama kaan beyi arastirinca icim rahatladi .

Ilk muayeneye gitmeden once telefonla sorsammi hangi testleri yaptirip geleyim yada adetliykenmi geleyim diye . Tam 1ay kaldi esimin urologuyla bir sonraki randvusunu bekliyorum cunku . Simdiden heycanliyim bide tup bebege baslayinca nasil olcam kimbilir :))))

merhaba...bende burada yazanlardan sonra Kaan Beye gitmeye karar vermiştim iki aşılama ve bir tüp bebek demem oldu daha önce ege ünv.de ve tekrar oraya gitmek istemedim... benim problemim yumurta rezervimim az olması nereye gittiysem bana vakit kaybetmeden tüp bebek yapmam söylendi ama ben birincisinin yıkımından kolay kurtulamadığım için bir seneden uzun zamandır yaptıramadım.ama bu arada boşda durmadım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine İstanbulda bir kliniğe gittim onlarda amh değerimi yükseltmek için diyet ve çeşitli ilaçlar kullandırdılar. bu yüzden Kaan beyin yaklaşımına yabancı değilim ve daha çok aklıma yatıyor. kişiye özel uygulama olmasıda güzel tabi. ege ünv.de olay fabrikasyon gibiydi daha çok. iki aylık bir hazırlık olucak bu aşamada benim için umarım herşey hepimiz için yolunda gider.....

Ilk muayeneye gitmeden once telefonla sorsammi hangi testleri yaptirip geleyim yada adetliykenmi geleyim diye . Tam 1ay kaldi esimin urologuyla bir sonraki randvusunu bekliyorum cunku . Simdiden heycanliyim bide tup bebege baslayinca nasil olcam kimbilir :))))

mrb canım bence çok ısabetlı bır karar vermişsin kaan beyi tercıh ederek zaten tanışıp iletişim kurduğunda sende anlayacaksın bunu.. içini rahatlatmak ıstıyorsan merkezi ara ve kaan bozkurt ile görüşmek istedıgını sole sizi görüştürsünler zaten kendısı sana tum detaylı bılgıyı telde vermeye başlıyor daha sonra iletişim için kendı cebını verıyor.. ben 12 kasımda transfer oldum mesafe olduğu için bırazda rahatsız olduğum için yakınımda bır doktora gıdıp kaan beye duzenlı bılgı verıyorum düşün onun merkezıne gıdemıyorum ama benımle hala ılgılenıyor gerçekten harıka biri.. inş 12 haftayı doldurduktan sonra kendısıne detaylı kontrole gıdeceğim..bu arada tedaviye başlamak için adetın ıkıncı üçüncü günlerinde kontrole gıtmeye başlıyorsun zaten arayınca sana tum bılgıyı verır ... şansın açık olsun..

ben ilk randevu için aradığımda adetliyken gelmemi söylemişlerdi ama tahlilleri Kaan Bey görüşmemizde yazdı

mrb canım bence çok ısabetlı bır karar vermişsin kaan beyi tercıh ederek zaten tanışıp iletişim kurduğunda sende anlayacaksın bunu.. içini rahatlatmak ıstıyorsan merkezi ara ve kaan bozkurt ile görüşmek istedıgını sole sizi görüştürsünler zaten kendısı sana tum detaylı bılgıyı telde vermeye başlıyor daha sonra iletişim için kendı cebını verıyor.. ben 12 kasımda transfer oldum mesafe olduğu için bırazda rahatsız olduğum için yakınımda bır doktora gıdıp kaan beye duzenlı bılgı verıyorum düşün onun merkezıne gıdemıyorum ama benımle hala ılgılenıyor gerçekten harıka biri.. inş 12 haftayı doldurduktan sonra kendısıne detaylı kontrole gıdeceğim..bu arada tedaviye başlamak için adetın ıkıncı üçüncü günlerinde kontrole gıtmeye başlıyorsun zaten arayınca sana tum bılgıyı verır ... şansın açık olsun..

ben ilk randevu için aradığımda adetliyken gelmemi söylemişlerdi ama tahlilleri Kaan Bey görüşmemizde yazdı

Cok tesekkur ederim bilgilerinizi paylastiginiz icin . "Bgma" bebegin

Yazamadim telefondan oldugu icin kusura bakma . Bebisini kucagina alirsin insallah canim dua edicem hepinize .
Bebislerimiz gelsin artik cok istiyorum !

merhaba...bende burada yazanlardan sonra Kaan Beye gitmeye karar vermiştim iki aşılama ve bir tüp bebek demem oldu daha önce ege ünv.de ve tekrar oraya gitmek istemedim... benim problemim yumurta rezervimim az olması nereye gittiysem bana vakit kaybetmeden tüp bebek yapmam söylendi ama ben birincisinin yıkımından kolay kurtulamadığım için bir seneden uzun zamandır yaptıramadım.ama bu arada boşda durmadım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine İstanbulda bir kliniğe gittim onlarda amh değerimi yükseltmek için diyet ve çeşitli ilaçlar kullandırdılar. bu yüzden Kaan beyin yaklaşımına yabancı değilim ve daha çok aklıma yatıyor. kişiye özel uygulama olmasıda güzel tabi. ege ünv.de olay fabrikasyon gibiydi daha çok. iki aylık bir hazırlık olucak bu aşamada benim için umarım herşey hepimiz için yolunda gider.....

2 aylık tedavim sonunda amh değerimde yükselme bile oldu kaan beyin verdiği dhea ve diğer desteklerle. bunların ne kadar etkili olduğunun tam kanıtlanmış olmadığınıda anlattı tabii bana. bu arada kendisi rastlantı olarak anlatsada tüp bebek için beklerken kendiliğinden gebe kalan ileri yaş kadınlara şahit oldum doğrusu. allah izin verirse gelecek ay yumurtlama tedavimde çok iğne kullanmadan ek ilaçlar kullanılarak başlayacak. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Yazamadim telefondan oldugu icin kusura bakma . Bebisini kucagina alirsin insallah canim dua edicem hepinize .
Bebislerimiz gelsin artik cok istiyorum !

amin canım inş sende tedavinden olumlu sonuç alırsın gelışmeleri yaz mutlaka merakla güzel haberlerını bekliyorum :)

Back
X