Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

2 aylık tedavim sonunda amh değerimde yükselme bile oldu kaan beyin verdiği dhea ve diğer desteklerle. bunların ne kadar etkili olduğunun tam kanıtlanmış olmadığınıda anlattı tabii bana. bu arada kendisi rastlantı olarak anlatsada tüp bebek için beklerken kendiliğinden gebe kalan ileri yaş kadınlara şahit oldum doğrusu. allah izin verirse gelecek ay yumurtlama tedavimde çok iğne kullanmadan ek ilaçlar kullanılarak başlayacak. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

aynı ilaçları bana da verdi kaan bey ve muayenemdede yumurta artışı görüldü. ayrıca bana yeni bir yumurtlatma tedavisinden bahsetti. az yumurtalı kadınlarda bir ay içinde iki kere uyarma tedavisi yapıp iki kere yumurta toplanabilirmiş.embriyoları dondurup biriktirerek bir kaç kere yumurta topladıktan sonra rahimiçinin doğal zamanında transferi şansı arttırıyormuş.sana böyle bir tedaviden bahsettimi

2 aylık tedavim sonunda amh değerimde yükselme bile oldu kaan beyin verdiği dhea ve diğer desteklerle. bunların ne kadar etkili olduğunun tam kanıtlanmış olmadığınıda anlattı tabii bana. bu arada kendisi rastlantı olarak anlatsada tüp bebek için beklerken kendiliğinden gebe kalan ileri yaş kadınlara şahit oldum doğrusu. allah izin verirse gelecek ay yumurtlama tedavimde çok iğne kullanmadan ek ilaçlar kullanılarak başlayacak. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım ben yaklaşık 1 yıldır aralıklarla dhea kullanıyorum onun bana pek faydası olmadı :( ama umarım diğer ilaçların olur... yalnız dheanın bir çok kişiye iyi geldiğini biliyorum umarım sende de işe yarar.. sen benden önde gidiyorsun ben daha yeni başladım ilaçlara umarım herşey yolunda gider senin için Kaan bey her konuda dikkatli davranıyor işi şansa bırakmıyor diye düşünüyorum özellikle son görüşmemden sonra bu izlenime kapıldım. transferden önceki ay rahime bir işlem yapıldığında başarı şansının arttığını söyledi bana sana rahim filimi falan çekti mi???

aynı ilaçları bana da verdi kaan bey ve muayenemdede yumurta artışı görüldü. ayrıca bana yeni bir yumurtlatma tedavisinden bahsetti. az yumurtalı kadınlarda bir ay içinde iki kere uyarma tedavisi yapıp iki kere yumurta toplanabilirmiş.embriyoları dondurup biriktirerek bir kaç kere yumurta topladıktan sonra rahimiçinin doğal zamanında transferi şansı arttırıyormuş.sana böyle bir tedaviden bahsettimi

banada aynı şeyden bahsetti ama ben onu iki ay üst üste yumurta toplayıp biriktirmek olarak anladım..ayrıca dondurulmuşlarda tutunma şansının daha yüksek olduğunu da söyledi....hayırlısı bakalım umarım hepimiz için herşey yolunda gider...bu arada size arısütü önermiştir mutlaka onu sakın ihmal etmeyin ben daha öncede kullanmıştım ve benim fsh ımı 7 ye kadar düşürmüştü.

mrb canım bence çok ısabetlı bır karar vermişsin kaan beyi tercıh ederek zaten tanışıp iletişim kurduğunda sende anlayacaksın bunu.. içini rahatlatmak ıstıyorsan merkezi ara ve kaan bozkurt ile görüşmek istedıgını sole sizi görüştürsünler zaten kendısı sana tum detaylı bılgıyı telde vermeye başlıyor daha sonra iletişim için kendı cebını verıyor.. ben 12 kasımda transfer oldum mesafe olduğu için bırazda rahatsız olduğum için yakınımda bır doktora gıdıp kaan beye duzenlı bılgı verıyorum düşün onun merkezıne gıdemıyorum ama benımle hala ılgılenıyor gerçekten harıka biri.. inş 12 haftayı doldurduktan sonra kendısıne detaylı kontrole gıdeceğim..bu arada tedaviye başlamak için adetın ıkıncı üçüncü günlerinde kontrole gıtmeye başlıyorsun zaten arayınca sana tum bılgıyı verır ... şansın açık olsun..
Allah kucağına almayıda nasip etsin canım.benim de artık ikinci bebeğimin kalp atışları görüldü çok şükür. Kaan bey gerçekten gebelik sırasındada başka şehirdeki hastalarıyla bile doğuma kadar ilgilenip yol gösteriyor sağolsun. İlk tüp bebeğimide o yapmıştı ve sezaryanımıda yapmıştı.

canım ben yaklaşık 1 yıldır aralıklarla dhea kullanıyorum onun bana pek faydası olmadı :( ama umarım diğer ilaçların olur... yalnız dheanın bir çok kişiye iyi geldiğini biliyorum umarım sende de işe yarar.. sen benden önde gidiyorsun ben daha yeni başladım ilaçlara umarım herşey yolunda gider senin için Kaan bey her konuda dikkatli davranıyor işi şansa bırakmıyor diye düşünüyorum özellikle son görüşmemden sonra bu izlenime kapıldım. transferden önceki ay rahime bir işlem yapıldığında başarı şansının arttığını söyledi bana sana rahim filimi falan çekti mi???

transferden önceki ay rahimiçine bir sıvı vererek ultrason yada kameralı bir aletle bakmanın embriyonun tutunma şansını arttırabileceğini bana da söyledi. bende sadece dhea kullanılmadığı için hangi ilaç etkili bilmiyoruz tabii. emin olduğum bir şey var ama o da kaan beyin şansı arttırabilecek her ayrıntıyı düşündüğü.

Bütün korkularımı bir kenara atıyorum artık. Tamam vakti geldi. Allah'ın izni ve Dr Kaan Bozkurt'un yardımıyla bebeğimi istiyorum... Bugün tekrar gittim kendisine. Oturup konuştuk. Ben saçmalıyorum, bıkmadan dinliyor sağolsun:) Bin tane soru sordum. Hepsini yanıtladı. Ama ben de soru bitmez. Birazdan arayacağım sanırım:) Napim ya konuşmam lazım yine:) Söz oğlum olursa bir adını Kaan koyacağım:)Tedavinin detayları çok teknik valla benim de aklım şimdi o cümleleri kurmaya yetmeyecek. Ama bana en ilginç gelen şuydu. Ben biraz zayıfım bana birkaç kilo al dedi. Bir de arı sütü içmemi tavsiye etti:)Çok güldüm ya... "Karar verdin sen beni kraliçeler gibi doğurtacaksın, arı sütleriyle falan" dedim:)))) "Seni bir gebe bırakalım kraliçe gibi doğurturum meraklanma" dedi. Yok ben dayanamayacağım arıyorum:) Kaan Bozkurt beni yavru prensime kavuştur:))))

Anladığım kadarıyla bana da aynı tedaviyi önerecek.ileri yaşta normal görünen embriyolarında çoğu genetik bozuk olduğu için gerçekten sağlıklı bir 5. gün embriyosu için 3-4 kez yumurta toplanıp embriyo biriktirilmesinin en uygun yol olacağını söyledi. Sonrasında rahimiçi hiç iğne kullanmadan hazirlanıp boriktirilmiş embriyoların 5. güne gidenleri verilirse şans daha yüksekmiş.

15 haftayı sağsalim geçtim. ama daha önceki gebeliklerimdeki gibi rahim ağzı kısalması olur diye çok korkuyordum dikiş atılsın istiyordum. izmie dışında olduğum için gebeliğimi başka bir dr takip ediyor ama dr kaan bey telefonla hep yanımda sağolsun. ben dikiş atılması için her harcamaya razı kendisini arayıp gittiğimde artık hazneye purogesteron yerleştirilmesinin yeterli olduğunu ameliyat gerekmediğini uzun uzun anlattı. hem moralimi düzeltti hemde gereksiz para harcamaktan kurtardı beni allah razı olsun.

banada aynı şeyden bahsetti ama ben onu iki ay üst üste yumurta toplayıp biriktirmek olarak anladım..ayrıca dondurulmuşlarda tutunma şansının daha yüksek olduğunu da söyledi....hayırlısı bakalım umarım hepimiz için herşey yolunda gider...bu arada size arısütü önermiştir mutlaka onu sakın ihmal etmeyin ben daha öncede kullanmıştım ve benim fsh ımı 7 ye kadar düşürmüştü.
Hayırlısı olsun hayatım. Bu yeni tedavi yönteminden benim anladığım aynı ay içinde iki kere yumurtlama tedavisi ve toplanması. Cünkü ilk toplama işleminden iki üç gün sonra yenoden tedavi başlıyormuş. Arı sütünü banada önerdi ama sahte yada azaltılmışı çok oluyor diyede uyardı. Kendiside yıllardır kullanıyormuş bana ve eşime önerdiği destekleri. Hiç elli yaşında dermisin doktorumuza:)

merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum, kaan beyle ilgili neredeyse tüm yorumları okudum.
bende kaan beye gidiyorum, 2 aydır beni takibe aldı, dhea ve ek ilaçları banada verdi, yumurta rezervlerim azmış, 2-3 ay kullan sonrasında karar verelim ne yapacağımıza dedi, tabi bende heyecan ve korku dorukta. ilk bebeğim için mücadele veriyorum, allah izin verirse ikiz bebeklerim olsun istiyorum. kaan beyin tedavisini ve yöntemlerini çok iyi bilmiyorum merakla bekliyorum. allah hepimize nasip etsin yavrularımızı kucaklamayı. artık sizleyim :nazar:

Oğlum kaana kardeş için geldim yine dr kaan beye. 4 yumurta alındı bu sefer. Önceki tedavimde daha gençtim tabii.Kaan beye güvenim sonsuz yine sonuc alacağız inşallah.irenbede embriyoloji labutuarıda ekipte daha iyiymiş zaten. Kaan bey çok güveniyor onlarada. Kızım olursa kaana kardeş ece yakışır:)

10 gün önce yumurtalarım alınmıştı. ultrasonda rahim içi görüntüsünden şüphelendiği için dr kaan bey bütün embriyoların dondurulup saklandı.gebelik şansım düşermi diye endişelendim önce. ama kaan bey sanılanın tam tersine ilaçla uyarılmamış rahimiçine embriyorların sonradan yerleştirilmesinin şansı arttırdığına ikna etti beni sağolsun. hatta gelecekte birgün bütün hastalara sonradan transferin tercih edileceğini, bunun gebelik şansını düşürmenin tam tersine yüksek oranda arttırdığını anlattı.kendi kızı da hatta istanbulda embriyolog olarak çalışıyormuş. orada da dondurulmuşlarda gebelik şansının daha yüksek olduğu bilgisini almış.

o tedavinin ilk uygulandığı hastalardanım ben. kaan bey çok umut verici yayınlar olduğunu ama kendisinin tedavi yöntemine yeni başladığını söylediğinde ne kaybederimki dedim. daha önce başka tedavilerimde ya yumurta çıkmadı yada kalitesiz oldu. evet daha gebe kalmadım ama bir ay içinde 2 kez yumurta toplanarak ilk defa 4 yumurtam oldu ve 3 tane sağlıklı görünen embriyom donduruldu.allah razı olsun kaan bey her an bir telefon kadar uzaktaydı. gün gün embriyolarımın gelişimini öğrenebildim. gebelik şansu az olan kadınlarda lduğumu ilk muayenemden beri biliyorum ama hiç bu kadar iyimser olmamıştım. allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

Merhaba, öncelikle yaşanan olay ile ilgili tüm kadınlar kulübü üyelerinden ve Kadınlar Kulübü Sitesinden özür dileriz.

Bir hekim olarak tedaviler dışında sitelere girip yaşanılan hikayeleri kaleme almak gibi bir zamanımın olamayacağını takdir edersiniz. Ancak ekibimin yaptığı ve içinde ismimin geçtiği bir durumdan zarar görmekten dolayı benim de bir hekim olarak çok mağdur olduğumun bilinmesini istiyorum.

Bu kötü durumu yaşamamıza sebep olan, Kaan Bozkurt tedavilerinde hastaların kaleminden olan başarı hikayelerini bu kişilerin internet kullanıcısı olmadığını düşünerek , bunları Kadınlar Kulübü sitesinde paylaşmak isteyen, işi adına iyi birşey yaptığına inanan , ancak yaptığı hareket ile bana ve ekibime açıklaması olmayan şekilde zarar veren bir yönetici asitanından kaynaklanmaktadır. Kendisi ile geçen hafta itibari ile yollarımızı ayırmış ve bu durumu düzeltmek adına ne yapabiliriz düşüncesine odaklanmış durumdayız. Kadınlar Kulübü gibi milyonlarca kullanıcısı olan, bizim içinde çok önemli olan bir platform da bu tarz bir problem yaşandığı için çok üzgünüz.
Söz konusu kullanıcıların hepsi tedavi süreçleri açısından doğru hikayeler ve gerçek kişilerdir. Bu konuda araştırma yapmak isteyenler kişilerin gerçeklikleri ile ilgili info@kaanbozkurt.com.tr adresinden kişilerin bilgilerini isteyebilirler. Hatta durumu ispatlayabilmemiz açısından aklında soru işareti kalan herkesin mail adresinden kişi bilgilerini isteyerek bu süreci atlatabilmemizde yardımcı olmalarını rica ediyoruz.
Tekrar özür diler iyi günler dileriz.

Kaan Bozkurt

Merhaba

Sayın Kaan Bozkurt'tan yukarıda ki açıklama geldi. 12 senelik Kadınlar Kulübü tarihinde ilk kez bu kadar samimi bir cevap aldığımız için bizde teşekkür ederiz.

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
10 gün önce yumurtalarım alınmıştı. ultrasonda rahim içi görüntüsünden şüphelendiği için dr kaan bey bütün embriyoların dondurulup saklandı.gebelik şansım düşermi diye endişelendim önce. ama kaan bey sanılanın tam tersine ilaçla uyarılmamış rahimiçine embriyorların sonradan yerleştirilmesinin şansı arttırdığına ikna etti beni sağolsun. hatta gelecekte birgün bütün hastalara sonradan transferin tercih edileceğini, bunun gebelik şansını düşürmenin tam tersine yüksek oranda arttırdığını anlattı.kendi kızı da hatta istanbulda embriyolog olarak çalışıyormuş. orada da dondurulmuşlarda gebelik şansının daha yüksek olduğu bilgisini almış.

selam :) tüp bebek tedavisine başlamak irenbede nekadara mal oldu, merak ettiğim parça parçamı ödeme oluyor, hepsi birdenmi? şimdi kaan bey bana ilaçlarla bikaç aylık tedavi uyguluyor, sonrasında tüpbebeğe geçeceğiz ben merakla ve korkuyla bekliyorum. açıkçası aramayada korkuyorum doktor beyi, bana şu tedavi sürecinden yumurta toplama döneminden kısaca bahsedermisin, sanırım ben biraz korkağım :))

Bu işte bir iş var. Ikı yavruma da dr kaan bey sayesinde kavuştum. Ustelik iki kere tup bebek tedavisi olarak. İkinci doğumumu daha kasım ayı başında yaptım ve tum gebelik boyuncada kendisine gittim. O listedeki hastaların yaşadıklarına orada tedavi için gidip gelirken bizzat kendim şahit oldum. Üçüncü kez tüp bebek gebeliği yaşayanlarda , yaşı ileri olduğu için şansı az olup gebe kalanlarda. Kendisinin 15 yıldan uzun süredir tüp bebek alanında çalıştığını ve üç bine yakın bebeği olduğunu şahsen biliyorum. Orada yazılanlar gerçek olmadan yazabilmek için deha ötesi olmak lazım. Keşke böyle yorum yapmadan kendisini arasaydınız. Binlerce kadını çocuğuna kavuşturmuş birinin senaryo yazmaya hiç ihtiyacı yok

Arkadaşlar,
İlk bebeğim 1 hafta içinde aramıza katılıyorrr..:)) Artık sık sık Kaan Beye kontrole gidiyoruz. Yeni yılın ilk hediyesi olacak galiba.. Doğumdan sonra daha ayrıntılı yazarım ama bu süreçte Kaan beyin desteği ve ilgisini asla unutmam.
Tüp bebek düşünen arkadaşlar sakın umutsuzluğa kapılmayın, Kaan beyle tanışmadan da kapılarınızı kapatmayın..allah herkese sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba bende Kaan beyin hastayım.. İlk denememden olumsuz sonuç alınca dondurulmuş embrıyolarımı aldım ve kendisinin kapısını çaldım.. Kesinlikle harika bir doktor sayesinde 2 aylık bebeğimizi bekliyoruz.. Ben İzmirli değilim uzak bir mesafede olduğum için kontrollerine ne yazık ki gidemiyorum ancak Kaan beye her kontrolümden sonra telde bilgi verip önerilerini alıyorum.. Başka doktorlarada gittim ancak hiçbirinin cep numarasını bilmedim zor durumlar geçirirkende ulaşamadım hatta.. Şu dönemde izmir de oturup kontrollerden doğum sürecine kadar kendısının bana refaket etmesını çok isterdim..
Kesinlikle tüp bebek düşünen yada gebelik takibi yaptırmak isteyen arkadaşların gidebiliceği harika bir doktor.. Böyle reklamlara ihtiyacı olduğunu hiç düşünmedim.. Hayırlısıyla bebeğimi kucağıma aldığımda ikinci bebeği düşündüğümüzde gideceğimiz ilk adres.. :)

herkese merhaba, 14 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından bu yana kaan Bey'e gidiyorum. kesinlikle her konuda beni aydınlatıyor, ne zaman arasam kendisine ulaşabiliyorum ve kendisine sonsuz güveniyorum. hamileliğimin ilk haftasında başka bir doktora gitmiştim ama hiç memnun kalmadım. kaan bey sizinle uzun uzun konuşuyor, aklınızdaki tüm soruları cevaplıyor. ultrasyon muayenelerimiz bile ayrı bir keyifli geçiyor... eşimde bende çok doğru bir yerde olduğumuzu biliyoruz, oğlumuz emin ellerde.. kaan bey'i kesinlikle herkese tavsiye ederim. güvenebileceğiniz, güler yüzlü ve tecrübeli bir doktor arıyorsanız Kaan Bozkurt doğru isim...

36 yaşındayım ,3,5 senedir bebek sahibi olabilmek için 3 ayrı doktor ile 4 ay ilaç tedavisi(klomen)ve 2 defa aşılama tedavisi gördüm,maalesef ki hiçbirinden sonuç alamadım.Sebepsiz infertilite ,stres kaynaklıdır diye diye de 3,5 sene boşuna beklemişim.Neyse ki daha fazla geç kalmadan (bu benim yaşındaki kadınlar için oldukça riskli)bende Dr.Kaan Bozkurt ile tanışabilmişim,hastası ile iletişimi ,her detayı titizlikle incelemesi,istediği testler,yorumları ve tedavisiyle gerçekten fark yaratıyor ve kesinlikle güven veriyor..
Yapılan muayene ve test sonuçlarımda yumurtlama problemi ve rezervlerimin azaldığını öğrendim (daha önce neden istememişler ki bu testi)fakat verdiği vitamin ve ilaçlar sayesinde ve (bu ilaçları ilk defa duydum ve kullandım)sadece 1 ay kullandım bu ay 5 yumurtam vardı :)dhea,melatonin,omega 3 ,Co Q-10, premesis,antioxidant..Bu kadar kısa sürede ,bu kadar hızlı gelişme..Çok mutluyum önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallah olumlu sonucumu burdan sizinle paylaşırım.
Bu tedavilerde stressiz olmak bence çok çok önemli ben ilk defa bu kadar rahat ve inanarak tedavimi oluyorum ve Kaan Bozkurt'a çok güveniyorum.Hadi bakalım hayırlısı...

Back
X