• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

merhABA arkadaşlar ege doğum evinde heyet için geçen ay gittim dosyaları fotokopi çekip verdim şubat adet olunca gel dediler hemşireye iğnelere mi başlancak dedim hayır ilaç vercez dedi düşünme dedi hiç bi bilgim yok gidişat nasıl olacak yardımcı olurmusunuz daha önce yapanlar

malesef arkadaşlar.1,49 la sınıfta kaldım.....dün çok kötüydüm ve attım kendimi yatağa akşama kadar durup durup ağladım.inşallah 3. de kavuşurum artık destekleriniz ve yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim ikinize de.Allah sizin bebeklerinize sağlık versin canlarım..bana da dualarınızı eksik etmeyin olur mu ??
2012 de yazmışsınız merak ettim çocuğunuz oldumu

ben de tepeciğe başlamayı düşünüyorum. süreç nasıl ilerliyor, ilgi alaka nasıl. olumlu olumsuz yorumu olan var mı?

Arkadaşlar tepecik kadın doğum evinde tüp bebek raporu alanlar ya da ücretli yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi? erkek infertilitesinde sayı (7 mil/1ml)ve hareketlilik (%15) çok düşük olduğunda RAPOR İÇİN kadından HSG rahim filmi istiyorlar mı????????? ben izmirde kalcak yerim olmadığı için yaşadığım şehirde önceden çektirmek için randevu aldım bugün..hormon değerlerim normal çıktı yumurtalıklarımda kist, enfeksiyon falan yok... tüp bebek raporu için şart değilse boşuna acı çekmeyeyim diye soruyorum bilen varsa yazsın ALLAH RIZASI İÇİN :KK61:çok korkuyorum....

Tepecikte tüp bebek tedavisi oldum çok şükür başarılı geçtı raporsuz hastane 2800 tl alıyor ilaçlarıda ihtiyaç dahilince aldırıyorlar 1000 tl civarinda bir ilac la baslaniyor daha az veya fazlada oluyor raporlu hastane 410 tl ilaçlar 1500 unite 800 tl tutuyor tedaviye baslamadan butun tahliller tetkikler yapiliyor genetik testler rahim filimleri usg gerek gorulurse tanisal laporoskopi islemleri kılı kırk yarıyorlar ben memnun kaldm yurt dışından şehir dışından gelen hastalarda çok dr ar gayet basarili konuyla ilgili sizin yogun dertlerinizi dinleyemiycek kadarda yogunlar .

Devletin raporla karsiladigi ilac tek raporda 1500 ünite ilac veriyor buda ortalama 2 tüp bebeklik ilac demek tabi her tedavide rapor alacaksin her seferindede 1500 ünite ilaclik rapor veriyo fazlasiyla.

Back
X