- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
Merhaba arkadaşlar.. Ben 2 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden itibaren korunmuyoruz her ay adet olduğumda ağlıyorum ve nedense her ay adet olmayacak gibi hissediyorum sonuç hep hüsran hep mutsuzluk
1 yılın sonunda doktora gittim hormon testleri yapıldı prolaktin hormonum yüksek çıktı dostinex kullandım düştü doktor dedi ki tedavin bitti !! Böyle saçmaşey olur mu sanki tek sorun o değilmiş işte o gün bugündür hamile kalamıyorum bir kere daha gittim tekrar prolaktin yükselmiş 70 çıktı doktor hipofiz emarı istedi çektirdik temiz çıktı çok şükür.. ve şimdi ilaç kullanmıyorum çünkü kullandığım ilaçlar düşürüyo bırakınca yine yükseliyo hayıt tohumu çayı içiyorum ve bende sizler gibi EGE DOĞUM EVİNE gittim.Ben BALIKESİR GÖNEN de oturuyorum izmirde ablam var onun yanında kaldım tepeciğe gittim adetimin 3. günü hormon testi yaptılar ilk defa prolaktinim normal çıktı o yüzden doktora prolaktin sorunum var demedim bile hayıt tohumu sayesinde düşmüş normale 23 çıktı.. AKIN YAMAN bey adetimin 21. günü eşimle birlikte gelmemi istedi ama eşimin çalıştığı yerden izin alamıyoruz bu şartlar altında benim tek gitmem çözüm olmaz heralde dimi
bu yüzden yine ertelendi ben çok istiyorum çocuğumun olmasını arkadaşlarımın 1 tanesi bile kalmadı çocuksuz 

hep ağlıyorum hepppppp