İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

tolunay buldum seni burda.ben bu bölümü görmemiştim.yeni konu açtım az önce sonra burayı buldum.acaba burda özel yaptıran arkadaşlar var mıdır.bi tanıdığımdan duydum.arkadaşı deniz hnmın hastasıymış.benim gibi 1 çocuklu çikolata kisti varmış.ilaç ücretini ödersin.tüp bebek yaparız demiş.oda cesarat edememiş iş yeri olduğu için.acaba öyle bi şey var mı,duyanlardan bilenlerden cevap beklerim.

Bingoooo :))) ben de deniz hanım ın hastasıyım canım..ücretli yapıyorlar.örneğin devlet 40 yaşından itibaren tedavi ücretini karşılamıyor onlar özel yaptırıyor ve ücretini ödersen evet tedavini yapıyorlar.veya bir çocuğun var arkadaşında olduğu gibi ama devlet en az bir çocuğu olana da ödeme yapmıyor bu konuda.maksimum 5bin tl civarında tutar tabi bu fiyatı etkileyecek tek faktör kullanacağımız ilaçlar canım...tüp bebek tedavisi öyle çok zaman alan bir şey değil yani bu hastanede ben çok rahat ettim çünki tahlilleri öğleden sonra veriyorlar ve eğer öğleden sonra herhangi bir muayene işlemin falan yoksa evine yada işyerine dönebiliyorsun sonuçları beklemeden çünki hastane online olarak kendi sitesinden tahlil sonuçlarını veriyor bu uygulama sayesinde zaman kaybı olmuyor.

bu sayfa arkalarda kalmasın göz önünde olsun diye yazıyorum.ilgilerinizi bekliyorum.yok mu hastanede tedavi olup nette dolaşan kimse.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Açıkçası ben de bu topic i açtığımda çoğu kişinin bu hastaneyi tanımadığı kanaatine vardım.ama bu konuda on numara çalıştıkları kesin.http://www.egedogum.gov.tr/ buradan hastane hakkında bilgi alınabilir.üstelik sadece kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili bir hastane.küçük bir ünite değil.kapsamlı çalışıyorlar.daha önce de değinmiştimbu konuya genetik testleri bile sorgusuz sualsiz istediler.bu bence büyük olay,

Bingoooo :))) ben de deniz hanım ın hastasıyım canım..ücretli yapıyorlar.örneğin devlet 40 yaşından itibaren tedavi ücretini karşılamıyor onlar özel yaptırıyor ve ücretini ödersen evet tedavini yapıyorlar.veya bir çocuğun var arkadaşında olduğu gibi ama devlet en az bir çocuğu olana da ödeme yapmıyor bu konuda.maksimum 5bin tl civarında tutar tabi bu fiyatı etkileyecek tek faktör kullanacağımız ilaçlar canım...tüp bebek tedavisi öyle çok zaman alan bir şey değil yani bu hastanede ben çok rahat ettim çünki tahlilleri öğleden sonra veriyorlar ve eğer öğleden sonra herhangi bir muayene işlemin falan yoksa evine yada işyerine dönebiliyorsun sonuçları beklemeden çünki hastane online olarak kendi sitesinden tahlil sonuçlarını veriyor bu uygulama sayesinde zaman kaybı olmuyor.

selam.özel msjı yeni gördüm.ben forumda yeni olduğum için özel msj atma hakkım yokmuş. ücret olayına üzüldüm.ama güvenili olması çok önemli.bi de ben femara kullanıyorum şimdi.haftaya salı bitiyo.o gün deniz hanımda olucam.biz diğer tarafta karar verirsek mayıs adeti ile tedavi başlıycak.burda baya bekletiyolar mı acaba.

selam.özel msjı yeni gördüm.ben forumda yeni olduğum için özel msj atma hakkım yokmuş. ücret olayına üzüldüm.ama güvenili olması çok önemli.bi de ben femara kullanıyorum şimdi.haftaya salı bitiyo.o gün deniz hanımda olucam.biz diğer tarafta karar verirsek mayıs adeti ile tedavi başlıycak.burda baya bekletiyolar mı acaba.

canım rutin tahlilleri mutlaka istiyorlar ama bekleteceklerini sanmıyorum sizde sorun neydi ??? benim ilki negatifti o yüzden genetik testler ve ilk tedaviyle ikinci arasında biraz zaman açılsın diye beklediler açıkçası.diğer tarafa gelince ben de geçen sene aradığımda tahlilleri yapıp takip eden ay reglimin ilk günü çağırmışlardı...karar senin tatlım ama deniz hanımla görüş.

Son düzenleme:
canım rutin tahlilleri mutlaka istiyorlar ama bekleteceklerini sanmıyorum sizde sorun neydi ??? benim ilki negatifti o yüzden genetik testler ve ilk tedaviyle ikinci arasında biraz zaman açılsın diye beklediler açıkçası.diğer tarafa gelince ben de geçen sene aradığımda tahlilleri yapıp takip eden ay reglimin ilk günü çağırmışlardı...karar senin tatlım ama deniz hanımla görüş.

bende endomerioma yani çikolata kisti var,kanallarım da kapalı.sorun bu.

bu kistten dolayı bi asit gibi sıvı salgılanıyomuş.bu da düşük riskini artırıyomuş.femarayı kullanıyorum şansım artsın diye.tutsa bile has
talık düşmesine neden oluyo.eşim de bu yüzden çekiniyo.ne yaparız,sen üzülürsün.diyo.bakalım hayırlısı...

iyi akşamlar.yarın hastaneye gidiyosun deme canım.benim sorumu unutmazsan sevinirim.özel yapılınca ne kadar tutar diye.bizim ssk mız var.eşimden belki sorarlar.senden haber bekliyorum.sanada şifalar inşallah iyi haberini bekliyorum.

iyi akşamlar.yarın hastaneye gidiyosun deme canım.benim sorumu unutmazsan sevinirim.özel yapılınca ne kadar tutar diye.bizim ssk mız var.eşimden belki sorarlar.senden haber bekliyorum.sanada şifalar inşallah iyi haberini bekliyorum.

canım adetimi bekliyorum bugün gelmesi gerekiyordu ama yine gecikti ilk tüp bebek denememden sonra regl aralıklarım 34 güne çıktı 30 günden....ama aklımdasın canım mutlaka soracağım.bu arada tahlillerini ssk dan karşılarlar sadece tüp bebek aşamasında özel olur seninki unutmam canım benim merak etme.bizi bizden başka anlayacak kimse yok...ama en geç haftaya ptesi yada salı giderim diye umuyorum tatlım..

selam herkese.burda ilerleme olmuş :) kendi durumumdan bahsedeyim tekrarlayan düşüklerim var.geçen yıl eşimin spermiyogramını bu hastanede yaptırmıştık.izlenimlerim olumluydu.hastane ilk bakışta vasat görünsede hele ki giriş katının kalabalığı felaket burda ne işim var diye sorgulatıyor kişiliğinize ama 2.kat tüp bebeğe çıkınca hımm diyorsunuz.hastanenin tüm personeli ilgili ve güler yüzlü.hasta hakları üst seviyede sürekli kontrol edildikleri içinde olabilir.ilk kez tüp bebek dosyam açıldı.hamile kalmamla ilgili sorunum olmamasına rağmen incik cincik bir çok test yapılacak umarım düşüklerimin sebebi bulunur.genetik tarama için eşle gelmek gerekiyor.yurt dışında yaşadığımız için yazın anca yaptırabileceğiz.geç olsun güç olmasın zaten.genetik doktoru harika bence öyle sakin öyle açıklayıcı anlattı ki olacakları ve olabilecekleri.sekreteride çok ilgili.tüp bebek doktorumda Şivekar hanım.çok tecrübeli bana fazlasıyla güven verdi.şimdilik sadece hormon testlerim yapıldı.onlarda sorunum yokmuş çok şükür.rahim filmi için adet bitimi denildi ama adet tarihim plana uymadı.2. randevu içinse bana uyan tarihler doluydu.yakında yurt dışına çıkacağım için oda yaza kaldı.doktorum tüm sonuçları alınca değerlendirelim dedi.
Orda bekleme salonunda otururken aynı kaderi paylaşanlarla sohbet etme fırsatı oluyor.bazen neşelenip bazen ağlıyorsun.ama konuştuğum herkes hastaneden memnum kendim için doğru yeri seçtiğimi düşünüyorum.hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.esenlikle kalın.

slm aranıza yenı katıldım 2 gün önce bende tepecik tüp bebek merkezindeydim.bende tam 1 sene önce çikolata kisti yüzünden laporoskopi oldum ama tekrarladıgı için tüp bebege başlıyalım dediler.ben bişey sormak istiyordum dosya hazırlamak ne kadar zaman alıyor.bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennn

tolunay nerdesin arkadaşım.dün hastaneye gidemedin mi.benimde dün adet olmam grekiyodu.30.günümdü.gelmedi.ağrı var,çok hafif le
keler geliyo.salı günü randevum var ya deniz hanıma.gerçi ben sadece görüşme için giderim.diyorum.çünkü ilacım yeni bitmiş olucak.belki tahlil yaparlar.sana güveniyorum.bu hastane daha güvenilir olabilir belki.

tolunay nerdesin arkadaşım.dün hastaneye gidemedin mi.benimde dün adet olmam grekiyodu.30.günümdü.gelmedi.ağrı var,çok hafif le
keler geliyo.salı günü randevum var ya deniz hanıma.gerçi ben sadece görüşme için giderim.diyorum.çünkü ilacım yeni bitmiş olucak.belki tahlil yaparlar.sana güveniyorum.bu hastane daha güvenilir olabilir belki.

canımmmm adet olmayı bekliyorum günüm geçti ikinci gün gel demişlerdi ayın 18. de gitmiş olmam lazımdı ama gelmiyor inatla deliriyorum ben de.:36::36::36: randevun varsa kesin git canım tahlil mutlaka isteyeceklerdir.tahlillerin güvencen varsa ki var demiştin oradan yapılacaktır emin ol.sadece durumundan dolayı tüp bebek kısmını sen ödeyeceksin.bu arada ben ilk ege üniversitesinde deneme yaptırmıştım ve orada yaşından dolayı özel yaptıran bir arkadaş vardı hesaplamıştık 4400 civarı bir para tuttu demişti ilaçlar dahil.... dediğim gibi 2500tl gibi bir miktar hastaneye gidiyor demişti arkadaş gerisi de ilaçlar diye hesaplamıştı.yani denildiği gibi en fazla 5000 tl civarında tutacaktır diye düşünüyorum...

slm aranıza yenı katıldım 2 gün önce bende tepecik tüp bebek merkezindeydim.bende tam 1 sene önce çikolata kisti yüzünden laporoskopi oldum ama tekrarladıgı için tüp bebege başlıyalım dediler.ben bişey sormak istiyordum dosya hazırlamak ne kadar zaman alıyor.bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennn

canım ben şubat ayında başvurmuştum ama ocak ayının başında bir denemem olmuştu biraz ara da açılsın diye sallandık.senin daha önceden denemen varmı ?? genetik test istiyorlar bu da 1 ila 1.5 ay sürüyor sonuç alması.benimki 1 ayda çıktı tabi.rutin tahliller var adetin 3. günü adetin 21 günü eşin ve senin serolojik testlerin spermiyogram film yada gerekli görülürse histeroskopi vs.birbuçuk ay kadar bunlar sürecektir ama dosya tamamlandıktan sonra bir hafta on güne kadar karar verilir diye düşünüyorum çünki ben ege üniversitesinde dosyayı tamamladıktan bir hafta sonra kararım çıkmıştı....

tolunay ben bugün reglimin ilk günü.salı randevu,reglimin 3. güünü oluyo.bakalım inşallah bi şeyler olur.

Back
X