tolunay buldum seni burda.ben bu bölümü görmemiştim.yeni konu açtım az önce sonra burayı buldum.acaba burda özel yaptıran arkadaşlar var mıdır.bi tanıdığımdan duydum.arkadaşı deniz hnmın hastasıymış.benim gibi 1 çocuklu çikolata kisti varmış.ilaç ücretini ödersin.tüp bebek yaparız demiş.oda cesarat edememiş iş yeri olduğu için.acaba öyle bi şey var mı,duyanlardan bilenlerden cevap beklerim.
Bingoooo :))) ben de deniz hanım ın hastasıyım canım..ücretli yapıyorlar.örneğin devlet 40 yaşından itibaren tedavi ücretini karşılamıyor onlar özel yaptırıyor ve ücretini ödersen evet tedavini yapıyorlar.veya bir çocuğun var arkadaşında olduğu gibi ama devlet en az bir çocuğu olana da ödeme yapmıyor bu konuda.maksimum 5bin tl civarında tutar tabi bu fiyatı etkileyecek tek faktör kullanacağımız ilaçlar canım...tüp bebek tedavisi öyle çok zaman alan bir şey değil yani bu hastanede ben çok rahat ettim çünki tahlilleri öğleden sonra veriyorlar ve eğer öğleden sonra herhangi bir muayene işlemin falan yoksa evine yada işyerine dönebiliyorsun sonuçları beklemeden çünki hastane online olarak kendi sitesinden tahlil sonuçlarını veriyor bu uygulama sayesinde zaman kaybı olmuyor.