İzmir Egepol Bülent Turgut Ay hastaları..

esra83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
344
7
116
İzmir
Arkadaşlar kendisine gidenler ve doğum yapanlar varsa yardımcı olabilirmisiniz?? Şu an kendisine gidiyorum .Ve Allah nasip ederse sezeryan olacağım. Şu an memnunum ama deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Daha iyisi yok izmirde. Sezaryen günü ayaklandim ve dikis acim olmadi. Sadece dogum oncesi degil dogum soneasi da ilgili. Her zaman guleryuzlu. Kosulsuz guvenebilecegim iki dr var bir bulent bey. Iciniz rahat olsun. Bebeginiz saglikla gelsin.

Cok sağolun teşekkür ederim..Geç oldu anca girebildim..Ama içimi rahatlattınız doğrusu:))

Merhaba kızlar benim doktorum da Bülent bey , kendisi son derece nazik, ilgili ve güler yüzlü biri.. her gittiğimde bin tane soru soruyorum hiç sıkılmadan sabırla cevaplıyor, kıyamam..İyi ki var..Tesadüfen denk geldi ve gittim..İyi ki de doktorum olmuş benim

bende Bülent beyin hastasıyım inşallah göründüğü gibi iyi bir doktordur :)

Merhaba, benim de doktorum Bülent bey. Doktorumdan çok ama çok memnunum. İyiki onu tanımışım :)

Memnun olmana sevindim.Kaç aylıksın bide normal mi yoksa sezaryen mi düşünüyorsun

1350tl dediler sezaryen normal doğum farketmiyomus fiyat ayni. Fiyatın içinde epidural, kapı süslemesi, fotoğraf çekimi bide bebegin görme ve isitme muayenesi de dağılmış.

Benim doktorumda Bülent bey memnunum ama muayene aralıkları çok sanki 5 hft sonra gel dedi doğum yapanlar memnun mu tanı koymakta gecikmiyordur umarım kendisiyle sorunlu gebelik geçiren var mı

kızlar peki bişey sorucam.bn duydum ki eğer acil doğum olursa gece gitmek zorunda kalınırsa gibi kendi doktorumuz gelmiyormuş araştıran var mı içinizde.benimde doktorum bülent bey egepole onun için gidiyorum zaten.

Kızlar benim sancim gece geldi ama doğum gündüz 3te oldu Bülent bey girdi doğuma. Cok iyi gecti demem o ki çok düşük bir ihtimal başka bir doktorun girmesi girse bile hastanedeki tüm doktorlar iyi içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…