İzmir Egepol Bülent Turgut Ay hastaları..

Resmen soyguncular yaa. off. bana devlet hastanesi yolu göründü.
Hic suratini asma ben ege uniye de gidiyorum kontrole daha once gitmedinse bu hafta hemen git pembe kartin ciksin.evet biraz eziyet oluyor aksam 8 de internetten randevu aliyorsun sonra sabah gidip yine siraya giriyosun sonra ultrason sirasi kan verme sirasi ertesi gun ogleden sonra yine gidiyosun tahlil sonuclarina bakiyorlar cidden 1 tam gunun orda geciyor ama inanki tepeden tirnaga her seyine bakiyorlar ayrica Allah korusun bebeginde en ufak bir sorun veya dogumda bir problem olursa bu bahsettigimiz hastanelerin hepsi oraya sevkediyo cunku yeterli donanima sahip degiller.ayrica hic birinde kadin dogum acil yok ama gece gidince orda her zaman doktorda var ebelerde var ben cok cok memnunum.sadece hic hizmet yok yani sonucta devlet hastanesi prenses muamelesi gormuyorsun.dogum yapincada ozel oda tutarsin tek kisilik 90 tl geceligi.

Konu eski ama belki yeni okuyacaklar olur. Bende kendisiyle gebeliğimde tanıştım baştan sonra ilgiliydi güler yüzlü samimi olumsuz tek cümle söylemeyen bir doktordu. Zor bir gebelik geçirdim kendi yetmediği yerde başka dr. lara yönlendirdi sağ olsun ama 34 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Bir gün öncesinde hastanedeyken ve hiçbir şey yok derken ertesi sabah kaybettim meleğimi. O kadar şeye rağmen sağ olsun hiç ilgisini göremedik sonrasında sadece kontrol de görebildik kendisini. Ne bir iyi söz ne bir ilgi alaka yoktu. Biz bir baba yerine koyup birkaç teselli de bulunmasını isterdik ama olmadı canı sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…