- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
selam zeynep_kerem ben de bülent turgut ay 'ın hastasıyım söyleki çocuklugumu bile bilir diyebilirim ablamın doktoruydu kendisi...bende pkoluydum insülin direncimde yüksek çıkmıştı tedaviye başladık hem kilo vermeme çok büyük olanak sağladı hemde adetimi düzene soktu..sebepsiz kısırlık vardı ilaçlara rağmen hamile kalamayınca mayısta rahim filmi çekildim.haziran adetimde aşılamaya geçecektik ki hamile kaldığımı öğrendim..maalesef geçen hafta 9+3 te bebeğimin kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum...yaşanabilecek olumsuzluklukları göze aldığın zaman gözün kapalı güvenebileceğin bir doktordur kendisi enerjimi hiç bir zaman düşürmemiştir...bütün pozitif enerjisi ve insanlıyla harika bir doktordur.pişman olmayacaksın emin ol...kızlar selamlar .. polikistik over hastasıyım ve 2 yıllık evliyim yılbaşından beridir bebek istiyoruz olmadı bende 1,5 ay evvel Bülent Bey'e muayene oldum adetin 3. günü gittim bana insülin direnci için MATOFİN - İNOFOLİC COMBİ - DEKORT - KLOMEN VE PROGESTAN verdi .. adetim 2 - 3 ayda bi gelio yaa sizce Bülent bey bu aşamalar içinde iyi bir dr. mudur ? böyle hamile kalan varmıdır ? yardımcı olursanız sevinirim.
Ven 38+1 de ikizlerimi planli sezeryanle dogurdum. Doktorum Bülent Bey yaptirdi dogumumu.kendisinin hayraniyim buu arada mukemmeldir. Hastaneyide seviyorum.kayittaki kizlar haric tum hemsire ve dr.lar iyi bence orada. Bende sizin korkulariniizi yasiyordum ama korktugum gibi olmadi.zaten bi sorun varsa bulent beyplanli sezeryam yapior gece baca cikip gelebilir bebek diye. Ona guveninemjn ellerdesiniz. Saglikli gebelik ve saglikli evlat diliyorum.Arkadaslar epey olmus konu acilali ama yardimci olursaniz sevinirim.
6 aylikhamileyim ve bulent bey in hastasiyim. Randevuma daha var o yuzden buradan sormak istedim.
Normal doğuma gece novetci kinse o giriyormus diye okudum. Bi degisiklik var mi bu durumda bilen var mi kendi doktorumuz giremez mi acaba.
Bir de egepolde dogum yapanlar memnun mu acaba ?
Ven 38+1 de ikizlerimi planli sezeryanle dogurdum. Doktorum Bülent Bey yaptirdi dogumumu.kendisinin hayraniyim buu arada mukemmeldir. Hastaneyide seviyorum.kayittaki kizlar haric tum hemsire ve dr.lar iyi bence orada. Bende sizin korkulariniizi yasiyordum ama korktugum gibi olmadi.zaten bi sorun varsa bulent beyplanli sezeryam yapior gece baca cikip gelebilir bebek diye. Ona guveninemjn ellerdesiniz. Saglikli gebelik ve saglikli evlat diliyorum.
Merhabalar, ben İzmir dışından geleceğim, Bülent bey ile gelmeden önce iletişim kurmak istiyorum. Muhtemel laparoskopi olacağım. Telefon numarası ya da e posta adresi varsa özelden atar mısınız bana?bende Bülent beye gidiyorum geçen sene tanıştık kendisi ile marttan beri çocuk düşünüyorum olmadı yaş 30 ü geçince 6 ay deneme yeterli dedi.hormon testleri normal eşimden test istedi birde benim polip var ona bağlı olarak mı önlem olarak mı bilmiyorum eylül ekim gibi rahim testi istedi onu tam anlamayamadım sonuç göstermeye gittiğimde tekrar sorucam .. tedavi sürecinde olan varmı Bülent bey bakalım neler olucak
Kızlar slm Bülent beyin hastasıyım kesinlikle çok memnunum sadece cinsiyetimiz konusunda biraz tereddütteyiz tamamen emin olmadan söylemiyor :) kıza benziyor diyor şuan için sizlerde ne kadar sürede tahminde buluındu ben 16 . haftadayım :))
Doğum ücretleri hakkında bilgi verir misiniz acaba bende hastane ve doktor arıyorum
Resmen soyguncular yaa. off. bana devlet hastanesi yolu göründü.Medical parkta 3550 cinarli 1200 du 1600 olmus hepsi ucmus durumda ayrica bunlar 1 gece fiyatlari 2 gece kalicagimiz icin bu fiyata cikamiyoruz.beni en cok delirten dogumdan sonra yeni dogan yogun bakimini kullanirsaniz ucretsiz.zaten yeni dogan devlet korumasinda nereye gitsen ucretsiz her soylendiginde yuzlerine vuruyorum.hastane degil hepsi ticarethane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?