Bugün kontrolüm vardı oğluşum büyümüş çok güzel bir duygu iki hafta sonra tekrar kontrolüm var nst'ye gircekmişim.Bugün doğuma giden o kadar çok anne adayı vardıki. Çok heyecanlandım allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bugün doğum yapanlara :) darısı bana ve doğumu bekleyen arkadaşlara inş. hayırlısı ile, oğlum 1,946 gr boyuda 39 cm. olmuş gökalp bey çok iyi herşeyi dedi çok şükür allahıma 3,500 kg. arası olur dedi kilosu doğumda 9 mayıstada doğum olcak hayırlısı ile allah yardımcımız olsun
Bugün kontrolüm vardı oğluşum büyümüş çok güzel bir duygu iki hafta sonra tekrar kontrolüm var nst'ye gircekmişim.Bugün doğuma giden o kadar çok anne adayı vardıki. Çok heyecanlandım allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bugün doğum yapanlara :) darısı bana ve doğumu bekleyen arkadaşlara inş. hayırlısı ile, oğlum 1,946 gr boyuda 39 cm. olmuş gökalp bey çok iyi herşeyi dedi çok şükür allahıma 3,500 kg. arası olur dedi kilosu doğumda 9 mayıstada doğum olcak hayırlısı ile allah yardımcımız olsun
selam canım oğluşunu sağ salim doğrurusun inşallah boğa burcu olcak oğlun benimde burcum boğa gökalp bey çok iyi bir dr bende çok memnunum benim çocuğum yok ama tedavi luyorum hayırlsıyla olacak inşalah tek duam bu nolur sizde dua edermisiniz hamilellerin duaları kabul olurmuş ne güzel acaba bende o duyguyu tadacakmıyım ki bunu söylerken bile heyecanlannıyorum rüyalar görüyorum ama bakalım gerçek olcakmı kusura bakmayın kafanızı şişirdim özür dilerim kendinize ve oğlunuza iyi bakın hayırlı geceler
selam canım oğluşunu sağ salim doğrurusun inşallah boğa burcu olcak oğlun benimde burcum boğa gökalp bey çok iyi bir dr bende çok memnunum benim çocuğum yok ama tedavi luyorum hayırlsıyla olacak inşalah tek duam bu nolur sizde dua edermisiniz hamilellerin duaları kabul olurmuş ne güzel acaba bende o duyguyu tadacakmıyım ki bunu söylerken bile heyecanlannıyorum rüyalar görüyorum ama bakalım gerçek olcakmı kusura bakmayın kafanızı şişirdim özür dilerim kendinize ve oğlunuza iyi bakın hayırlı geceler
maşallah oğluşuna, senle yakın zamanlarda doğum yapıcaz heralde, benimde sata göre 7mayıs gözüküyor. ben de haftaya cuma nstye giricem. hayırlı doğumlarrr
arkadaşlar gökalp bey askeri hastaneden ayrılan gökalp bey mi
eğer oysa çok iyi bir doktor askeri hastaneye gidiyorum ve ayrıldığını öğrenince çok üzüldüm hem kendi iyi hem de işini iyi yapıyor..
evet askeri hastaneden gelmiş gökalp bey gerçekten çok iyi bir doktor sevecen insancı bir doktor çok memnunum allah iyiki karşıma çıkarmış gökalp beyi
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Rabbim inş.sizede en yakın zamanda evlat duygusunu tattırır.Ama lütfen hiç umudunuzu kaybetmeyin Yüce Allahım o kadar büyükkü hiç ummadığınız anda size evlat verir:dualarım sizinle allahım herkeze yaşatsın size ve bekleyen tüm anne adaylarına içime doğuyor en yakın zamanda sizde müjdeli haberle bize yazaılar yazcaksınız allaha emanet olun ve ümidinizi hiç bir zaman kaybetmeyin ben çok şahit oldum kaç sene sonra nur topu gibi evlat sahibi olanları herşeyin hayırlısı olması dileğiyle kendinize iyi bakın
Allah sana da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın hayırlı bir evladın olsun inşallah.
ben çok üzüldüm ayrıldığını duyunca ama tabiki kendi için neresi iyiyse oraya geçecek
allahım sizede hayırlı doğum versin ve sağlıkla kucağınıza alın..
amin canım inşallah bakalım perşembe günü randevum ne diyecek dr ilacamı başlıcaz bilemiyorum 2 defa ilaç içtim ama olmadı bu sefer olur inşallah zaten artık son defa ilaç kullancam eğer yine olmazsa bırakacağım zaman rabbim berirse olur vermezse olmaz deyip düşünmeyeceğim becerebilirsem tabiki belki kafama takmazsam olur Allah isteyen herkese versin canım eğer hamile kalırsam ilk sana yazacağım canım cümlemize hayırlsıını versin rabbimopuyorumnanaktan
c.tesi kontorlüm vardı ve iyi bir kontrol geçirdim bebeğim büyümüştü. fatma hanım sabah olduğu için sanırım ergindi biraz ama bana normal davrandı yardımcısına biraz kızdı. bir çok merak edileni sordum ve öğrendim.
3boyutlu ultrason varmış. sadece resim çekilerek bakılırsa 60 lira. cd kayıt isterseniz 50lira daha veriyorsunuz yani 110lira tutuyor.
bebeklerin giydirildiği bir oda yokmuş maalesef bebekler doğumhanede giydiriliyormuş. müsait olursak biz resim çekiyoruz ama bazen yoğun oluyoruz o zaman maalesef resim çekemiyoruz dediler.
doğumhaneye doğum sırasında kimseyi almıyorlarmış ben istiyordum ama yasak dediler. çekimde yapmıyorlarmış doğum anında bazı hastaneler sivil almıyor ama görevliler çekiyor oda yokmuş. sadece müsait olursak giydirilirken çekiyoruz dediler.
hastanedeki 4 adet küvez varmış. erken doğumla bebeğiniz orada kalmak zorunda olursa size bir isim ve şifre veriliyormuş bebeğinizi 24 saat hastanenin sitesinden istediğiniz anda izleyebiliyorsunuz.
aklıma gelenler bunlar baika aklıma gelen olursa yazarım. çok uzun oldu zaten
c.tesi kontorlüm vardı ve iyi bir kontrol geçirdim bebeğim büyümüştü. fatma hanım sabah olduğu için sanırım ergindi biraz ama bana normal davrandı yardımcısına biraz kızdı. bir çok merak edileni sordum ve öğrendim.
3boyutlu ultrason varmış. sadece resim çekilerek bakılırsa 60 lira. cd kayıt isterseniz 50lira daha veriyorsunuz yani 110lira tutuyor.
bebeklerin giydirildiği bir oda yokmuş maalesef bebekler doğumhanede giydiriliyormuş. müsait olursak biz resim çekiyoruz ama bazen yoğun oluyoruz o zaman maalesef resim çekemiyoruz dediler.
doğumhaneye doğum sırasında kimseyi almıyorlarmış ben istiyordum ama yasak dediler. çekimde yapmıyorlarmış doğum anında bazı hastaneler sivil almıyor ama görevliler çekiyor oda yokmuş. sadece müsait olursak giydirilirken çekiyoruz dediler.
hastanedeki 4 adet küvez varmış. erken doğumla bebeğiniz orada kalmak zorunda olursa size bir isim ve şifre veriliyormuş bebeğinizi 24 saat hastanenin sitesinden istediğiniz anda izleyebiliyorsunuz.
aklıma gelenler bunlar baika aklıma gelen olursa yazarım. çok uzun oldu zaten
Allah senden razı olsun canım moralimi düzelltin benim için dua etmen beni çok duygulandırdı canım bende senin için dua edeceğim sağ salim doğum yapman için öyle şeyler yaşadımki o yüzden umudumu yitirmeye başlamıştım ama pes etmicem bugün çok canım sıkıldı ağladım hep eşimde çok üzüldü nolur pes etme herşey güzel olcak dedi senin dediğin gibi moralini yüksek tut dedi bugün can sıkıntısından evleri temizledim çokda yoruldum aslında hiç halim yoktu ama stres attım bi yandanda iyi oldu canım kafanı şişirdim senin sağol rabbim senin ve bebeğininin yanında olsun isteyen herkesede bebek sevgisini tattırsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:Saruboceq:inşallah ama ben inanıyorum olcak ama sizde pes etmeyin lütfen moralinizi çok yüksek tutun herşeyde bir hayır vardır.Benim için bunları yazmak çok kolay olabilir ama sizide çok iyi anlıyorum yanlış anlamayın beni lütfen sadece ümidinizi kaybetmeyin ve yarım bırakmayın devam edin çok güzel heberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle doğuma girince sizin için çok dua etcem allahım herkeze evlat sahibi olmayı nasip etsin (amin)
Gerçekten kötü bebek doğarken fotoğraf çekilmemesi hatıra olarak kalması çok güzel her hastanenin ayrı prensip şekli bizde odasında çekeriz artık ama ben yinede şansımı deneyim belki çekerler :) yeni bölümdede inş. oda sıkıntısı çekilmez gerçekten çok yoğunluk olmaya başladı yanımda eşim kalacağı için refakatçı özel oda olursa daha rahat eder insan hayırlısı olsun
canım çok teşekkürler maşallah her detayı öğrenmişsin bizlere sorulacak soru kalmamış:))
sadece bende merak ettiğim tek nokta, yan tarafta yapılan ek bina ne zaman bitecek ve açılacak acaba? Doğumdna sonra özel oda sıkıntısı daha doğrusu tek kişilik oda sıkıntısı kalmaz bu şekilde süpe rolur inşallah yetişir bizlere:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?