İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Allah sizdende razı olsun gerçekten moral çok önemli hani derlerye allah herşeyin hayırlısını versin evlatda öyle bişey herşeyde vardır bir hayır zamanı vakti gelince yüce allahım herşeyi yaşatır kullarına.Ayrıca pes etmeyeciğene çok ama çok sevindim ayrıca kafam şişmiyor :) tam tersi çok mutlu oluyorum eşinizde ne mutlu size destek oluyor sakın üzülmeyin güzel haberlerinizi bekliyorum hayat devam ediyor.Yarın insana neler getirir kimse bilemez Allah yardımcınız olsun kendinize iyi bakın moralinizi yüksek tutun lütfen Alllaha emanet olun

Evet aslında çok yapıyoruz reklam :sm_cool: hastane çok sakinken biz canlandırdık randevu almak bile zorlaştı fiyatlara zam geldi zararı bize olcak ama inş. yeni yapılan bölümde tek kişilik olur odalar sonuçta para ödüyoruz oda için bakalım bir bitsinde görcez bakalım

doğru söylüyorsun canım rabbim izin istemeyince olmuyor yeterki o istesin hayırlısııhepimiz için canım biz pes etmeyelim yeterki ama inanki sen bana çok güzel moral veriyorsun beni rahatlatıyorsun belkide seninle egepolde karşılaşıyoruzdur ama tabiki tanımadığımız için birbirimizi rabbim senin yanında olsun bebeğini kucağına alman için sana yardım etsin canım sende bebeğinde ALLAHA EMANET OLUN CANIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evet belkide karşılaştık artık daha sık gitmeye başlıycam doğum yaklaştığı için inş. karşılaşırız birgün 9 mayıstada doğumum var pazara geliyor doğum ama belki karşılaşırız birgün 02 nisanda tekrar gitcem 5 yaşında kızımda var yanımda eğerki denk gelirsek muyene günlerimiz karşılaşırız kısmet herşey görüşmek üzere kendinize iyi bakın

ay cnm 9 mayıs demek günün tam belli,oldu demekki hayırlısı inşallah sağ salim kurtulursun hepiniz için dualarım ,,
bu arada ben ilk gittiğimde özel olarak gittim 75 lira ödemiştim 3 aylık fealna hamileydim..şimdi nekadar bilmiyorum ama özel doğum 2800 lira olmalı

selam canım ben bugün gittim dr a ilaç verdi dr 31 martta tekrar randevum var 4 de keşke karşılaşsaydık ne güzek kzınıda görürdüm kzının adı nedir peki?canım benim bebeğin boğa burcu olcak benim burcmda boğa kendine bebeğine ve kızına iyi bak benim içinde kızını öpersen sevinirim canım bebeğinin adını ne koyacaksınız ?opuyorumnanaktan

Merhaba inşallah çok iyi geçer randevunuz kızımın adı inci oğlumun adınıda kaan koycaz kısmetse babası karar verdi kız bana aitti erkekte babasına hayırlısı ile kızımda sizi çok öpüyormuş kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere

evet 9 mayısta olcak hayırlısı ile bebeşin nasıl sen nasılsın toparlanmışsındır oğluşunda toparlanmıştır ne güzel allah sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin inş. duaların için teşekkür ederim görüşmek üzere

yaz bebeği olcak ne güzel biz ne yapcağımızı şaşırdık klimayı çalıştırıyoruz sıcak oluyo kapatıyoruz serin oluyo ...kırkımız çıksaydı pek rahatlıycaz..sorma cnm oğlum çok iyide gece kuşu aynı karnımdaki gibi herşey, bütün gün hiç hreket etmezdi gecede beni uyutmazdı kıpır kıpır, hala öyle şu geceyi gündüzü tanısa pek rahat etcem uykusuzluktan bittim vallaakannehirbu günlerin tadını çıkar gerçekten bnmde kızım var biliyosun gündüzleride oğlum uyuyo kızım ayrı bi ilgi istiyo gelen giden de ayrı tabi...nekadar dinlenirsen okadar iyi inanki ihtiyacın olcak.

Allah yardımcın olsun cnm kırkı çıktıktan sonra düzelir inş. erkek çocukları birde kızlar gibi olmuyor ben kızımdan fazla çekmedim inş. buda uslu olur ama senin dediğin gibi gece durmuyor karnımda dertler gece başlar derler doğru valla allah yardımcın olsun ama bunlar tabii tatlı,güzel yorgunluklar :) kendine iyi bak

canım yaa ismide çok güzelmiş ben onu yanaklarından çok çok öpüyorum sende kendine ve çocuklarına çok iyi bak canım sağlıcakla kalopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar, cuma günü sabahtan kontrolüm vardı. ilk defa nst çekildim. ama oda bulmakta zorlandılar. çünkü birsürü doğuran vardı. ve yeni doğum yapmış bir bayanın yanına aynı odada nst çekildim. hemşireye yan bina nisanda açılcak diyorlar doğru mu dedim. yetişmesi imkansız dedi. üzüldüm vallaha. bu arada bebiş satı beklemicek gibi görünüyor. rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ama tek kişilik odalar hayal gibi görünüyor. doktorum doğum mevsimi başladı dedi. işte böyle...

çok saçma aslında nst çekilmek içinde yeni doğum yapmış kişinin yanına almaları saçmalık sonuçta hastane orası nst odası ayrı olması gerekir ilk defa duydum böyle bir saçmalık.Bizde para ödüyoruz sonuçta iki kişilk odalar olması hiç doğru değil benim eşim kalcak yanımda mecburu olarak diğer doğum yapan bayan nasıl rahat etcek acaba hayret bişey cuma günü bende gircem nst'ye eğerki böyle birşey yaparlarsa şikayet ederim sonuçta özel bir hastane orası

vallahi canım ben de şaştım kaldım. zaten doğum yapanların yanına kimseyi uzun süreli almıyorlar. baktım hep ananeler var. of nisanda açılcak diye seviniyordum o da açılamıcakmış. sonuçta gelenimiz gidenimiz çok olcak. ama yer olmadığı için alamıcaklar. hayır bekleme yapacak yer bile yok. doğum odalarının önündeki oturulcak yerde zaten muayneye gelen hamile bayanlar oturuyor.

Aynen valla sonuçta ziyarete gelenler olcak hiç kimse şikayet etmiyormu acaba ssk hastanesi değilki orası rezillik çekcez yani hayırlısı oslun bakalım

Aynen valla sonuçta ziyarete gelenler olcak hiç kimse şikayet etmiyormu acaba ssk hastanesi değilki orası rezillik çekcez yani hayırlısı oslun bakalım

sezaryen doğumları randevu ile yapıyorlar ayarlayabilirler aslında

sezaryen doğumları randevu ile yapıyorlar ayarlayabilirler aslında

nst'ye girdiğimde bende sordum nisan sonuna kadar yetişmezmi diye yetişmez dedi yeni bölüm doğum yapanlarada sordum odalar iki kişilkmi dedim evet dediler iki kalıyorlar dedi çok sıkıcı bir şey ama yapcak bişey yok en başta gittiğimde odalar iki kişlik olsa bile genelde tek yatırmaya çalşıyoruz dediler şimdi demekki gerçekten doğum çoğaldı benim şansıma birde benle aynı günde doğum yapcak kişi çok şansımıza bakalım doğum iyi geçsinde gerisi önemli değil allah hepimizi önce sağ salim kurtarmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…