İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Hayal kırıklığına uğramaya başladım yazılanları okuyunca yaaa offfffffCADIARZU

bir egepol sayfası daha açılmış. doğum yapan bayanlardan biri inanılmaz kötü şeyler yazmış. yemekler kötü wcler temizlenmiyor bebeğim mikrop kaldı diye. doğumuna 9gün kalmış biri olarak acayip üzüldüm. şansımız bol olsun ne diyiiim

Canım ya üzülme, çok iyi yorumlarda vardı,kötü düşünmeyelim,iyi şeyler olsun.hayırlı doğumlar

okudukça içim sıkılıyor. ama buradan tanıdığım ve yorumlarına güvendiğim bir arkadaşım egepolde doğum yaptı hiç sorun yaşamadı. bazende böyle yeni üyeliklerle yazanlara pek inanasım gelmiyor. sonuçta para dönüyor işin içinde acaba başkalarımı yapıyor demekten alıkoyamıyorum kendimi. bilmiyorum ama kafamın karıştığına eminim.

benim de bir arkadaşım orda doğum yaptı çok memdu..ama burada yazılanlar canımı sıktı biraz..benneyaptımki

ya arkadaşlar kesinlikle yeni üyelikle yorum ypanlara inanmayın doktorunuzdan memnun olmaya bilirsiniz ama hastane süper mart tın 2 sinde doüum yağptım tanıdığım herkese tavsiye ediyorum.bütün gece tewmizlik yapıldı ve 2 defa felan wc temizlendi ben şansıma tek kişilik odada kaldım hemşireler görevliler süperdi...o hastanede mikrop kapması nerdeyse imkansız ...ben pek inanmadım ..

Bende temizlik konusunda bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum,devamlı gidiyorum genel lavaboları bile tertemiz.kendilerini böyle bir riske atmazlar.O kadar doğum yapan oldu hastane hakkında bi şikayet olmadı.Tamam doktor olarak şikayetlerimiz,hoşumuza gitmeyen şeyler oldu ama hastane hakkında bir sorun yoktu şimdiye kadar.beni endişelendiren hastanenin günden güne kalabalıklaşması,inşallah yer ve oda sorunu olmaz.

öncelikle hepinizi Allah kurtarsın günleriniz bitti.nerdeyse inşallah sorunsuz geçer hepinizin doğumları ve bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...hastanenin kalabalıklaşması kötü oldu gerçekten ben nst ye felan gayet sakin ve özel nst odasında girmiştim dahada kalablıklaşmış sanırım....
önelikle arkadaşım sonda olayını sormuş ben Fatma hanımın hastasıydım doğumdan bi gün önce sonda istemiyorum demiştim ve bana sonda takılmadı ..ama ben bunu söyledim diyemi takılmadı yoksa fatma hanım zaten taktırmıyomu bilmem...

bide zelişim bnm yakın bi arkadaşım bucada aylin hanıma gidiyodu çok memnundu epidural normal oldu doğumum on tane daha doğum yaparım diyo...ve süper bi doktor diyo..ayrıca buca tıp da refekatçı sınırıda yok sanırım ...ayrıca ziyaretçilere saat sınırlamasıda yok glb o öyle söyledi...

Arkadaşlar bende uzun süredir takip ediyorum.doktorum gökalp bey ve çok memnunum. bence hastane hakkında kötü yazılanları pek de umursamayın.sağ salim doğum yapmaya bakalım.sonuçta hastanede kalacağımız 1 gün en fazla.doktorlarımız zaten iyiler.hastanenin pis mikroplu olduğunada hiç inanamadım açıkcası. benim yiğenim orada ameliyat oldu geçen ay.hiç kötü bi problemle karşılaşmadık. hastane çalışanları çok iyi ve herkesle çok ilgililer...hastane gerçekten kalabalıklaştı ama bizleri ortada bırakacaklarına da inanmıyorum açıkcası...dua edin herşey iyi olacak inş..herkese hayırlı doğumlar....

Canım özel oda imkanı var mı ? bir de küvezlerden SGK için faydalanılabiliyor mu,bilgin var mı ?

Kızlar bazı sorularım var yardımcı olabilirsneiz çok sevinirim. epiduralli sezeryan olanlar yada yakın zamanda olacak arkadaşlar;

Sondayı ne zaman takıyorlar, uyuştuktan sonramı öncemi?
Lavman yapılıyormu?
Belden iğne vurulurken çok acıyormu?
ılk ayağa kalkıp yürüyüşünüz nasıl oldu çok zorlandınızmı?
ıki kişilik odada kaldıysanız çok zor oldumu gece?
Dikişler lazerle yapıştırma şeklinde mi yapılıyor?

Merhaba canım nasılsın görüşmeyeli? Çok az kaldı snein doğumuna benim kontrolüm 1 mayısta karşılaşamayız sanırım hastanede Sen doğum yaparsın o zaman kadar belki:)

Özelden mesaj atıcam sana , görüşürüz canım hoşçakal

iyilik canım. benim kontrol bu cumartesi olucak. sanırım hafta içi de doğuma gidicem. yazdığın soruları cmt günü sorayım bende. çok öpüyorum. mesajını okurum. görüşürüz inşallah. bye

Canım özel oda imkanı var mı ? bir de küvezlerden SGK için faydalanılabiliyor mu,bilgin var mı ?

cnm selam ben sormuştum doğumdan önce küvez için sgk faydalanabiliyo ayrıca küvez için ayrıca para alınmıyo anlaşılan fiyatın içinde hepsi..

cnm ben yazmıştım ama bidaha yazayım ben Fatma hanımın hastasıydım doğumdan bi gün önce sonda takmasak olurmu demiştim söylediğin iyi oldu doğumdada hatırlatırsan takmayız dedi hiç bişey söylemediğim halde takılmadı..yani en çok korktuğum şeylerden biriydi onu atlattık yani istersen çok gerekli görüyolarsa uyuşturduktan sonra takıyolar .

belden iğne vurulurken çok hafif bi acı hissediyosun iğne etkisini gösterdiği ilk anda ben sağ bacağımı elektrik çarptı sandım ama dayanılmıycak gibi değildi...anlık bişey sonrası çok rahattı zaten başınızdaki anestesi uzmanı okadar şeker biriki son derece rahatlatıyolar..korkma yani..
ilk ayağa kalkcağın zaman görevli hemşire yanına geliyo üstünü giydiriyo pedini takıyo tuvaletini yaptırıyo sonra gezinmene yardımcı oluyo ilgi süper yani.ben tek kişilik odadaydım o yüzden herşey süperdi..dikişlerde gizli dikiş ..yani lazer dikiş dedikleri şey ağrın olduğu zaman hemen hemşire geliyo zaten belinde katader kaldığı için iğne yapıyo ve sanki hiç bişey olmamış gibi rahatlıyosun..ayrıca ben 6 da ameliyattan çıktım gece 12 gibi felan ayaklarım açılmıştı..

ay cnm Allah kurtarsın hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah a emanet olun...opuyorumnanaktan

ne demek cnm ne kadar kaldı doğumuna Allah kurtarsın senide ayrıca merak ettiğin başka şeyler varsa cvplıyabilirim seve seve ....

Canım benim bebekler hem ikiz hem de rahim ağzı yetmezliğim olduğu için erken doğum riskim var.28. haftayı doldurmaya çalışıyoruz..Haziran sonlarıne dek dayansam iyi olur..Küvez sorunu yüzünden üniversite hastaneleri uygun ama ani doğum olduğunda kendimi asistanlara emanet etmek istemiyorum..:1no2: Erken doğum olmazsa bize yakın olduğu için aklımda kent hastanesi vardı ama egepolden de çok memnun kalan arkadaşım var...Küvez olayı çok önemli benim için..Ne olur ne olmaz diye..Tabi Allah gerektirmesin..Kent hastanesinde küvezler çok pahallı..üstesinden evimizi satsak gelemeyiz..günlüğü 1,5 milyar..

çok teşekkürler canım çok saol inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok iyi oldu senden bunların cvbını almak en azından aklımdakiler gitti ve rahatladım. Hastane konusunda fazla bilgim yok ama doktorumu gökalp beyi çokkkkk sevdiğim ve güvendiğim için başka yer düşünmüyorum.

görüşmk üzere hoşçakal

arkadaşlar cuma günü sezeryanla doğumumu yaptım. vakitsizlikten ayrıntılı yazamıyorum. ama şunu söyleyebilirim. doktorundan hasta bakıcısına, temizlik görevlisine kadar herşey süperdi. gökalp beyin de fatma ipek hanımın da doktorluğuna gözü kapalı güvenebilirsinz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…