İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

saol teskur ederım.normal olsun dıye ugrastık ama olmadı maalesef ılk dogumlarda devlet hastanesı oldugu ıcın sonuna kadar beklıolar benım suyumda gelmemıstı once kendılıgınden acılmasını beklıolar acılmazsa sunı sancı verıolar onunla acılmasını beklıolar herkese tavsıyem bı ısaret yoksa kesınlıkle devlet hastanesınde yapcaksanız tabıı erken gıtmeyın ben ufak bı sancıda gıttım cok bekledım sonuc ıtıbarıyle sunı sancıylada acılmadı bıde bebek ırı oldugu ıcın sezeryana aldılar ama sancı cekmek gercekten cesaret ısı allah herkesın yardımcısı olsun kolay dogumlar nasıp etsın ıns.. hastane kurucesmede

evet kızlar normal dogumu ebeler yaptırıyor sezeryana doktor gırıyor sansına kım varsa ama normal dogumda dogum zamanı gelene kadar gelıp kontrol edıyo doktorlaren berbatı her gelen alttan muayene edıyo eyvahedigeldismile.

kızlar benim doktorum çınarlı da doğum yaptırıyor ama orası temiz değil diyorlar arkadaşlar ayrıca hem pahalı sgk dan yararlanamıyormuşsun hemde yeni doğan ünitesi yokmuş doktor 1500tl alıyor zaten hastanede 1500 alıyormuş çınarlıda doğum 3000 yapacak o yüzden 11 hazirana randevu aldım gökalp beyden doktorumu değiştirmek istemiyorum aslında doğuma kadar ikisine de giderim doğumu hangisiyle yapacağıma doğumda karar veririm diyorum ne dersiniz?

18 mayıs olan doğum tarihim oğlumun saatlerce hareket etmemesi sonucunda acil hastaneye koşmamla 17 mayısa alındı. ilk önce dr aradım geleyimmi diye fatma hanım yok dediler nasıl dedim ayrıldı perşembe günü dediler ki kendisiyle o gün son kontrolümüz vardı. dilek hanım var fatma hanımın hastalarını kabul ediyor dediler. teveccü etmiş dedim bende. dr hastaları bırakıp gidiyor yeni gelen dr ilgilenmesi gayet doğal. gittim ve muayene etti iyi güler yüzlü bir dr ama alıştığım dr değildi. suyu azalmış hemen almalıyız dedi. tamam dedim en geç 1 saat sonra hastanedeyim diye konuştuk. ve gittim doğum yaptım. dilek hanımı sadece oğlum ağladığında hadi gözün aydın derken önümdekü örtülerin arasından bana doğru eğilince gördüm. sonra birde ertesi gün sabah 1 kere çıkarken görmedim. arabaya bindim evime gitmek için tekrar indim pansuman yapmayı unutmuşlar. şu gün kontrol var geliceksin falan hiç birşey yok. ebe bant ile yıkanabilirsin diyo dr 1hafa kesinlikle duş yasak diyo. yani kafam allak bullak oldu. en çokta son anda acil olarak doğuma gireceğim gün dr değişmesi beni çileden çıkarttı. gökalp beyde izindeymiş mecburen kabul ettim. ama içim hiç rahat değildi. dr suçu değil yönetim suçu bu olanlar. hastaya bildirilmeli son anda dr değişimi ile ameliyata girmek hiç hoş değil. fırsat bulamadım ilk fırsatta hastaneye gittiğimde yönetime bu şikayetimi bildiricem.

şükür iyiyim şans mı yoksa dilek hanımmı sebebi bilmem ama iyiyim. herkese hayırlı doğumlar diliyorum. ama dr değişicekmi onu iyice öğrenmeden başlamayın derim ben.

ay ne kötü ya alıştığın bildiğin bi doktor değilde başka bi doktorun girmesi
neyseki siz iiyiymişsiniz

iyi atlatmışsınız krizi canım sana ya da bebişe birşey olmaması sevindirici tabii. sağlıkla büyüsün bebeğin.

her işte bir hayır vardır derler zelihacım gelmiş geçmiş olsun. bu arada dilek hanımı herkes çok methediyordu. sen de tecrübe etmiş oldun.. güle güle büyüt tekrar

egepolde de mi normal doğumu ebeler yaptırıyo?ben sadece devlet hastanelerinde oluyo sanıyodum.kimseye yargısız infaz yapmak istemem her mesleğin iyisi de kötüsü de vardır ama bizim burdaki (manisa) ebeler kendini doktordan ala doktor sanıyo ve tepeden bakıyolar.benim hiç kanım ısınmadı lmaz:

Ben doktorlar yaptırıyor diye biliyorum.Hatta en son gittiğimde Dilek Hanıma sordum nöbetçi doktor kimse o giriyor dedi.Bir hafta Dilek Hanım bir hafta Gökalp Bey nöbetçiymiş.Hasta kendi doktorumu istiyorum derse doktorun özel bir durumu yoksa (il dışında felan olmazsa) doğuma gelirim dedi.

çok teşekkür canım

ayyy ne gusell Allah analı babalı buyutsun kavuştu demek yavrusuna sonunda nerde yaptı doğumu nasıl oldu ne gusel yaaaaa darısı basımıza...:))))
ceyyydaaaaayaaa yazıyorum msj olarak yollayamadım cnm kusura bakma
mrb evet cvp yazamadım kusura bakma bılg. basına oturamıyorum kızımdan:) evet bucada dogum yaptım oncelıkle hastane kurucesmede bucada oturuyorsan y.garaj dolmusları gecıyo onunden erken gıtmen gerekıyo randevu sıstemı yok 7.30 8.00 gıbı gıdıp sıra alırsan oglene kadar ısını halledersın onemlı olan doktor secımı ben tahır bey sınası beyve pamır beye muayene oluyodum ucude ıyı doktorlar doktor secebılıyosun.sezeryan oldu benım ılk oldugu ıcın bıraz zorlandım sancıyla gıttım cok bekledım tavsıyem emın olmadan gıtme ılkse eger dogumun. hastane guzel ve temız tavsıye ederım sımdılık bukadar cnm daha merak ettıgın seyler olursa yaz bıraz gec olsada yanıtlarım:))

ben buca hastanesınden bahsedıyodum zaten egepolu bılmıyorum

teşekkur ederım canım bucaya gden bı arkadaş var hamiş onla beraber gdıcem artık.ama kafama takılan sonuçta devlety hastanesı acıl gdınce ne olcak ılgılenırlermı o zmanda acaba.ebeler gencmi çok..normal için uğraştılarmı sana..bıde ben anlamıyorum başımzda ebeler duruosa çatı açılmasını beklıolar saatlerce belkı Allah korusun tehlıkelı bı durum olunca anlıolarmı? amann ne bılım kafam çok karışık.

asıl önemli olan konuyu unuttum bebeğin iri sezaryen dediler. kemikleri iri kilolu dediler tama dedim sağlığımız normal doğumdan daha mı önemli dedim. doktorum ben normal doğumu seviyorum ama riskli senin için dedi kabul ettim ama söylediği kilonun çok altında ve kısa boylu doğdu oğlum en az 3800 kesin 4000 ve üzeri dedi boyuda 53cm dedi son kontrolde. bebeğim 3300 49cm doğdu yani sadece kolaylarına geldiği için sezaryene aldılar beni. normal istiyorsanız biraz diretin benim gibi dr güvenip hemen kabul etmeyin derim.

canım benim allah analı babalı büyütsün
ne güzel yavruna kavuşmuşsun
doğumunu kim yaptırdı canım?

eğer Tahir Özgüder'e muayene olabilirsen ona git
ben özeline gidiyorum çok iyi biri
ama fişi erken bitiyor onun beni tahliller için çağırdığında gördüm
o yüzden erken git hastaneye canım

tabı acıl gıttıgındede ilgılenıyolar benım gunu gecmıstı hep acılde muayene oldum dogurana kadar aynı kontrollerı yapıyolar ebelerın gencıde var yaslısıda genelı ıyı hele bı tane var ozlem dı sanırım adı okadar tatlı bı bayan gormedım daha once bı tanesı bıraz gıcıktı sınır olmustum aslında gozlemledıgım kadarıyla cok nazlananlara en ufak bıseyde bagıranlara ıyı davranmıyolar benım ılk baslarda sancım yoktu ıyıydım herkes ıyı davrandı hatta sancı cekıp bagıranları duyunca bıraz kotu oldum korktum acıkcası ebeler gıdıp kızdı o bagıranlara nerdeyse 24 saat bekledım ben normal olması ıcın sunı sancıyla bıle acılmadıgından sezeryana aldılar benı.ayrıca dogumhaneye gırdıgın andan ıtıbaren nstye baglı oluyosun dogurana kadar sadece tuvalete kalkıyosun bıde alttanda muayene edıyolar bısey olsa mudahale ederler merak etmee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…