İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

buluşmanıza gelecektım ama kısmet olmadı gelmek ve sızı görmek diyorum ya bidahakı randevuuza gelmek ıçın elımden gelenı yapıcamm:))))

leylanın bir ağzını arayalım o zaman
bir daha buluşmayı ben planlamam diyordu ama
hazır havalar serinken sen de doğurmadan ayarlayalım birşeyler

dilek hanıma giden varmı kızlar ?? bana dilek hanım tavsiye edildi
bi doktor arkadaşta oraya gidiyo kontrole
dilek hanıma gidipde memnun olan varmı ?
20 hazirana randevu aldım bi bakalım nolcak ?

ben de iyi olduğunu duydum. bu arada yararlı olabilir: w.sutpompasikiralama.c tıklayın derim :ecrin_bebek:

bugün dilek hanımla tanışmaya gittim muayene olmadım ama sadece tanışmaktı amaç
bi 10 dk muhabbeet ettik eşimle
çok güler yüzlü bi bayn pozitif enerjisi var
bana doğumla ilgilii bilgiler verdi
sezeryan olursa zaten onun saaati belli olur ona ben girerim ama normaldoğumda gökalp bey gece nöbetinde o varsa eğer o girer ben varsam ben girerim dedi
yukarı odalarada çıktım gayet temizdi
ben hastaneden memnun kaldım
22 haziranda da randevu aldım
şeker yüklemem yapılcak ve kontrol edilcem
benden haberler bu kadar kızlar

ayın 17 sınede bn aldım randevu dılek hanımdan bakalım nasıl bn 37 haftalığım zamanmda azaldı ılk kez gdıcem doğumu orda duşunuyorum ama ucretlerı konuşmam lazm hıç bır fıkrımyok..

ben gidiyorum güleryüzlü sakin soruları cevaplayan biri.ben memnun kalıyorum geldiğinden beri.

son gün tanıştım ve doğumuma girdi iyi ilgili bir doktor. ama bundan sonra gittiğimde ona devam edermiyim bilmiyorum.

bir sorum olucak fatma hanımın hangi hastanede çalıştığını bilen varmı aranızda?

bu arada oğluşun nasıl cnm inşallah iyidir..bende bigün gelicem oraya genel kontrol için gökalp beyemi girsem diye düşünüyorum ama onunda başı pek kalabalık ..karasız kaldım yada buralardan bi hastanemi tercih etsem diyorum.

ayın 17 sınede bn aldım randevu dılek hanımdan bakalım nasıl bn 37 haftalığım zamanmda azaldı ılk kez gdıcem doğumu orda duşunuyorum ama ucretlerı konuşmam lazm hıç bır fıkrımyok..

bende dün görüştüm egepol hastanesiyle 37 haftalık olduğum için beni kabul etmediler dediler ta başından burada muane olmanız gerekiyordu test sonuçlarınız vs. bunlar çok önemli devamlı gittiniz doktorunuzla konuşursanız o burada size doğum yaptırabilir bende alsancak kodomer de sühendan türker cebeciye gidiyordum hastane 1.100 alıyormuş sadece kendisi üstünü doktorunuz fiyat versin dedi doktorumla konuştum 1.800 e egepol de yaparım dedi bizde ok.ledik yarın kadomerde kont.var bakalım ne dicek doğum zamanına benim zorunlu sezeryan olucak çünkü

merak ettim seni nasıl kabul ettğiler ssk indiriminden yararlanabiliyormusun

bende 28 haftalık hamileyim egepole geçmeyi düşünüyordum randevu alcaktım acaba benidemi kabul etmezler baştan beri oraya gitmediğim için fiyatlar konusunda net bir bilgisi olan varmı normal ve sezaryen ücretleri nekadar acaba epiduralde değişiyormu?

kontrole gittiğimde bende gökalp beye gitmeyi düşünüyorum.

doğum ücretleri normal doğum 350 epiduralsiz
sezaryen genel anestezi 500
epidural normal 650-700 civarı tutuyor 1serum verilmiyor mesela fiyat düşüyor
epidural sezaryen 650-700

canım merhaba ben 19 haftalık ım 5 temmuz a randevu o hastaneye giden arkadşımdan aldığım bilgilere göre 24 haftalıktan sonra almıyorlarmış ama bence yine kendin ara ve sor doğum fiyatıda epidurelli sezeryan 690 demişler

ben 23 haftalıkken gittim ilk defa bişe demedi dilek hanım
tam son haftamda yırtmışım

ipekcim sonraki randevunu da ayarladın mı gittiğinde
ben randevuyu alıp çıktım hastaneden
düzenli gidelim sonra doğuma almazlar birde

cnm ben 1 temmuzda gitcem şeker yüklememide orda yaptırcam
ayarladım yni
sen de tlfla al randevunu tatlım ihmal etme
ay bide aynı gün doğururmuşuz aynı hastanede ay ne gzlll delikafadulden

cnm ben 1 temmuzda gitcem şeker yüklememide orda yaptırcam
ayarladım yni
sen de tlfla al randevunu tatlım ihmal etme
ay bide aynı gün doğururmuşuz aynı hastanede ay ne gzlll delikafadulden

ben bir türlü karar veremiyorum ki nerede doğuracağıma
pazar çok sancım oldu doktorumun ilgisini alakasını görünce hiç bir doktor onun kadar ilgilenmez deyip kendi doktorumda doğum yapayım istiyorum kendi doktorum hem jinekolog hemde genel cerrah iki uzmanlığı birden var insan olarak da çoooookkk iyi
sonra parayı düşünüp kuş mu konduracak egepolde doğururum diyorum
bir türlü karar veremedim benim randevum 8 temmuzda gökalp beyle
sonuna kadar ikisinede gidicem bakalım en son vericem kararımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…