- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
evet canım bnde bı gıdıcem aklımda bı egepol var bıde buca devlet napıcam bılmıorum bucaya gdenlerde hep çok memnun hayrlısı artık..:)
ceydaaaa sen kaçıncı haftadasın canım şimdi
hangi hastane olacağına karar verince bana da söyle
ben aslında tahir beye gidiyorum sürekli
ama o çınarlıda doğum yaptırıyor sgk anlaşması yok çınarlının
bende egepole de gidip bakıcam
11 hazirana randevu aldım gökalp beyden
gel istersen sende
canım Allah analı balaı buyutmenı nasıp etsın...neden sezeryan oldun acaba senmı ıstedın?hıç normal yapana rastlamadımda egepolde.bnde gtmeyı duşunuyorum.bıde bu egepolun ucretıde sureklı artıyomu yaa herkes farklı fyat söluoo.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. evet artık 2 kadın doğum doktoru da iyi. bu arada yeni bir çocuk doktoru gelmiş genç güler yüzlü bir bey. o da çok iyi ama kızlar hastane acayip yoğun. hamileyken randevular sarkıyordu 1 - 2 saat bekliyorduk. yapçak birşey yok nasılsa. amaaa bebek doğunca 5 dakika bile beklenmiyor (ki biz 35dakika bekledik). çünkü bebekler ciyak ciyak durmuyor. bence acilen çocuk doktoru sayısını da kadın doğum doktoru sayısını da arttırmaları gerekir. aklınızda bulunsun (sadece doğurmakla işimiz bitmiyormuş )
36.haftadayım canım :)bende egepole gtmeye karar verdim bugun randevu alıcaktım hatta hngı gune verırler acaba bnde gökalp beyden almak ıstıyorum.hem egepolün fyatlarıda uygun..beraber gdersek ii olur:)banada verırlermıkı 11 hazırana arıyayım bı bakalım.
çok sağol sizinde allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah çocuk doktoru iyi gerçekten işitme testi ve kalça testi için gitçez bizde tekrar siz bunları yaptırdınızmı özellikle kalça testi mecburumi acaba kararsız kaldım bir sürü testler çıkmış artık ilk doğumumda böyle şeyler yoktu onun için soruyorum tekrar hayırlısı olsun bebeğiniz
Arkadaşlar merhaba bende 03,05,2010 da Egepolde doğum yaptım Gökalp bey girdi doğuma çok memnun kaldım korktuğum kadar yokmuş.Sezeryanla doğum yaptım çok kastım kendimi doğuma girerken ama korkcak bişey yokmuş hastaneden çok memnun kaldım amaliyathane,odalar çok temiz insan kendi evinde gibi çok rahat hissediyor kendini ebeler çok ilgili Gökalp bey çok ilgileniyor doğumdan sonra herkeze tavsiye ederim.doğum ücretide 700 ytl sezeryan doğum ücreti herşey içinde ücretin doğum yapcak arkadaşları Allah kurtarmayı nasip etsin
çok sağol sizinde allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah çocuk doktoru iyi gerçekten işitme testi ve kalça testi için gitçez bizde tekrar siz bunları yaptırdınızmı özellikle kalça testi mecburumi acaba kararsız kaldım bir sürü testler çıkmış artık ilk doğumumda böyle şeyler yoktu onun için soruyorum tekrar hayırlısı olsun bebeğiniz
gulyhas kizlar bugun dogum yapti ege bebek dunyaya tesrif etti her ikisininde durumu iyi cok sukur haberiniz olsun
18 mayıs olan doğum tarihim oğlumun saatlerce hareket etmemesi sonucunda acil hastaneye koşmamla 17 mayısa alındı. ilk önce dr aradım geleyimmi diye fatma hanım yok dediler nasıl dedim ayrıldı perşembe günü dediler ki kendisiyle o gün son kontrolümüz vardı. dilek hanım var fatma hanımın hastalarını kabul ediyor dediler. teveccü etmiş dedim bende. dr hastaları bırakıp gidiyor yeni gelen dr ilgilenmesi gayet doğal. gittim ve muayene etti iyi güler yüzlü bir dr ama alıştığım dr değildi. suyu azalmış hemen almalıyız dedi. tamam dedim en geç 1 saat sonra hastanedeyim diye konuştuk. ve gittim doğum yaptım. dilek hanımı sadece oğlum ağladığında hadi gözün aydın derken önümdekü örtülerin arasından bana doğru eğilince gördüm. sonra birde ertesi gün sabah 1 kere çıkarken görmedim. arabaya bindim evime gitmek için tekrar indim pansuman yapmayı unutmuşlar. şu gün kontrol var geliceksin falan hiç birşey yok. ebe bant ile yıkanabilirsin diyo dr 1hafa kesinlikle duş yasak diyo. yani kafam allak bullak oldu. en çokta son anda acil olarak doğuma gireceğim gün dr değişmesi beni çileden çıkarttı. gökalp beyde izindeymiş mecburen kabul ettim. ama içim hiç rahat değildi. dr suçu değil yönetim suçu bu olanlar. hastaya bildirilmeli son anda dr değişimi ile ameliyata girmek hiç hoş değil. fırsat bulamadım ilk fırsatta hastaneye gittiğimde yönetime bu şikayetimi bildiricem.
şükür iyiyim şans mı yoksa dilek hanımmı sebebi bilmem ama iyiyim. herkese hayırlı doğumlar diliyorum. ama dr değişicekmi onu iyice öğrenmeden başlamayın derim ben.
ceydaa ne oldu canım ayın kaçına randevu alabildin?
bir başka günde gitsen gelirim istersen seninle
bana ayın 17sıne gun verdı canım daha erkene istedım ama vermedı doluymuş zaten gökalp beyden alamadım 22 sı dedi eee o zamana kadar bn doğururum heralde:)bnde kadın dr dan aldım randevu gıdıcem işte bakalım inşallah kadında ııdır..
o da iyiymiş canım merak etme
doğuma hangisinin nöbet günü olursa o giriyormuş
ben bir randevu da ondan alayım bari
nasılsa doğumuma var daha değil mi?
dur sen doğurmadan bir buluşma ayarlayalım kızlarla
evet bnde duydum kadında ıımış 38 haftalık olmuş olucam randevu gununde neyse olsun artıkk bu saatten snrada başka dr arayamam zaten
senın doğumuna cok var daha heralde?
olur bı buluşm ayarlasanz gelmeye calışırım bnde..
kızlar bende cok sevndımm 7haftalıkken gtmıstım fatma hanım vardııı cok sevmedımm ynı ıyıydı ama ne bılım ...İÇİm pek ısınmamıstıı..bnde dogumumu egepolde dÜŞÜnuormmm dılek hanımın gelmesıne cok sevndmmmmmm hemde cokkk hamıle olmadan Öncee esının muayenehanesıne gdıordum mustafa alıhanoĞlununn cok ıyı dr ıkısıdeee cok sanslı oldugumu dusunuoyorummm hem uygun fıyataa hemde guvenılırr bı dr da dogum yapcagım ıcınn...
yok cnm ben tup bebek yaptırdıgım ıcınn smrnyaa gdıorumm takıbım hala orda ama bır defa gttım egepolee...dogumumu orda yapıcm cunku kendı dr um cınarlıda ve 3000 cıvarı tutuoo dogum ucretıı eltımde egepolde yaptı cok memnunduu ben de dılek hanımı duynca bundan snra kalan 12 haftamda ona devam edıcem ve dgumu orda yapıcam kısmetse..19hazıranda randevum varr..
yok cnm ben tup bebek yaptırdıgım ıcınn smrnyaa gdıorumm takıbım hala orda ama bır defa gttım egepolee...dogumumu orda yapıcm cunku kendı dr um cınarlıda ve 3000 cıvarı tutuoo dogum ucretıı eltımde egepolde yaptı cok memnunduu ben de dılek hanımı duynca bundan snra kalan 12 haftamda ona devam edıcem ve dgumu orda yapıcam kısmetse..19hazıranda randevum varr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?