İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

evet canım bnde bı gıdıcem aklımda bı egepol var bıde buca devlet napıcam bılmıorum bucaya gdenlerde hep çok memnun hayrlısı artık..:)

evet canım bnde bı gıdıcem aklımda bı egepol var bıde buca devlet napıcam bılmıorum bucaya gdenlerde hep çok memnun hayrlısı artık..:)

ceydaaaa sen kaçıncı haftadasın canım şimdi
hangi hastane olacağına karar verince bana da söyle
ben aslında tahir beye gidiyorum sürekli
ama o çınarlıda doğum yaptırıyor sgk anlaşması yok çınarlının
bende egepole de gidip bakıcam
11 hazirana randevu aldım gökalp beyden
gel istersen sende

36.haftadayım canım :)bende egepole gtmeye karar verdim bugun randevu alıcaktım hatta hngı gune verırler acaba bnde gökalp beyden almak ıstıyorum.hem egepolün fyatlarıda uygun..beraber gdersek ii olur:)banada verırlermıkı 11 hazırana arıyayım bı bakalım.

Arkadaşlar merhaba bende 03,05,2010 da Egepolde doğum yaptım Gökalp bey girdi doğuma çok memnun kaldım korktuğum kadar yokmuş.Sezeryanla doğum yaptım çok kastım kendimi doğuma girerken ama korkcak bişey yokmuş hastaneden çok memnun kaldım amaliyathane,odalar çok temiz insan kendi evinde gibi çok rahat hissediyor kendini ebeler çok ilgili Gökalp bey çok ilgileniyor doğumdan sonra herkeze tavsiye ederim.doğum ücretide 700 ytl sezeryan doğum ücreti herşey içinde ücretin doğum yapcak arkadaşları Allah kurtarmayı nasip etsin

canım Allah analı balaı buyutmenı nasıp etsın...neden sezeryan oldun acaba senmı ıstedın?hıç normal yapana rastlamadımda egepolde.bnde gtmeyı duşunuyorum.bıde bu egepolun ucretıde sureklı artıyomu yaa herkes farklı fyat söluoo.

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. evet artık 2 kadın doğum doktoru da iyi. bu arada yeni bir çocuk doktoru gelmiş genç güler yüzlü bir bey. o da çok iyi ama kızlar hastane acayip yoğun. hamileyken randevular sarkıyordu 1 - 2 saat bekliyorduk. yapçak birşey yok nasılsa. amaaa bebek doğunca 5 dakika bile beklenmiyor (ki biz 35dakika bekledik). çünkü bebekler ciyak ciyak durmuyor. bence acilen çocuk doktoru sayısını da kadın doğum doktoru sayısını da arttırmaları gerekir. aklınızda bulunsun (sadece doğurmakla işimiz bitmiyormuş )

çok teşekkür ederim ilk doğumum sezeryan olduğu için mecbur bu doğumumda sezeryan oldu.Ücret konusunda pek değişmiyor çünki eşim ödeme yaptığında diğer kişilerde aynı ücreti ödemiş aynı ücret alıyorlar yani herkezten çok memnun kaldım ama gerçekten tekrar çok teşekkür ederim :)

çok sağol sizinde allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah çocuk doktoru iyi gerçekten işitme testi ve kalça testi için gitçez bizde tekrar siz bunları yaptırdınızmı özellikle kalça testi mecburumi acaba kararsız kaldım bir sürü testler çıkmış artık ilk doğumumda böyle şeyler yoktu onun için soruyorum tekrar hayırlısı olsun bebeğiniz

ceydaa ne oldu canım ayın kaçına randevu alabildin?
bir başka günde gitsen gelirim istersen seninle

ikisinide yaptırdım. önce işitme testi o ücretsiz. kalça testi 91lira +.25 muayne. muaynede sağlık ocağında yapılanın aynısı boy kilo kafa ölçümü. kalça çok kısa süren bir işlem. tabiki mecburi değil ama yaptırın diolar. benim araştırma fırsatım olmamıştı ama sonradan öğrendimki bornova şifada 15liramış. hastanemizi seviyoruz ama devir ekonomi devri

cnm Allah analı babalı büyütsün uzun ve hayırlı bi ömrü olsun...

biz yaptırmadık zaten hastane uzaktı.....ama doktoru kontrol etti gerek yok dedi:)

gulyhas kizlar bugun dogum yapti ege bebek dunyaya tesrif etti her ikisininde durumu iyi cok sukur haberiniz olsun

bunlar çok güzel haberler Allah güzel uzun bi ömür versin analı babalı olsun inşallah...

cnm çok geçmiş olsun öncelikle hyırlı olsun ...valla çok kötü ama bişey söyleyimmi beni fatma hanım doğurttuda ne oldu sadece ameliyathanede gördüm kendisini...bide taburcu olucağımın sabahı geldi okadar ama hastane personeli okadar iyiki valla gelmiş gelmemiş pek de takmadım...kurtuldunuz ya önemli olan o..bebişi misler gbi kokuyolar ya kokluyorum ..çoook..

ceydaa ne oldu canım ayın kaçına randevu alabildin?
bir başka günde gitsen gelirim istersen seninle

bana ayın 17sıne gun verdı canım daha erkene istedım ama vermedı doluymuş zaten gökalp beyden alamadım 22 sı dedi eee o zamana kadar bn doğururum heralde:)bnde kadın dr dan aldım randevu gıdıcem işte bakalım inşallah kadında ııdır..

o da iyiymiş canım merak etme
doğuma hangisinin nöbet günü olursa o giriyormuş
ben bir randevu da ondan alayım bari
nasılsa doğumuma var daha değil mi?
dur sen doğurmadan bir buluşma ayarlayalım kızlarla

evet bnde duydum kadında ıımış 38 haftalık olmuş olucam randevu gununde neyse olsun artıkk bu saatten snrada başka dr arayamam zaten
senın doğumuna cok var daha heralde?
olur bı buluşm ayarlasanz gelmeye calışırım bnde..

sen leyleela ile tanışıyorsun değil mi canım?

kızlar bende cok sevndımm 7haftalıkken gtmıstım fatma hanım vardııı cok sevmedımm ynı ıyıydı ama ne bılım ...ıÇım pek ısınmamıstıı..bnde dogumumu egepolde dÜŞÜnuormmm dılek hanımın gelmesıne cok sevndmmmmmm hemde cokkk hamıle olmadan Öncee esının muayenehanesıne gdıordum mustafa alıhanoĞlununn cok ıyı dr ıkısıdeee cok sanslı oldugumu dusunuoyorummm hem uygun fıyataa hemde guvenılırr bı dr da dogum yapcagım ıcınn...

takibin egepolde mi yapılıyor canım

yok cnm ben tup bebek yaptırdıgım ıcınn smrnyaa gdıorumm takıbım hala orda ama bır defa gttım egepolee...dogumumu orda yapıcm cunku kendı dr um cınarlıda ve 3000 cıvarı tutuoo dogum ucretıı eltımde egepolde yaptı cok memnunduu ben de dılek hanımı duynca bundan snra kalan 12 haftamda ona devam edıcem ve dgumu orda yapıcam kısmetse..19hazıranda randevum varr..

11haziranda da benim gökalp beye randevum var
takiplere onunla devam edicem
benim doktorumun da anlaşması çınarlıyla
3000-3500 alıyormuş
o kadar para vermeyi düşünmüyorum doğuma
tabii belli olmaz diye kendi doktoruma da devam etcem yine de

bu arada sen benden 5 hafta öndesin
önce sen kucaklıycaksın bebişini
doğumuna geliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…