ben bir türlü karar veremiyorum ki nerede doğuracağıma
pazar çok sancım oldu doktorumun ilgisini alakasını görünce hiç bir doktor onun kadar ilgilenmez deyip kendi doktorumda doğum yapayım istiyorum kendi doktorum hem jinekolog hemde genel cerrah iki uzmanlığı birden var insan olarak da çoooookkk iyi
sonra parayı düşünüp kuş mu konduracak egepolde doğururum diyorum
bir türlü karar veremedim benim randevum 8 temmuzda gökalp beyle
sonuna kadar ikisinede gidicem bakalım en son vericem kararımı
slm bayannanlar bende egepole gidiorum dilek hanıma 8 temmuz radndevu aldım 11 haftalık hamileyim bana 2 li tarama testi istiyormusun die sordu sonra burdda biraz pahalı dedi ama bi tutar sölemedi başkaa yerde yaptır dedi sonra da kapatı konuyu bilginz var mı acaba ne kadar oluoo bu tutar ? :bbo:
şimdidenm iiyii günler
ikili test ben egepolde değil başka yerde yaptırdım ama hatırladığım kadarıyla 70-80 lira civarı bir fiyatı vardı bende dışarda o kadar ödedim
bende daha karar vermedim cnm
kendi doktorum özel hastaneye geçebilirmş geçerse onda yaparım bende
çok memnunum doktorumdan çünkü ama geçmezse vermem okadar para yaaa
4 5 milyar ne demek
benimde içim acıyor o kadar para vericez
eğer normal doğum olacağını bilsem vericem ama ya sezeryan olursa yazık 15 dak iş
için o kadar para verilir mi yaaaa
aylık kontrolü testleri falan derken bir sürü para veriyoruz zaten
eşim 50 kez mi doğurucan veririz dedi ama emin değilim
slm bayannanlar bende egepole gidiorum dilek hanıma 8 temmuz radndevu aldım 11 haftalık hamileyim bana 2 li tarama testi istiyormusun die sordu sonra burdda biraz pahalı dedi ama bi tutar sölemedi başkaa yerde yaptır dedi sonra da kapatı konuyu bilginz var mı acaba ne kadar oluoo bu tutar ? :bbo:
şimdidenm iiyii günler
egepolde 2li testimi ücretsiz yaptırdım ben.kurum anlaşması var.neden öyle dedilerki.
3 lü test için 14 tl ödemiştim sadece
ben bugün egepoldeydim doğum ücretlerini sordum
bana epidural olursa 650 700
olmazsa 450 500 milyon dediler
eşim ssklı
1 gece kalma 1 refakatçi bebek ilk aşısı ilk kontrolleri fiyata dahil denildi
herkese farklımı söylüyolar nedir fiyatı anlamadım
birde 3 tane tek kişilik oda varmış
diğerleri çift kişilikmiş
merhaba ben aranızayeni katıldım egepol hastanesine hamileliğimin 3.ayından beri gidiyorum internette nasıl bir hastane diye araştırırken sizin siteye girdim ve bende üye oldum yazdıklarınızı yakından takip ediyorum benim doğum ağustosta.allah hepimizin kucagına bebegini sağ salim versin inşallah
kızlar egepolde ikili test ve diğer kan tahlilleri ne kadara yapılıyo bileniniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?