İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

bende daha karar vermedim cnm
kendi doktorum özel hastaneye geçebilirmş geçerse onda yaparım bende
çok memnunum doktorumdan çünkü ama geçmezse vermem okadar para yaaa
4 5 milyar ne demek

sevgili izmirli anneler, bornova şifadan arzu, esin yada fatma hanımı tanıyan varmı arkadaslar? hangisini tavsiye edersiniz..

slm bayannanlar bende egepole gidiorum dilek hanıma 8 temmuz radndevu aldım 11 haftalık hamileyim bana 2 li tarama testi istiyormusun die sordu sonra burdda biraz pahalı dedi ama bi tutar sölemedi başkaa yerde yaptır dedi sonra da kapatı konuyu bilginz var mı acaba ne kadar oluoo bu tutar ? :bbo:

şimdidenm iiyii günler

Son düzenleme:

ikili test ben egepolde değil başka yerde yaptırdım ama hatırladığım kadarıyla 70-80 lira civarı bir fiyatı vardı bende dışarda o kadar ödedim

merhaba arkadaşlar bende daha yeni hamile olduğumu ögrendim 5+5 günlük.bir çok arkadaşım egepolü metetti ve sizin yazdıklarınız içimi rahatlattı ilk randevum 3 temmuzda dilek hanıma gidicem.inş dr gerçekten güleryüzlü ve bilgilidir:)))))

gözüküyormuşşş.arkadaşlar bi sorum olacaktı ben allah kısmet ederse normal doğum düşünüyorum eşiminde doğuma girmesini çok istiyorum acaba izin verirlermi?

bende daha karar vermedim cnm
kendi doktorum özel hastaneye geçebilirmş geçerse onda yaparım bende
çok memnunum doktorumdan çünkü ama geçmezse vermem okadar para yaaa
4 5 milyar ne demek

benimde içim acıyor o kadar para vericez
eğer normal doğum olacağını bilsem vericem ama ya sezeryan olursa yazık 15 dak iş
için o kadar para verilir mi yaaaa
aylık kontrolü testleri falan derken bir sürü para veriyoruz zaten
eşim 50 kez mi doğurucan veririz dedi ama emin değilim

benim eşime kalsa oda vercek parayıda ben acıyorum :)
perşembe egepoldeyim dilek hanımla randevum var
şeker yüklemem yapılcak
inşalah sorun çıkmazzz eyvahedigeldismile
bunuda bi atlatsam kazasız belasızz geriye doğum kalıyooo

egepolde 2li testimi ücretsiz yaptırdım ben.kurum anlaşması var.neden öyle dedilerki.
3 lü test için 14 tl ödemiştim sadece

egepolde 2li testimi ücretsiz yaptırdım ben.kurum anlaşması var.neden öyle dedilerki.
3 lü test için 14 tl ödemiştim sadece

saol canım yaa bende dedim herhalde 100 200 tl filann da ondan pahalı diolar .. sempatiksalakcinni önemli olann sağlıkkkk

ben bugün egepoldeydim doğum ücretlerini sordum
bana epidural olursa 650 700
olmazsa 450 500 milyon dediler
eşim ssklı
1 gece kalma 1 refakatçi bebek ilk aşısı ilk kontrolleri fiyata dahil denildi
herkese farklımı söylüyolar nedir fiyatı anlamadım

birde 3 tane tek kişilik oda varmış
diğerleri çift kişilikmiş

bende 700 diye duymuştum epiduralli doğumu
şeker yüklemen ne oldu canım

merhaba ben aranızayeni katıldım egepol hastanesine hamileliğimin 3.ayından beri gidiyorum internette nasıl bir hastane diye araştırırken sizin siteye girdim ve bende üye oldum yazdıklarınızı yakından takip ediyorum benim doğum ağustosta.allah hepimizin kucagına bebegini sağ salim versin inşallah

hoşgeldin canımmmmmmmmmm ..
inş sağ salim alırsın bebişini kucagına . hihoyyyt

Sizlerin yazılarını okuduktan sonra bende Gökalp beye gittim..Gerçekten çok samimi,ilgili bir doktor..Sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibiydik..Geçen sene miyon ameliyatı oldum..Çok ağır bir dönem atlattım..Şimdi yeniden bebek sahibi olmak istiyoruz..Her şey normal ama iki aydır bir şey olmadı..Bende tüp filmi çektirmek için gittim..Fakat baktı ve şu an her şey normal,yumurtlamada da sorun yok dedi..Biraz daha bekleyelim dedi...Gerçekten tavsiye ediyorum..

kızlar egepolde ikili test ve diğer kan tahlilleri ne kadara yapılıyo bileniniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…