- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
bende alsancak devlet hastanesinde yaptırdım hiç bişey ödemedim..
nasıl gidiosun canım.çok bekletiolarmı sıramı alıon nasıl oluyor
slm arkadaşlar bişi sormak istiyorum.Allah nasip ederse hamile olduğumda izmir egepolde gökalp beye gitmek istiyorum ancak şunu öğrenmek istiyorum doğuma gittiğimizde o gün nöbetçi olmasa bile ek ücret karşılığı vs. doğuma geliyor mu?sonuçta her zaman gittiğim doktorun doğumda olmasını isterim.
cnm bnm çok mutlu olurum.seni arkadaş olarak da ekledim.kontrole gittikten sonra özel mesaj da yazabilirsin.belki unuturum konuyu takip etmeyiablam martta burun estediğini orda oldu ve o gün bende doğum yaparsam buraya gelıcem dedim ve suan 14 haftalık hamileyim gökalp beye gitmeye başladım bı tanıdığımında doktorydu ve doğumada girmişti 2. randevum 15 austosta sormak istediğim çok şey var bakalım o gün gelsin paylaşırım bildiklerimi .
sadece 2 li test olmuormuş dışarı gönderiolarmış canım.şimdi doktorumu aradım bide ona sormak için doğuma girmiş 1 saat sonra rarıcam tekrar
cnm çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.Peki Gökalp bey normal doğumda gecenin kaçı olursa olsun nöbetçi olmasa dabende 11 temmuzda doğum yaptım sezeryanla gökalp beydi doktorum hastaneden çok memnun kaldım çocuk doktoru hariç çağrı beydi doktorumuz
bize yeterli bilgi vermedi ve çocuğum ateşi çıktı behçet uzda yattık 4 gün çok kötü günler geçirdim
şimdi iyiyiz allaha şükür başka bir çocuk doktoru buldum ona götürüyorum
ama dediğim gibi personelden doğumdaki ekipten çok memnun kaldım elimi tutup rahatlatan hemşire vardı başımda adını bilmiyorum heyecandan yüüznü bile hatırlamam belki ama doğum psikolojisi gerçekten çok başka ve iyi bi ekip olması lazım.
ben de egepolde doğum yapmayı düşünüyorum. şuan gittiğim doktorum da egepolle anlaşmalı. bu şekilde olursa hastanede sskdan faydalanabiliyormuyum yoksa özele mi giriyor??
ssk karşılar tatlm.hangi doktora gidiyorsun,memnun musun?cnm soruyorum ben de böyle işte izmirde yaşamıyoruz da ancak böyle sizlerin tecrübelerine dayanarak vericem kararımı.
ben Aydında oturuyorum cnm.sen ssk ile ilgili sorunben kordon klinikte mete beye gidiorum memnunum. sen nerdesin manisada flnmı?
ben Aydında oturuyorum cnm.sen ssk ile ilgili sorunu istersen bi de hastaneyi arayıp öğren.nasıl doktorundan memnun musun?muayene ücreti ne kadar?
anladım cnm.çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.Gökalp bey'le ilgili ben de hep iyi şeyler duyuyorum.Bakalım biz de gidersek görücez inş.ben Aydın didimdeyim.burası İzmir'e tam 2 saat ama bebeğim İzmirde doğsun istiyorummuayene ücreti 20tl. drumdan şimdilik çok memnunum. ben bi kaç ay snra egepole gökalp beye geçmeyi düşünüyordum aslında şimdilik bu dra başlamıştım ama memnun kaldıım için aklm karıştı. egepol bize çok uzak. en azından bi süre yakında bi dra gideyim dedim.
anladım cnm.çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.Gökalp bey'le ilgili ben de hep iyi şeyler duyuyorum.Bakalım biz de gidersek görücez inş.ben Aydın didimdeyim.burası İzmir'e tam 2 saat ama bebeğim İzmirde doğsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?