İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

bildiğim kadarıyla egepol 28.haftadan sonra almıyor bu topıkte vardı bukonular daha öncesı yazılmıstı ıstersen vakıt gecırmeden hastaneyı ara sor ama artık cok gecmıs almazlar tahmınımce

oh sevindim şimdi. Demekki canı filan yanmıyor insanın.teşekkür ederim bu arada gelişmeleri yazmayı unutma merakla bekliyorum.

oz78tr kullanıcısından alıntı
bizde egepol e gitmeyi düşünüyoruz türbanlı olan dr nezahat hn mı ?
bir arkadasım egepol den çok memnun kalmıs, benim dr um özel di kendisinin tam gün yasasından dolayı ssk ile anlaşması kalmamış,
su anda 32. haftaya giriyorum inşallah egepol sorun çıkarmaz.
dogum masrafı için fiyat alan var mı ? özel oda fiyat farkı ne kadar alınıyor ?

ben bugün gökalp beye muayene oldum ve 29 haftalık hamileyim ilk gidişim almama gibi bi durum olmadı hatta ilgisinden ve güler yüzlü hemşiresinden çok memnun kaldım..

evet türbanlı olan nezahat hn.senin adına sevindim çünkü daha önce bir arkadaşımı geri çevirmişlerdi.

evet türbanlı olan nezahat hn.senin adına sevindim çünkü daha önce bir arkadaşımı geri çevirmişlerdi.

alıntı yapılırken yanlıslık olmus egepol kabul etmedi sağlık olsun her işte bir hayır vardır,
karatas hastanesinde 1200 tl ye dr resat bey e yaptıracagız gozukuyor,
egepolun da dr hakan bey in ilk izlenimi ,ayrıca uzun bekleme den dolayı açıkçası bizi hayal kırıklığına uğratmıştı
umarım hepinizin doğumu iyi geçer benim şansıma öyle denk geldi yarıdımlarınız için teşekkürler

Kizlar bana acil cevap verin egepol hastanesinde gokalp bey mi hakan beye mi gideyim sizden cevap bekliyorum randevu alcam ona gore

Kizlar bana acil cevap verin egepol hastanesinde gokalp bey mi hakan beye mi gideyim sizden cevap bekliyorum randevu alcam ona gore

ben hakan bey e gidiyorum, memnunum ama ulaşmakta sıkıntı yaşıyoruz bazen. gökalp bey bu konuda nasıl bilmiyorum. ikisi de çok yoğun aslında, randevu saatimiz de hep sarkıyor.

ben hakan bey e gidiyorum, memnunum ama ulaşmakta sıkıntı yaşıyoruz bazen. gökalp bey bu konuda nasıl bilmiyorum. ikisi de çok yoğun aslında, randevu saatimiz de hep sarkıyor.

Aldim randevu hakan beyden bakalim nasil olcak daha onceden
Gazi hast.gidiyodum butun hastaneler ayni galiba en az 30 dk
Bekledigim oluyo ins bende memnun kalirim ilgi alaka nasil
Birde dogum fiyAtlarini biliyormusunuz tesekkur ederim

Aldim randevu hakan beyden bakalim nasil olcak daha onceden
Gazi hast.gidiyodum butun hastaneler ayni galiba en az 30 dk
Bekledigim oluyo ins bende memnun kalirim ilgi alaka nasil
Birde dogum fiyAtlarini biliyormusunuz tesekkur ederim

ben gökalp beye gidiyorum memnunum hakan bey içinde iyi şeyler duydum ikiside çok yoğun zaten ,burda dr lar cep tel vermiyolar hastaneye ulaşıyosunuz acil bişi ise hastane dr a ulaşıyo,normal yada sezeryan doğum 1 gece kalmalı ve 1 refakatçılı (bildiğim kadarıyla ablamın ameliyatından) odalar tek kişilik ve oda süslemeside dahil 750 tl

kızalr egepolde gökalp yad hakan beyde falan cok beklıyoruz dıyosunuz ya tahmını nedkar beklıyosunuz randevu saatınzıı nedkar gecıyor

ayın 30 hakan beyde randevum vardı ilk defa gittim yoğun değildi kaydımı yaptırıp anında odasındaydım canım memnun kadım ben

egepolde oda süslemesi de yapıyorlar mı???bu hastanenin bir hizmeti mi?

oda süslemesinden kastın sadece kapı süsü ise evet kapı süsü koydular bana o kadar b1 ay önce dogum yaptım da

tabii ki sadece kapı süsleme değildi kastım.ama bu da güzel bi hizmet bence.odanın içini de kendimiz süsletiriz ya da süsleriz.

kapı süsüde güzel bence kendımız süslersek ben o süslerı eve götürmem bıdaha hastane ortamından eve sokmayalım malum hijyen konusu gercı zaten bır gece kalıcaz evımızı süslerız olmazmı:))
yogun olmamaları ıı olmus drların bazen ben ılk hamılelıkte mözel dra gıdıyodum vaktınde gırmek güzel oluyor beklemek zor oluyor ama sımdı ıkıncı gebelık düşünüyorum tercıhım egepol olucak gökalp veya hakan bey arasında secım yapıcaz bakalım önce bır hamıle kalayımda:))

kızlar bıde tecrübelı egepol hastalarına sorum olucak egepolde doppler varmı detaylı ultrason 22.haftadamı ne yapılıyodu ya yoksa dısarımı gidiliyor bırde fotograf cekımı varmı egepolde onun ücretı nasıl amelıyathanede falanda cekıyoalrmı fotograf benım oglumda hep ıcımde kaldı amelıyathanede dogar dogmaz resmının olamamsı(

slm canım.ben 38 haftalık hamileyim.doppler var.sanırım 24.haftada filan yapılıyordu.doktorun zaten seni yönlendirir.benim doktorum nezahat hn.ve çok memnunum.bugün doğumum yaklaştığı için ben halkla ilişkilerdeki bayanla fiyatları konuştum.1 gece kalma+epidural+refakatçı+oda süslemesi ve doğumhanedeki foto çekimi için 700-750 arası dedi.tabi biz emekli sandığına bağlıyız.senin tamamen özel olucaksa konuşman lazım.yani sosyal güvence olunca ssk-bağkur yada emekli sandığı fiyat bu arkadaşım.bu fiyat sezaryan içinde geçerliymiş.ama isteğe bağlı sezaryan olursa onu konuşman lazım.gerçi ilk bebeğin sezaryansa bu da zorunlu sezaryan olur.yani fiyat değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…