bizde egepol e gitmeyi düşünüyoruz türbanlı olan dr nezahat hn mı ?
bir arkadasım egepol den çok memnun kalmıs, benim dr um özel di kendisinin tam gün yasasından dolayı ssk ile anlaşması kalmamış,
su anda 32. haftaya giriyorum inşallah egepol sorun çıkarmaz.
dogum masrafı için fiyat alan var mı ? özel oda fiyat farkı ne kadar alınıyor ?
bugun 38 haftalikken çatı muayenesi oldum. Hic bı şey yok kizlar. Ya nezahat hanımın eli cok hafif ya da gercekten ben bitti mı oldu mü yaa diye tepki verdim. Hic bı şey yok. Gayet iyi dedi zaten normal dogum icin uygun dedi. Tam zamanında ve gereksizce olmadan yaptı bence çatı muayenesini. Bol bol yürü normal dogum icin ılık duş al dedi. Her zaman ki gibi pozitifti.
oz78tr kullanıcısından alıntı
bizde egepol e gitmeyi düşünüyoruz türbanlı olan dr nezahat hn mı ?
bir arkadasım egepol den çok memnun kalmıs, benim dr um özel di kendisinin tam gün yasasından dolayı ssk ile anlaşması kalmamış,
su anda 32. haftaya giriyorum inşallah egepol sorun çıkarmaz.
dogum masrafı için fiyat alan var mı ? özel oda fiyat farkı ne kadar alınıyor ?
ben bugün gökalp beye muayene oldum ve 29 haftalık hamileyim ilk gidişim almama gibi bi durum olmadı hatta ilgisinden ve güler yüzlü hemşiresinden çok memnun kaldım..
evet türbanlı olan nezahat hn.senin adına sevindim çünkü daha önce bir arkadaşımı geri çevirmişlerdi.
Kizlar bana acil cevap verin egepol hastanesinde gokalp bey mi hakan beye mi gideyim sizden cevap bekliyorum randevu alcam ona gore
ben hakan bey e gidiyorum, memnunum ama ulaşmakta sıkıntı yaşıyoruz bazen. gökalp bey bu konuda nasıl bilmiyorum. ikisi de çok yoğun aslında, randevu saatimiz de hep sarkıyor.
Kizlar bana acil cevap verin egepol hastanesinde gokalp bey mi hakan beye mi gideyim sizden cevap bekliyorum randevu alcam ona gore
canım ben hakan beye gidiyorum biraz yoğun ama çok memnunum kendisinden
Aldim randevu hakan beyden bakalim nasil olcak daha onceden
Gazi hast.gidiyodum butun hastaneler ayni galiba en az 30 dk
Bekledigim oluyo ins bende memnun kalirim ilgi alaka nasil
Birde dogum fiyAtlarini biliyormusunuz tesekkur ederim
egepolde oda süslemesi de yapıyorlar mı???bu hastanenin bir hizmeti mi?
oda süslemesinden kastın sadece kapı süsü ise evet kapı süsü koydular bana o kadar b1 ay önce dogum yaptım da
kızlar bıde tecrübelı egepol hastalarına sorum olucak egepolde doppler varmı detaylı ultrason 22.haftadamı ne yapılıyodu ya yoksa dısarımı gidiliyor bırde fotograf cekımı varmı egepolde onun ücretı nasıl amelıyathanede falanda cekıyoalrmı fotograf benım oglumda hep ıcımde kaldı amelıyathanede dogar dogmaz resmının olamamsı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?