İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

iyi de biz gökalp bey'den memnun değiliz demedik ki. hatta ısrarla belirttim memnuniyetimi, hiç geçiştirilmediğimi, çok ilgili olduğunu. ama el insaf, adamın 2 sn boşu yok. hiç kolay değil yaptığı iş ve diğerlerine göre de en çok iş yapan, yorulan o. keşke yanındaki hemşire takip konusunda daha az lay lay lom yapıp daha dikkatli olsa da tansiyondu kilo kontrolüydü ilgilense. hakan beyin hemşiresi süper bu konuda, dedirtmeden yapıyor.

kızlar acil cevap

Dr. HAKAN SABIRLI ya giden var mı ?

yarın randevu alcamda

geç kaldım sanırım cevap için, ben gidiyorum.

hakan bey in hemşiresi daha bana bir kez kilo tansiyon ölçmedi, hamileliğimin başından beri ona gidiyorum oysa. sağlık ocağında tansiyonumu kilomu ölçüyorlar, ama oraya da sık gitmiyorum zaten.

Sen belki olumsuzluklar yaşamış olabilirsin kendine göre haklısındır ama Dilek Hanımı bu kadar kötülemek hiç doğru değil. Öncelikle orası özel muayenehane değil özel hastane ve randevu ücreti 150 TL değil 28 TL bu nedenle ve çoğu insan da memnun kaldığı için hasta çok. Gün içinde de zamansız doğumlar acil düşük vakaları da olabildiği için doktorlar müdehaleye gittikleri zaman randevu saatlerinde aksamalar olabiliyor. Oraya gideceksen bunu baştan kabul ederek gideceksin. Ayrıca ikili teste gelince bildiğim kadarıyla hiçbir özel hastane yapmıyor. özel polikilinikler, tıp merkezleri ve devlet hastanesi olarak da Alsancak Devlet hastanesi haricinde yapan yer yok. Ben Dilek Hanıma ilk olarak hamilelik öncesi akıntı şikayetiyle gittim ve çok korkuyordum daha öncesinde şifaya gitmiştim bayılma derecesine gelecek kadar tansiyonum düşmüştü hadi bir sürü insan bekliyor muayene olmayacaksan oyalama tarzında kötü muamele gördüm ayrıca ultrason doktorunu da çok bekledim sıra dışında araya dünyanın insanını aldılar 1,5 litre su içtim onları beklemekten altıma kaçıracaktım neredeyse. Ama Egepolde ilk muayenede Dilek Hanım öyle sıcaktı ki telkinleriyle beni çok rahatlattı ve çok rahat muayene oldum hiç de korkulacak birşey yokmuş. Hamileliğimde de onu tercih ettim çok da memnunum. doğumuma şu an 10 gün var hiçbir şikayetim yok çok güleryüzlü bir hanım her sorumu yanıtlıyor gayet ilgili tabiki randevu aksaklığı gibi bazı sıkıntılar olabiliyor ama bu oradaki dört doktor için de aynı. Ayrıca adını duyurmuş iyi özel hastanelerin hepsi böyle devlet hastanesinden pek bir farkları yok artık.

Son düzenleme:
EGEPOL'e gidecek arkadaşlar. Hastane doğum yapanların çoğunun memnun kalması nedeniyle çok yoğun bir hastane. Ben de birçok arkadaşımın memnun kalmasından dolayı başladım. Sadece dört doktoru var. Doktorlar gün içinde acil doğum ve düşük gibi müdehalelere girdikleri için randevularda yarım saatlik aksamalar olabiliyor. Ayrıca acil bir durum olmadıkça doktora bağlamıyorlar bağlasalar bile hemşiyesiyle görüşüyorsunuz o doktora aktarıyor çünkü hasta çok olduğu için çok yoğunlar. Hasta da çok olduğu için cep telefonlarını da vermiyorlar. İkili test hariç tüm testler yapılıyor. Yeni doğan ünitesi var. Epidural normal ve epidural sezeryan 750 TL. Eğer mesai saati dışında doğum yapacaksanız örneğin gece ya da hafta sonu o zaman kim nöbetçiyse doğuma o doktor giriyor. Dört doktor da iyi ama nadirde olsa belki hastanın belki doktorun ruhsal durumundan ötürü olumsuzluklar yaşayanlar olabilir ben böyle bir durum yaşamadım. Benim aktaracağım bunlar..

Merhabalar bende gökalp beyden 17 kasıma randevu aldım buarada 9+3 haftalık hamileyim gökalp beyi bir çok arkadaşım tavsiye etti ama yoğunluktan randevular çok ileri tarihe veriliyor bende bu arada başka bbi doktora gittim kalp atışlarını duydum kan ve idrar testlerim yapıldı tabi aklım gökalp beyde bakalım hayırlısı
buarada 2. randevuyudamı sen aldın yoksa doktormu ayarladı?

ben de gökalp beye gidiyorum. hamileliğimi ilk öğrendiğimde arkdaşlarım tavsiye etmişti hem de internetten araştırmalarım sonucu gökalp beyin iyi bir doktor olduğunu öğrendim. ancak hamileliğimin 11. haftasında randevu alabildim o zamana kadar tınaztepede yaptırdım kontrollerimi.
Gökalp beyden ben de eşim de çok memnunuz. her zaman güler yüzlü sevecen davranıyor. yoğunluğundan dolayı beklediğim zamanlar da oldu ama beklemeye değer bir doktor.(sonuçta özel muayenehaneye gitmiyoruz devlet hastanelerindeki rezilliği gören yok sanırım oturacak bank bile yok tüm hamileler ayakta ) ben randevularımı 2 ay birden alıyorum. sıkıntı yaşamamış oluyorum.

benm randevumu dr kendisi ayarladı cnm...

benm randevumu dr kendisi ayarladı cnm...

egepolde doğum yapanlara bir sorum olacak: doğuma eşler girebiliyor mu? ve sonda epiduralden önce mi sonra mı takılıyor?

egepolde doğum yapanlara bir sorum olacak: doğuma eşler girebiliyor mu? ve sonda epiduralden önce mi sonra mı takılıyor?

evet arkadaşlar bende çok merak ediyorum bu epidural takıldığında ne hissettiniz ağrınız dindimi? ben normal ama epiduralli yapmak istiyorum ama çok kararsızım.doktorum nezahat hn ne olur bişeyler yazın ya çatlıcam !!!!!!:18:

çiğdem kac haftalıksın ben de nezahat hanıma gidiyorum.cumartesi 38 haftalık olucam..normal dogum cok cok istiyorum.sence nezahat hanım normal dogum yanlısı mı bana oyle geldi..cumartesi catı muayenesi yapacakmıs..sen,in izlenimlerin neler

kızlar ben arifeden bir gece önce hastaneye kaldırıldım enfeksiyon nedeniyle. egepolü aradık, şuan kadın doğumcumuz yok fln dediler. biz de ege üniversitesinin aciline gitmek zorunda kaldık... nasıl yani, gece nöbetçi olmuyormu orada?? yoksa acil hasta geldiğinde mi nöbetçi dr geliyor?

geçmiş olsun, egepol ü sonra arayıp sordunuz mu nöbetçi oluyor mu diye? ben bi kere cmt akşam gitmiştim acile, dr u görmedim gerçi ama gökalp bey nöbetçi demişlerdi, ona gerek olmadan çıkmıştık sonra.

gerek kalmadı demeyim de pzt gelsin kendi dr una görünsün demiş. önemli bişey yok demiş. ürtiker geçiriyordum, görmeye bile gerek görmemiş, ben de kendi dr uma mesaj attım pzt gittim kan testi yaptırdım, hamilelikle ilgili bişey çıkmadı, ürtikeri de çabuk atlattım Allahtan.

geçmiş olsn cnm. sen hakan beyin hastasımıydın? nasıl, memnunmusun? doğumla ilgili bişey konuştunuz mu?? ben yarın randevum var tekrar gidicem egepole, o zaman sormayı düşünüyorum nöbet meselesini. çünkü bildiğim kadarıyla nöbetçi oluyor geceleri, ama o gece yok demelerinin sebebini anlayamadım doğrusu.

bi de genel bir sorum olucak, drlarınıza ulaşmakta sorun yaşıyormusunuz? son haftalara doğru sormamız gereken çok şey olabilir çünkü

evet, hakan bey in hastasıyım, genel olarak memnunum ama ulaşmakta ben de sorun yaşıyorum, o gün acile gitmeden ona mesaj atmıştım, geri dönmedi diye acile gittim, anca hastaneden çıkarken cevabı geldi... gerçi sağolsun yine mesajla cvp veriyor genelde ama arayınca açmıyor. ama dün de tetenozla ilgili birşeyler sordum mesajla cvp gelmedi. bunların dışında oraya gidince çok ilgili, her sorumuza cvp veriyor.
bir de bana randevuyu hiç kendisi vermiyor hep ben kafama göre ayarlayıp gidiyorum. 1 aralıkta 32 hafta raporunu yazacak muayene için de o zaman gidecem herhalde.

benm evim egepole çok uzak, en son yaşadığım olaydan sonra korkar oldum. gece sancımız bişeyimiz olsa, suyumuz fln gelse ne olacak die endişelenmeye başladım. gökalp bey kendi numarasını fln vermiyor zaten. ilk doğumum olduğu için ve idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle erken doğum riski taşıdığım için korkuyorum ister istemez

benim de ilk doğumum olacak, ben başta bi kaç farklı dr a gittim açıkçası. özel muayeneye de gittim herkesin çok memnun olduğu bir dr a. gerçi iyiydi o da ama ona da ulaşamadım acil bir durumda. o kadar para veriyorum yine de ulaşamayacaksam ne anlamı kaldı diye düşündüm. hem hakan bey e daha rahat soru sorduk hep. ilk muayenede tlf nunu da verdi hemen. istersen bir kere de onu dene. belki daha çok memnun kalırsın.

evet olmazsa bi kere de ona gitmeyi denerim. gökalp beyi sevdim ben ama işte ulaşmak zor sanki..
sen hasta odalarını fln gördünmü hiç, nasıl olduğunu merak ediyorum??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…