- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
kızlar acil cevap
Dr. HAKAN SABIRLI ya giden var mı ?
yarın randevu alcamda
iyi de biz gökalp bey'den memnun değiliz demedik ki. hatta ısrarla belirttim memnuniyetimi, hiç geçiştirilmediğimi, çok ilgili olduğunu. ama el insaf, adamın 2 sn boşu yok. hiç kolay değil yaptığı iş ve diğerlerine göre de en çok iş yapan, yorulan o. keşke yanındaki hemşire takip konusunda daha az lay lay lom yapıp daha dikkatli olsa da tansiyondu kilo kontrolüydü ilgilense. hakan beyin hemşiresi süper bu konuda, dedirtmeden yapıyor.
geç kaldım sanırım cevap için, ben gidiyorum.
BANA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ HAKAN BEYLE İLGİLİ TEŞEKKÜR EDİYORUM
benim de bir çok arkadaşım geçen yıl doğum yaptı Egepol'de. çok memnun kaldılar. şimdi ben hamileyim ve ben de oraya gideyim diye heveslendim. dilek hanımı tercih ettim. etmez olaydım. ilk ve son gidişim oldu. randevu saatimden 45 dk. sonra girebildim. o gün ikili test yaptırmam gerekiyormuş. hastanede yoktu. dilek hanım beni alsancaktaki kliniklere yönlendiriyor. avrupa standartlarındaki bir hastanede olmamasına çok şaşırdım. basit bir poliklinikte,tıp merkezinde bile ikili test varken..neyse benim test kaldı tabikii.ertesi gün kan tahlili vermeye gittim. bana 1-2 saat sonra sonuçlar çıkar dediler. 1 saat geçti..YOK.2 saat geçti YOK. ha çıktı ha çıkacak.. akşam saat 17 :30 a yetiştirdiler şikayet edince tabiki.. doktora göstermek için da bir yarım saat bekledim. doktor dilek hanım gelmeyen bi doktorun hastalarına bakıyor kendi randevulu hastaları bekliyor. böyle bi rezillik olur mu? niye randevu alıyorum. biz çalışan insanlarız.her şeyimiz planlı. içeri girip sonuçları göstermek istedim Dilek hanım beni azarladı... bekleyin diye.. zaten sabahtan beri bekliyorum dedim.aç sefil oldum oralarda. bana testin geç çıkacağını söylemiyorlar ki oyalıyorlar..bir saat sonra..bir saat sonra.. devlet hastaneleri bile daha düzenli.paramla rezil olmaya gidemem Egepol'e.. haa ilk zamanlar gerçekten iyi bi yer olabilir ama şu an çok kalabalık ve bence değmez. başka hastane mi yok. ben de g.emir şifa diye düşünmüştüm ama sonra yine eski doktoruma gidiyorum.Tınaztepe Hastanesine.. bu hastaneyle ilgili bildikleriniz varsa olumsuz söyleyin de geç olmadan bi karar verebileyim..
benm de gökalp beyle ilgili ilk izlenimim gayet olumluydu. 17kasımda ikinci randevum var bakalım onda daha da netleşir fikrim. inşallah herşey ii gider. tekrar dr değiştirmek istemiyorum çünkü. hastane de yoğundu ama güzel gibiydi. odalar fln nasıldır bilmiyorum ama. doğuma yakın onlarada bakmayı düşünüyorum
Merhabalar bende gökalp beyden 17 kasıma randevu aldım buarada 9+3 haftalık hamileyim gökalp beyi bir çok arkadaşım tavsiye etti ama yoğunluktan randevular çok ileri tarihe veriliyor bende bu arada başka bbi doktora gittim kalp atışlarını duydum kan ve idrar testlerim yapıldı tabi aklım gökalp beyde bakalım hayırlısı
buarada 2. randevuyudamı sen aldın yoksa doktormu ayarladı?
Merhabalar bende gökalp beyden 17 kasıma randevu aldım buarada 9+3 haftalık hamileyim gökalp beyi bir çok arkadaşım tavsiye etti ama yoğunluktan randevular çok ileri tarihe veriliyor bende bu arada başka bbi doktora gittim kalp atışlarını duydum kan ve idrar testlerim yapıldı tabi aklım gökalp beyde bakalım hayırlısı
buarada 2. randevuyudamı sen aldın yoksa doktormu ayarladı?
egepolde doğum yapanlara bir sorum olacak: doğuma eşler girebiliyor mu? ve sonda epiduralden önce mi sonra mı takılıyor?
kızlar ben arifeden bir gece önce hastaneye kaldırıldım enfeksiyon nedeniyle. egepolü aradık, şuan kadın doğumcumuz yok fln dediler. biz de ege üniversitesinin aciline gitmek zorunda kaldık... nasıl yani, gece nöbetçi olmuyormu orada?? yoksa acil hasta geldiğinde mi nöbetçi dr geliyor?
geçmiş olsun, egepol ü sonra arayıp sordunuz mu nöbetçi oluyor mu diye? ben bi kere cmt akşam gitmiştim acile, dr u görmedim gerçi ama gökalp bey nöbetçi demişlerdi, ona gerek olmadan çıkmıştık sonra.
geçmiş olsn cnm. sen hakan beyin hastasımıydın? nasıl, memnunmusun? doğumla ilgili bişey konuştunuz mu?? ben yarın randevum var tekrar gidicem egepole, o zaman sormayı düşünüyorum nöbet meselesini. çünkü bildiğim kadarıyla nöbetçi oluyor geceleri, ama o gece yok demelerinin sebebini anlayamadım doğrusu.
bi de genel bir sorum olucak, drlarınıza ulaşmakta sorun yaşıyormusunuz? son haftalara doğru sormamız gereken çok şey olabilir çünkü
evet, hakan bey in hastasıyım, genel olarak memnunum ama ulaşmakta ben de sorun yaşıyorum, o gün acile gitmeden ona mesaj atmıştım, geri dönmedi diye acile gittim, anca hastaneden çıkarken cevabı geldi... gerçi sağolsun yine mesajla cvp veriyor genelde ama arayınca açmıyor. ama dün de tetenozla ilgili birşeyler sordum mesajla cvp gelmedi. bunların dışında oraya gidince çok ilgili, her sorumuza cvp veriyor.
bir de bana randevuyu hiç kendisi vermiyor hep ben kafama göre ayarlayıp gidiyorum. 1 aralıkta 32 hafta raporunu yazacak muayene için de o zaman gidecem herhalde.
benm evim egepole çok uzak, en son yaşadığım olaydan sonra korkar oldum. gece sancımız bişeyimiz olsa, suyumuz fln gelse ne olacak die endişelenmeye başladım. gökalp bey kendi numarasını fln vermiyor zaten. ilk doğumum olduğu için ve idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle erken doğum riski taşıdığım için korkuyorum ister istemez
benim de ilk doğumum olacak, ben başta bi kaç farklı dr a gittim açıkçası. özel muayeneye de gittim herkesin çok memnun olduğu bir dr a. gerçi iyiydi o da ama ona da ulaşamadım acil bir durumda. o kadar para veriyorum yine de ulaşamayacaksam ne anlamı kaldı diye düşündüm. hem hakan bey e daha rahat soru sorduk hep. ilk muayenede tlf nunu da verdi hemen. istersen bir kere de onu dene. belki daha çok memnun kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?